- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
başka bebek istemediğimiz için hap kullandım o da sağolsun neon gazı basılmışım gibi şişirdi ki hala veremedim o kiloları.
Sanırım biliyorsun tekrar hatırlatayımda doğum kontrol hapları ilişkiye girmeden 30 dk önce alınmıyor bunun için önceden bir zemin hazırlaman gerek..yasakkelime
:roflol::roflol:sırnaşık şey acayipp güldümm yaaa bende onu diyorummm ee biz napıcazzz:uhm:
Geri çekmede erkeğin zevkinde azalma falan olurmu acaba yaaCADIARZU offffffffffffff ben düşünüyorum odüşünmüyyooo bırak ne korunmasıı alalım bebişimiz elimizde diyoo ben istemiyorummm Sen doğurucaksın sankiii hazır değilim hiçç :çok üzgünüm:
sırnaşık şeysırnaşık şeyGaz maskesiyle gül koklanırmı ße gülüm..:teselli:
Kapriscim doğum kontrol hapı istemiyorsun ama en mantıklısı o bana göre ama yinede sen bilirsin..ilk gecede prezervatifle olmaz sanırım demişsin ama öyle birşey yok..ilk gecede prezervatifle olur diye biliyorum ben..ama asıl prezervatif erkeğin zevk almasını azaltır canımyerimseniben
yaa nebilim hap korkutuyo benizz zati zor kilo verdimmm tatlicadiarzu
bide deikodular dolanıyo yaa yok çocuğunuz olmza ilk başta hap kullanınca flnn
Canım ya ne diyorum kilo yapmayan hapta var..Ayrıca o söylenenlerede inanma derim ben..Ona bakarsan prezervatiflede çocuk olmuyo deniyor ama o kadar tanıdığım varki prezervatifle hamile kalan...
Ve şunu söylemek istiyorum..hap başta kullanınca çocuk olmazmış falan diyorsun ya..Benim ablam evlendi ve 2 sene boyunca hap kullandı...Şimdi 5. senelerini btirdiler şubatta ve 2 tane yiğenim var :asigim: İnanma öyle şeylere yaniyerimseniben
Hayır yok diye biliyorum canım:1no2: Yada kocene güveniyosan doğal yolla korunun canım benneyaptımki tatlicadiarzu
ben 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum prezervatifi tercih etmiyorum çünkü gerçekten korunduğumdan emin olmalıyım işi şansa bırakamam prezevatifle korunurak hamile kalan çok arkadaşım oldu üstelikde eşim çocuk diye bu kadar ısrar ediyoken ona güvenemem doğrusu
valla ben evli değilim ve bana ilk evlendiğimiz günlerde bebek istiyo napcass offf ben hemen istemiom biras tadını çıkartmak istiorum evliliğinn oda 9 ay yaşarsın işte dio :)
ben dogum kontrol hapi kullanacagim hayirlisiyla. Prezervatif erkegin zevkini azaltir hoslanmaz zannedersem hem tam zevk aliyorsun onu takacam diye ugras zevkin icine ....... hem prezervatifle hamile kalanini duydum. Neyse bence hap en guvenlisi.
arkadaşlar evli deilim bi cinsel hayatımda yok ama kısa süre sonra eclenicem.merak ediorum nasıl olurda ark prezervatif kullanmalarına rağmen hamile kalıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?