Cinsel hayatta hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz?

Cinsel hayatta hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz?

• prezervatif

OY: 49 25,3%
  • doğum kontrol hapı

OY: 37 19,1%
  • spiral

OY: 15 7,7%
  • gün sayıyoruz

OY: 1 0,5%
  • geri çekme

OY: 56 28,9%
  • korunmuyorum

OY: 25 12,9%
  • diğer

OY: 11 5,7%

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
başka bebek istemediğimiz için hap kullandım o da sağolsun neon gazı basılmışım gibi şişirdi ki hala veremedim o kiloları.

:roflol::roflol: Buna çok güldüm ya...Aşkım yaklaşık 7-8 senedir ecz de çalışıyor..O söyledi doğum kontrol hapı kullanırsın diye:utangac:..bende bu şekilde duyduğum için hep ısrar ettim yok kilo aldırıyomuş o diyede..Yeni çıkmış bir tane..hiç kilo aldırmıyormuştatlicadiarzu..isminide söyledi ama şimdi yalan olmasın jasmine mi dedi öyle bişeymiş:uhm:

:roflol::roflol:sırnaşık şey acayipp güldümm yaaa bende onu diyorummm ee biz napıcazzz:uhm:

Geri çekmede erkeğin zevkinde azalma falan olurmu acaba yaaCADIARZU offffffffffffff ben düşünüyorum odüşünmüyyooo bırak ne korunmasıı alalım bebişimiz elimizde diyoo ben istemiyorummm Sen doğurucaksın sankiii hazır değilim hiçç :çok üzgünüm:

evli ablalarımm fikir istiyorumm..benimki olan yokmuyud aranızda hemen hamilemi kaldınız??laelaelaelaelae

Kapriscim doğum kontrol hapı istemiyorsun ama en mantıklısı o bana göre ama yinede sen bilirsin..ilk gecede prezervatifle olmaz sanırım demişsin ama öyle birşey yok..ilk gecede prezervatifle olur diye biliyorum ben..ama asıl prezervatif erkeğin zevk almasını azaltır canımyerimseniben

Kapriscim doğum kontrol hapı istemiyorsun ama en mantıklısı o bana göre ama yinede sen bilirsin..ilk gecede prezervatifle olmaz sanırım demişsin ama öyle birşey yok..ilk gecede prezervatifle olur diye biliyorum ben..ama asıl prezervatif erkeğin zevk almasını azaltır canımyerimseniben

yaa nebilim hap korkutuyo benizz zati zor kilo verdimmm tatlicadiarzu

bide deikodular dolanıyo yaa yok çocuğunuz olmza ilk başta hap kullanınca flnn

yaa nebilim hap korkutuyo benizz zati zor kilo verdimmm tatlicadiarzu

bide deikodular dolanıyo yaa yok çocuğunuz olmza ilk başta hap kullanınca flnn

Canım ya ne diyorum kilo yapmayan hapta var..Ayrıca o söylenenlerede inanma derim ben..Ona bakarsan prezervatiflede çocuk olmuyo deniyor ama o kadar tanıdığım varki prezervatifle hamile kalan...

Ve şunu söylemek istiyorum..hap başta kullanınca çocuk olmazmış falan diyorsun ya..Benim ablam evlendi ve 2 sene boyunca hap kullandı...Şimdi 5. senelerini btirdiler şubatta ve 2 tane yiğenim var :asigim: İnanma öyle şeylere yaniyerimseniben

Canım ya ne diyorum kilo yapmayan hapta var..Ayrıca o söylenenlerede inanma derim ben..Ona bakarsan prezervatiflede çocuk olmuyo deniyor ama o kadar tanıdığım varki prezervatifle hamile kalan...

Ve şunu söylemek istiyorum..hap başta kullanınca çocuk olmazmış falan diyorsun ya..Benim ablam evlendi ve 2 sene boyunca hap kullandı...Şimdi 5. senelerini btirdiler şubatta ve 2 tane yiğenim var :asigim: İnanma öyle şeylere yaniyerimseniben

Doğurganlığa bi etkisi yok yani :uhm:

Başta doğum kontrol hapı kullandım ama selülit yaptığını farkettiğimde bıraktıma ama iş işten geçmişti. Bir ara gerçekten bir korunma yöntemi olmayan geri çekilmeyi denedik ama onda da her ay mensturasyon olmaya yakın dönemlerde içime korku düşüyordu ve psikolojik olarak etkiliyordu en sonunda prezarvatif kullanmaya başladık. Renklileri, kokuluları her türünü denedik bir tanesi hariç onuda çok merak ediyorum acaba tırtıklı kullanan var mı? Yada internette penis kılıfı diye birşey görmüştüm ondan kullanan oldu mu acaba?

ben 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum prezervatifi tercih etmiyorum çünkü gerçekten korunduğumdan emin olmalıyım işi şansa bırakamam prezevatifle korunurak hamile kalan çok arkadaşım oldu üstelikde eşim çocuk diye bu kadar ısrar ediyoken ona güvenemem doğrusu

exorcist slm evli deilim ve cinsel hayatım yok ama kısa bir süre sonra evlenicem.prezervatifle hamile kalabilrim demişsin bu nasıl olabilir merak ettim.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim sonuçta evlisin bu konuda tecrüben var.çünkü ilerde eşimin korunmasını istiorum.kafamçokkarıştı

valla ben evli değilim ve bana ilk evlendiğimiz günlerde bebek istiyo napcass offf ben hemen istemiom biras tadını çıkartmak istiorum evliliğinn oda 9 ay yaşarsın işte dio :)

9 ayi da hamilelikle, asermeyle, doktorda, kontrollarda gecirirsin. Istemiyorsan yapmayin tadini cikarin evlilign biraz bende oyle dusunuyorum. Allah mutluluk verssin canim:nazar:

ben dogum kontrol hapi kullanacagim hayirlisiyla. Prezervatif erkegin zevkini azaltir hoslanmaz zannedersem hem tam zevk aliyorsun onu takacam diye ugras zevkin icine ....... hem prezervatifle hamile kalanini duydum. Neyse bence hap en guvenlisi.

ben dogum kontrol hapi kullanacagim hayirlisiyla. Prezervatif erkegin zevkini azaltir hoslanmaz zannedersem hem tam zevk aliyorsun onu takacam diye ugras zevkin icine ....... hem prezervatifle hamile kalanini duydum. Neyse bence hap en guvenlisi.

arkadaşlar evli deilim bi cinsel hayatımda yok ama kısa süre sonra eclenicem.merak ediorum nasıl olurda ark prezervatif kullanmalarına rağmen hamile kalıo

arkadaşlar evli deilim bi cinsel hayatımda yok ama kısa süre sonra eclenicem.merak ediorum nasıl olurda ark prezervatif kullanmalarına rağmen hamile kalıo

Bende duyduklarimi yazdim. Prezervatifi dogru kullanmazsan, yirtik olabilir, dogru takilmaz (vs)...hamile kalabilirsin. Oyle biliyorum ben.

Back
X