- 21 Aralık 2008
- 439
- 2
- 296
- 42
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
benimki kökten çözüm tüplerimi bağlattım
ben hormon tedavisi yani adet düzensizliği yüzünden 10 auydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. hiç tüylenme falan olmadı herşey yolunda.
geçen sefer dr.a gittiğimde testler yapıldı tekrar ve 14 şubatta nikah olucak haziran da da düğün söyledim o da doğum kontrol hapı ile korunun dedi. hapa devam yani...
hapın hiçbir yan etkisini görmedim çevremde kullanmayan insanlardan çok duydum kısır yapar tüylenme yapar diye ama bunlara inanmayın dr ile görüşün hormon seviyenize uygun hap en iyisi. zaten her bünyeye vermiyorlar.
bende evlendiğimden beri yasmin kullandım. ama 2 aydır falan prezervatif kullanıyoruz. hiçistemedik kullanmayı ama bir anda çok rahat ve temzi geldi . çabuk alıştık yani .eşimin de bir itirzı yok. aslında tabiki hap daha rahat ama benim midemde çok problem yaptı. yanma bulantı gibi. birazda selülit yaptı galiba. bırakınca midem direk düzeldi. göğüslerde biraz büyüme yapıyor. bırakınca eski haline dönüyo. birde benim adet sancılarımı kesmişti. bıraktığım ilk ay acaip sancı çektim. sonuçta artıları çok hapın.
Başta doğum kontrol hapı kullandım ama selülit yaptığını farkettiğimde bıraktıma ama iş işten geçmişti. Bir ara gerçekten bir korunma yöntemi olmayan geri çekilmeyi denedik ama onda da her ay mensturasyon olmaya yakın dönemlerde içime korku düşüyordu ve psikolojik olarak etkiliyordu en sonunda prezarvatif kullanmaya başladık. Renklileri, kokuluları her türünü denedik bir tanesi hariç onuda çok merak ediyorum acaba tırtıklı kullanan var mı? Yada internette penis kılıfı diye birşey görmüştüm ondan kullanan oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?