- Konu Sahibi SUDENAZ222
doğum kontrol hapı....bazende kondom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla en sağlıklısı en temizi kondom
ben dogum kontrol hapi kullanacagim hayirlisiyla. Prezervatif erkegin zevkini azaltir hoslanmaz zannedersem hem tam zevk aliyorsun onu takacam diye ugras zevkin icine ....... hem prezervatifle hamile kalanini duydum. Neyse bence hap en guvenlisi.
canım kulaktan doğma haberler bunlar,doğum kontrol hapı en fazla 1 kilo yapar onuda vucut zaman la atar,göğüsleride büyüttüğü doğru değil.sen kendini boşuna ümitlendirme ama göğüslerini bazı yağları karıştırarak büyütebilirsin şu an tam olarak bilemiyorum sana yanlış bilgi vermeyim ama nette bi araştır derim...(bende prezervatife karşıyım hissizlik oluyor eşiminde hoşuna gitmiyor amaaaaan boşuna zahmet cinselliği dolu dolu yaşamak için hapa geç sen ama önce doktora bi danış herkes hap kullanamaz)-tatlicadiarzu-şuan prezervatifle korunuyoruz ama eşim artık istemiyor doğum kontrol hapını kullanmayı düşünüyorum aynı zamanda göğüslerim istediğim ölçülerde diil hapın büyüttüğünü duydum ve kilo aldırdığını e benimde biraz ihtiyacım olduğuna göre acaba doğrumu bu etkiler ne dersiniz kararsızım
anlaşılan sen istemiyosun daha çocuk bence bi konuş eşinle ikinizin de istediği zaman olursa daha sağlıklı olur herşey ama neden hapı istemiyor anlamadım ben yanlış mı bliyor ki etkilerini acep?...-tatlicadiarzu-hap kullanmamı istemiyo ..sakın gizlide kullanma dedi...prezarfetifde istemiyo...geri cekme kaldı ama ..hemende cocuk istiyo ...ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bak sana bi fıkra anlatayım.bi iş adamının 2 tane fabrikası varmış biri kondom biri biberon neden mi; her 3 kondomdan biri delikmiş.yani anlayacağın sen çok güvenme enkaliteli markalara bile benden sölemesi yakında bebişim oldu diye yazarsın sonra!!!...:CüvCüv:valla en sağlıklısı en temizi kondom
ben doğum kontrol hapı kullanıyorum.çok ta memnunum her şeyimi düzene soktu adetimin gününü bilmek çok güzel bişi her işimi ona göre ayarlıyorum.eşimde çok memnun,sivilce problemimde kalmadı çok nadir oluyor.adet sancısıda çekmiyorum.kısacası herşeyim düzenli.ben tavsiye edrim kullanmak isteyenlere!!!...-tatlicadiarzu-
Kullandığın doğum konrtol hapının markasını yazabilirmisin
canım ben " microgynon" adlı hapı kullanıyorum ilk seferinden beri .ama genelde hep bu hap tercih ediliyor.fiyatlarıda çok uygun hapların .umarım işine yarar!!!...-tatlicadiarzu-
canım zaten prospektüsünde yazar hapın bilgileri ,ama ben yinede seni bilgilendireyim. ilk hapa adetinin ilk günü başlıyosun, içinde 21 tane var her gün aynı saate yakın 1 tane hap yutuyosun,hap bittiğinde 7 gün ara veriyosun mesela hap çarşambamı bitti sen perşembe başlıyosun diğer pakete.bu süre içinde zaten adetin başlar sen hapa başla adetin devam etsin .ama akşamları saat 8 9 civarı yutarsan hapı daha iyi olur senin açından ,çünkü hap ilk aylarda miğde bulantısı halsizlik baş ağrısı falan yapıyor. 5 6 saat sonra yan etkisini görürsün zaten sen o saatlerde uykuda olacağından pek bişi hissetmezsin.ama yinede sen bi sağlık ocağına veya hastaneye falan git toktor tavsiyesi çok önemli çünkü her kes kullanamaz.umarım yardımcı olmuşumdur canım sana bol korunmalı günler!!!...-tatlicadiarzu-canim merhaba bir sey sorabilirmiyim bu dogum kontrol haplarini her gunmu almak lazim yoksa iliskiye girecegin gunmu? bilgilendirirsen sevinirim. tesekkurler