- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi seni leyla lal
-
Bazilari abartiyor yeaaTaş gibin hatunlar demi
Hahahahaaaaçok fena o zilliler
Bazilari abartiyor yeaa
O kadar delirecek ne var hem genisleme diye birsey var bide cocuk dogurdularsa genislemeden sonra haz azaliyormus
O ise ole mi bakcaniz ya? Biraz rol cal aynisi yap havaya gir diye bakcan.. yoksa bakip bakip ha bire ordan tatmin oluosa sorun var demekki:)İşte hazmedemiyo sorun cikariyo ama adam çıkarmıyor sorun falan
Oleler tabii o kdr bicak altina dedem yatsa o da cillop gibi olurdu:)Taş gibin hatunlar demi
Hahahahaaaaçok fena o zilliler
Oleler tabii o kdr bicak altina dedem yatsa o da cillop gibi olurdu:)
Heryerler kaymak gibi aynen slikonlar o bicim :) herifler ordakinden isterse bizde isteriz:) istemiolarsa sorun yok:)Hele o silikonlular acayip,sanırsınki futbol topu mübarek:))
Oleler tabii o kdr bicak altina dedem yatsa o da cillop gibi olurdu:)
Heryerler kaymak gibi aynen slikonlar o bicim :) herifler ordakinden isterse bizde isteriz:) istemiolarsa sorun yok:)
Numara onlar yahu
kız ilac aliyordur onlar yoksa o kadar bagirma olmas
Benimki karismazki slikona ihtiyacimda yok gerci brz diklestrme olabilir:)Silikona tamam diyorlarsa yaptırırız bizde:))
Bagirmk icin uyusturucuya gerek yokki:) dene oluo :)) hihi munem cnm aci banaAynen çoğuda uyuşturucu alıyor bunların..
Benimki karismazki slikona ihtiyacimda yok gerci brz diklestrme olabilir:)
+18'e bağlamayın :)) konuyu taşımak zorunda kalıyorum sonra.Bagirmk icin uyusturucuya gerek yokki:) dene oluo :)) hihi munem cnm aci bana
Kilo verince dahada cok oluo abla valla.. peffZamanla oda lazım oluyor:))
Bagirmk icin uyusturucuya gerek yokki:) dene oluo :)) hihi munem cnm aci bana
Abla ben ne desem kabahat bu konuda:)+18'e bağlamayın :)) konuyu taşımak zorunda kalıyorum sonra.
Seni alıntıladım ama genel dedim yahu :))) senin dışında yazanlarda vardı.Abla ben ne desem kabahat bu konuda:)
Ne bilim mideleri bulaniodur belki bi onla bi onla konsantre olmk vs.ztn 10 dk lik video saatler alio cekmek:)Sadece bağırmak için değil zaten,okumuştum bunu ordan aklıma geldi yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?