Cinsel ilişki esnasında yoğun acım var.

1029384756

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
8
2
1
Merhaba. Ben nişanlımla 3 yıldır birlikteyim ve cinsel bir birliktelik yaşamak istiyoruz. Her denemede yoğun bir acı yaşıyorum ve kendimi istemsiz olarak çok kasıyorum. Bu durum nişanlımı da beni de çok yıpratıyor ama ben böyle olsun istemiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yoğun akıntım da oluyor kayganlaştırıcı da kullanıyoruz ama o acı hiçbir türlü geçmiyor ne yapmam gerekiyor bu normal mi lütfen yardımcı olur musunuz ?

Canım vajinal enfeksiyon falan geçiriyir olabirsin bi kadin doğuma gitmen lazım simir testi falan yaparlar idrar tahlili yaparlar

Canım vajinal enfeksiyon falan geçiriyir olabirsin bi kadin doğuma gitmen lazım simir testi falan yaparlar idrar tahlili yaparlar
Gitmeyi bende çok istiyorum fakat evlenmeden bu tarz bir işlemi yaptırdığımı ailem öğrenirse sorun çıkarır diye çekiniyorum. Nişanlım çok anlayışlı davranıyor ama ben kendimi yetersiz görüyorum bu acıdan dolayı. 3 sene içerisinde aralıklarla denedik fakat her seferinde aynı sorun oluyor ve yoğun bir acı çekiyorum.

Ailene kötü kokulu bir akıntın olduğunu söyle ve doktora git, sıkıntını olduğu gibi anlat, zarla ilgili bir problemin olabileceği gibi vajinismus da olabilirsin. Bunu doktor görmeli. Eve dönerken de trevazol krem al eczaneden, ailene mantar olmuşum krem verdi doktor dersin. Doktora gitmen gerekiyor

Olsun canım gitmen gerek arkadaşın dediği gibi dersin sende

Gerçekten yardımınız için çok teşekkür ederim. Bu durumu çevremde kimseye anlatıp yardım isteyemiyordum çok yardımcı oldunuz.

Gerçekten yardımınız için çok teşekkür ederim. Bu durumu çevremde kimseye anlatıp yardım isteyemiyordum çok yardımcı oldunuz.
Arkadaşıma katılıyorum kesinlikle muayene olman lazım eğer ki eş adayına itmelerin kasılmaların devam ediyorsa vajinismus yönünden değerlendirmek gerekir. Fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığı gözlenmesi lazım.Eğer li vajinismus da ilgili bir şeyse bana mesaj atabilirsin ben evde kendi kendime yendim.
Yardımcı olabilirim

Reactions: Jou
Trevazol krem günde iki defa iç dudaklara ve vajina girişine sürülüyor. Mantar belirtileri içinde kaşıntı, yanma ve ilacımsı kokuya sahip beyaz akıntı var. Bunlar da aklında bulunsun

Şuan vajinismus mu olduğunu bilmiyorum ama belirtileri çok yüksek olasılıkla onu gösteriyor. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Çok çaresiz hissediyorum bu durum yüünden gerçekten.

Trevazol krem günde iki defa iç dudaklara ve vajina girişine sürülüyor. Mantar belirtileri içinde kaşıntı, yanma ve ilacımsı kokuya sahip beyaz akıntı var. Bunlar da aklında bulunsun
Hemen alıp kullanmaya başlıcam çok teşekkür ederim.

Özel mesaj kısmına aktif ederseniz mesaj atabilirim size profil gizlilik kısmında yapılıyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…