Cinsel İlişki için erkekler mi kadınlar mı istekli

Cinsel İlişkide erkeklermi istekli kadınlarmı

• Ankete Katılan
    711
evlendikten sonra erkekler daha istekli oluyorlar sanki kadınlar gün içerisindeki yaşadıkları yorgunluktan dolayı daha az istekli oluyor

genel izlenimim
evlenene kadar erkekler
evlendikten sonra kadınlar
söle gennelliyim kadınlar ilk cinsel birliktelikten sonra erkegegöre daha istekli oluyor

her iki tarafda istekli bence taraflardan biri isteksiz olsa tecavüze girer. Ama şuda bir gerçekki erkek cinsel duygularını çok açık ifade edebildiğinden soruya yanıt ilk akla gelen erkekler oluyor. Kadınlar biraz daha çekimser kalıyo. Benim görüşüm böyle hanımlar.

isteklerim ve vicdanım arasında sıkışıp kaldım ben de...en az sevgilim kadar istiyorum cinsel ilişkiyi ama kadın olmak bakire olmak ve bunu ilk defa yaşayacak olmak çok gerginlik veriyor...şehvetle mantık arasında sıkışıp kaldım...naapsam?

ya arkadaşlar eşimle ilşkiye giremedim daha vajinusmusum.tedavi görüyorum fakat bişey sormak istiyorum kızlık zarı ne kadar içerde bir parmak boyundan dahamı ilerde bilgilendirirseniz sevinirim

kızlık zarı bikaç cm içerideymiş ama kadından kadına da değişiyor bildiğim kadarıyla..ya sormak istediğimse, nası bi şey yani istemsiz mi kasılıyorsun bu vajinismusta?yoksa çok mu acı çekiosun?çok merka ediyorum.

bencede anlık bişey yani kadında erkekte o anki psikolojilerine göre istek duyarlar
her ikiside yani

kadına bu kadar baskı uygulanan bir toplumda kadının daha az istemesi doğal küçüklükten beri bize öcü erkege cici oldu.sonuç ortada;)
sana katılıyorum ama dünya çapında tabi kadınların da cinsellikte eş değer olduğu ülkeler de kadınlar daha istekili oluo erkekler bu durumu aştıkları için raatlar çekinmiolar ama kadınlarda çekingenlik war tereddüt oluo normalde zaten sexden en çok haz alan kadındır %70 oranında we daha isteklilerdir ama kadınlarımız bu duygularına perde çekmişlerdir şakkıdısırnaşık şey:roflol:

Eğer eşler birbirlerini seviyorsa zaten tek tafalı olmaz kiyerimseniben...:1rolleyes:

istatistikler erkekler diyor 59 saniye de bir cinsellik düşünüyolarmış valla ben demiyorum

Back
X