Cinsel İlişki için erkekler mi kadınlar mı istekli

Cinsel İlişkide erkeklermi istekli kadınlarmı

• Ankete Katılan
    711
erkeklerin nefsi kadınlardan dokuz kat daha fazlaymıs tabi bu konuda erkekler daha istekli oluyo ama bazen bu degişebiliyo her iki tarafta istekli olabiliyo ...

aslında merak ediyorumda kim daha bu konuda istekli olur evlendiğimizde ben eşimin daha istekli olmasını isterim bana karşı

valla bencede her ıkı tarafta olabılır kişiden kişiye değişir istek konusu...psikoljik duruma bağlı bencee

Her iki tarafta bence de.Ama toplumumuzda erkekler bunu daha açık ve yüksek sesle dile getirebildikleri için sanki onlar bu konuda hep kadınlardan öndeymiş gibi duruyolar.

:kahve:
Bana gore erkekler bu konuda daha istekli oluyorlar,cunki erkekler icin cinsel iliski duygusalligin ve sefkatin cok onunde,kadinlar icinse ilk sirada duygusallik geldigi icin ilk basta bunlara yoneliyor.

Sana katiliyorum arkadasim , bunu bence cok dogru anlatdin ...!

benca erkekler istekli oluyor. tabi kadınların istekli olması ilişkiyi güzelleştiriyor ama kadınlar da her zaman istekli olmuyor...duygusallığa bağlı kadınlar için...

Bencede erkekler daha istekli tartışılmaz ama bekarım diye boylede düşünüyor olabilirim :1no2: fisfisfis

Back
X