Cinsel İlişki için erkekler mi kadınlar mı istekli

Cinsel İlişkide erkeklermi istekli kadınlarmı

• Ankete Katılan
    711
bence her ikisi hatta kadın daha cok yani ben öyleyimde kocamda istekli ama ben hergün yapsa hayır demem

evet biz kadınlar rahat durmuyoruz onlarda uyarılıyolar. bir iki mıcıklıyorum hemen aşka geliyooooooooŞenizŞenizŞeniz
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito:teytey:

her ikiside. bunu cinsiyet ayrmı olmaz her şeyde erkelere yüklenmeyin bence ön yargılı davranmayın.sizin dediklerinize göre siz sexi sevmyene ruhsuz biri olarak tanımlyıorsuınuz knbedşinşzş doru deilmi hıııı

galiba bizim evliliğimizde bi anormallik var.benim eşimde öyle büyük bi istek yok.ctesi günleri benim hatırlatmamla yapıyoruz

bence erkekler öncelikle ama kadini uyaranda erkektir erkek kadini sevmeyi iyi bilirse kadinda iyi sevisir piskologdan dinledim eger kücük tuvaletinizi en az kesik kesik 5 defada yaparsaniz cinselligi artiriyomus bilmem ben denemedim isterseniz deneyin ise yariyomu yazarsiniz

aslında kızlar geçen gün bunla alakalı bir yerde bir hadis-i şerife rastlamıştım hadis şuydu:
"haya on kısımdır bunun onda/dokuzu kadında biri erkektedir..aynı şekilde şehvette on kısımdır bununda onda/dokuzu kadında biri erkektedir"
bu hadisin manasına gelince islam alimleri şunu söylemişler kadının hem hayada hemde şehvette dengeleyici olarak üstün olması kadındaki şehvetin fazla olmasına karşın hayasınında o denli fazla olması birbirini dengelemek içindir..
işte bu yüzden aslında kadın daha fazla istekli ve şehvetlidir hemde erkekten 9 kat fazla..
fakat kadında var olan utanma haya etme duygusu kadının bu şehvetini bastırmakta ve kadın ne kadarda istekli olsa bunu kimse bilmemektedir.

fakat erkeğe gelince malum hayası 1 kat her aklına geleni etrafla paylaştıgı için toplum önünde erkek daha istekli daha azgın gösterilmektedir.
halbuki bu hem dinimizde hem de en son yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır ki kadın şehvet ve istek bakımından erkekten üstündür..

bilim olarakta geçen okudugum bir haberde yapılan araştırmalar neticesinde kadının hormonlaınında erkek gibi çalıştıgı hatta bazen erkekten daha fazla hormonların salgı yaptıgı tespit edilmiştir.
ve yüzyıllardan süregelen erkek her zaman daha istekli şehvetlidir tezini çürütmüştür..
tabi dinimiz aslında yüzyıllardır söylüyor lakin millet olara işimizi ilahiyatçılara bırakıp kendimiz okumadıgımız için bilemiyoruz tabi..

neyse durum anlaşılmıştır haralde ablalarım..:))

çok çok okumanızı isterim biz kadın olarak cahil kalmamalıyız..

bayyyyy

çok hakLısın hayatt..
ama erkekLer bu duyguyu bastırma ihtiyacı biLe duymuyoLar haLiyLe..
kadın daha etrafLı düşünüyo ama erkek sanki ne zaman sinyaL versen 'Hadi' dicek kıvamda oLe değiL mi..

Back
X