Cinsel ilişki ne zamana kadar uyurkene ?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Arkadaşlar internetten çok
araştırdım fakat bulamadım aden güneşin kitaplarını alıp okucam fakat dışarı çıkamadım ....

Bebeğim 3 aylık ve ben onu yanlız bırakamıyorum yani ben nereye o oraya birtek annem vede kocama emanet edebiliyorum sebebi ise bazen balgam geliyor yavrumun ağzına kizariyo morariyo ben hemen müdahale ediyorum bazı geceler bu sebepten uyumuyordum hatta simdi biraz daha büyük diye rahatım ama yalniz başına bir odada bırakmıyorum ....

Konumuza gelecek olursak bebek ne kadarlik olana kadar tabi bebeğin uyuyor olması şartıyla beşiğinde bizi görmez ... cinsel ilişkiye girilir yani demem o ki bilinç altına isler mi ses felan duyarsa ama başka odaya da birakamiyorum daha çok.küçük boğulur diye korkuyorum... birde cevabı bilenler bu bilgiye nereden eristiklerini hangi kitap yahut siteden aldıklarını yazabilirlermi

Bebek telsizi alsanız olmaz mı?hem bebeğim ses duydu duymadı kaygınız olmaz hem de bebeğinizi rahat duyarsınız.kafa rahat zevişirsiniz:)

Canım çocuğa bağlı bazı çocuklar herşeyi çok çabuk anlamlandırmaya başlıyor, bazıları daha yavaş anlıyor. Bu durumda senin bebeğinin kavrama yetenekleri gelişince bence dikkat etmelisin. Ayrıca en geç 2 yaşında ayırmalısın odasını.
Ben doğduğundan beri başka odada yatırıyorum. Bebek korkmaz zaten sen neden ayrı yatırmıyorsun ki. ( şimdi balgam geliyor demişsin, bence görüntülü bebek telsizi koymalısın)

Kitabı da yazayım
Adem Güneşin bütün kitaplarını aldım. çokta faydalı olduğuna inanıyorum.
Nette Adem Güneş kitapları diye aratırsanız ilk çıkan site zaten yardımcı olacaktır.

Boğulma önleyici yastıklar var, kızım da geceleri hafif tıkanıklık yaşıyordu. Doğduğundan beri kafası yüksekte olmalı dendiği için o yastıkla yatırdım.

Ben kendimi rahat hissedemediğimden kızımın odasını ayırdım ama karşılıklı yakın . Siz bebek telsizi edinip gık deyince gidebilirsiniz.

Görüntülü bebek telsizi düşündüm bende fakat annem gereksiz diyor kredi ödüyoruz almadim o yüzden diğer aya alırım olmadi içim hic rahat etmiyor çünkü

Bide yan yatma yastığı da kullanabilirsiniz. En azından istemsiz refleks olarak dönemez. Tehlike ortadan kalkar. Biraz daha büyüyene kadar dönüşümlü sağa ve sola yatırırsınız.gündüzleri de gözünüz üstünde diye sırt üstü yatırabilirsiniz.

çocukları kesinlikle yanınızda uyutmayın diyor pedaloglar. hatta halk eğitim merkezinde bende 3 6 yaş eğitim alıyorum. orada geçti bu..
el kadar bebeği faklı odaya nasıl bırakılacak biliyorum ama doğru olmadığı söyleniyor.

Bende bundan korkuyorum 4 aylık olunca ayirayim olmadı görüntülü telsiz alıp çok paranoyak miyim bilmiyorum tuvalete zor gidiyorum annemi çağırıyorum hep gündüzleri o yüzden

Bende bundan korkuyorum 4 aylık olunca ayirayim olmadı görüntülü telsiz alıp çok paranoyak miyim bilmiyorum tuvalete zor gidiyorum annemi çağırıyorum hep gündüzleri o yüzden

adem güneşin sayfasında yazıyor buda

Bebeğin odaya ihtiyacı yoktur
Bebeğin odaya ihtiyacı yoktur en güzel oda dahi anne yatağından güven verici değildir.

Yenidoğanın en temel ihtiyacı güven duygusudur.

Bebeklik döneminde annesi her an yanında olan çocuk, derin bir güven duygusu edinir. Anneden ayrıldığında ise güvensizlik…

Zira doğduğunda anneye bağımlıdır yenidoğan… Ve bu bağımlılık hali iki yıl sürer…

Anneden ayrı kalmaya ve ayrı bir odada yatabilmeye duygusal gücü yoktur henüz.

Çocuk, emme dönemi bitene kadar anneyle birlikte yatmalıdır ki duyguları güçlensin.

Ebeveynler çok defa çocuk odalarını süsleyerek; ayıcıklar, pandalar koyarak çocuğu da o odada yatırırlar. Halbuki çocuğun süslü bir odaya değil, anne yanında güven duygusunu solumaya ihtiyacı vardır.

adem güneşin çok abartı ve dünya geneline ters görüşleri var. bence sırf adem güneş ile hareket edilemez. hatta türk annelerinin yaptığı şeyleri pohpohladığı için bu denli tutulup popülaritesinin arttığı görüşündeyim.

O zaman doğru yapıyor musum fakat cinsel ilşki esnasinda ayırmak gerek galiba oda görüntülü telsizle mümkün olacak benim icin yoksa birakamiyorum

onu bilemem. konu sahibi adem güneş diyince siteden bakma gereği duydum.
güven duygusu mantıklı geldi.

çocukları yıkarken nasıl iç çamaşırı ile yıkayın onun özel mahramiyet alanı deniliyorsa bence cinsel ilişkide öyle.. çocukların yanında olmaması gerekiyor. küçük te olsa

İlk geceden ayıran bile var. Kaldiki siz sadece cinsellik için diyorsunuz. İsterse yeni doğan olsun ben yapamam olduğu odada yan odaya bırakın kapı açık olsun öksürük sesini mutlaka duyarsınız. Olmadı telsiz alın sağından soluna dònse duyuyor insan

Adem güneşi fanatik buluyorum şahsen, 2 yaşına kadar anne ile 4 yaşına kadar aynı odada diyo, e sonra odası nasıl ayrılacak,güvenli bağlanma tamamlandığı için kolay ayrılırmış,soru soruyorlar 4 yaşı da ama ayıramıyoruz diye,bu seferde o zaman güvenli bağlanma gerceklesmemis oluyo adı,napıcam bi 4 sene daha mı birlikte yatıcam

Ben 8 aylıkken odasını ayırdım aynı odada iken de yatak odasında birlikte olmadık evin tamamı bizim neticede,bebek telsizi vardı her an duyuyoduk

uyutup diğer oraya bıraksanız olmuyor mu. sonra alırsınız.

İçim rahat etmiyor ya hırsız girer se diye bile komple teorileri kuruyorum çünkü biz evde tv izlerken ışık açıkken hırsız eve girmeye çalıştı 4. Katta olmamıza rağmen.... aklının ermeye başladığına karar verince ayiricam zaten ama akli ermese de bilinç altına isler mi bazı şeyler diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…