Cinsel ilişki ne zamana kadar uyurkene ?

Normalde tam tersi, kusma ve kustuğuyla boğulma ihtimalinden dolayı sırt üstü yatırma önerilmiyor. Yüzüstünde de yine nefessiz kalıp boğulabilir diye yan yatırmıştım ben hep

Yüz üstü yatırın demeleri şundan kaynakli daha rahat gaz çıkarabiliyorlar ama siz yanındayken yapın o işlemi hafifce sırtını ovalayın yoksa bogulabilir benim basima geldi tuvalete hızlıca geleyim gideyim dedim 15 günlüktü o zaman bi baktım burnu kapanmış tepemden kaynar su döküldü o kadar çok ağladım ki çok dikkatli olmalıyız bunun vicdan azabı öldürmez delirtir

Adamin biri karisiyla iliskiye giriyormus cocukda ayni odadaymis.baba napiyprsunuz demis hic oglum annen bana boynunu gosteriyor kizarmista demis iki dk sonra baba napiyorsunuz demis hic oglum annen bana kustu de demis iki dk sonra tekrar demis baba napiyorsunuz diye adam dayanamamis bu saatte uyumayan cocugun anasini......demis direk aklima bu geldi
Yasi buyumus diyorsun cocugu odasina gotur ara ara kontrol et o zaman yoksa cocuk yaninizda duydukca sizi psikplojisi bozulacak

Eltimin bebeği gece uyku arasında ölmüş Bende kusma korkusuna karşı yan yatırırdım .Hatta çoğu bebeklerde yan yattığı için kafada yamukluk olabiliyor.Benim de olmuştu ama sonradan düzeldi.

Evet beni doktor bunun icin cok uyardi.
3-5 ay özellikle dikkat et dedi. Yüz üstü döner sen uyuken agzi burnu kapanir. Kollarinda kendini kaldirim dönecek kuvvet henüz olmaz dedi. Gecmis olsun. Bebeginiz iyi ama simdi degil mi?

İşte sırt üstü yatırınca da balgam, kusmuk vs Boğazı'nı tıkayabilir. Yan yatırırsanız ağzından akar en azından. Siz bir telsiz alın en iyisi. Biz evimiz dubleks diye almıştık. Şu anki evimiz küçük olduğu halde kullanıyoruz. İşte akşamları tv izlerken olsun, eşimle başbaşa kaldığımız zamanlarda olsun. Odanın kapısını çekip telsizi açıyoruz. Yan daireki çocuğun sesi bile geliyor ç

Türkiyenin en iyi pedagoglarından adem güneş de tam tersini söylüyor mutlaka 2 yaşına kadar sizin odanızda uyusun diyor

Evet beni doktor bunun icin cok uyardi.
3-5 ay özellikle dikkat et dedi. Yüz üstü döner sen uyuken agzi burnu kapanir. Kollarinda kendini kaldirim dönecek kuvvet henüz olmaz dedi. Gecmis olsun. Bebeginiz iyi ama simdi degil mi?

İyi çok.şükür hemen geri gitmiştim.odaya için rahat etmemisti ama ya gitmeseydim diye ağlamıştım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun hayırlı ömur versin.

İyi çok.şükür hemen geri gitmiştim.odaya için rahat etmemisti ama ya gitmeseydim diye ağlamıştım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun hayırlı ömur versin.

Amin
Ben de emzirmek icin aldim yanima sabah. Esim ise gitmisti. Uyuya dalmisim. Emekleyip gitmis. Bir gözümü actim yataktan asagiya bakiyo. Kollunu kaldirdi aldim. Allah'im korusun

Telsiz almalısınız tabiiki. Ben gezmeye giderken bile götürüyordum. Telsizsiz psikolojim bozuluyordu :)

Çocuğum yok ama çevremde çocuğu olanların en sık rastladıkları sorun
gece uykusu
yatak ayırması başta geliyor.
Sanırım ayrı oda daha iyi. Adem Güneş i de bilmem ama 2 görüşte var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…