Cinsel ilişki sırasında zorlanma

canım bak bende aynı şeyleri tam 1 yıl önce yaşadım bende nişanlıyım nişanlım şuan askerde ve onunla çok mutluyum bizde ilk ilşkide zorlandık ben günlerce acı çektim dediğn gibi kendimi geri çekiyordm acı hissettim hatta yara dahi oldu ama bi kaç ay sonra düzelir merak etme bide sakıncası yoksa ilişkiye nerde ve nasıl giriyorsunuz çünkü bu çok büyük bi etmen

nerede ve nasıl mı?:1shok: yapmayın gözünüzü sevem , detayların size ne faydası olacak...:uhm:

gecer zamanla ama once kendını ıkna et gececegıne her seferınde acırmı sorusuyla baslarsan acımassada acır bıde prezervatıfınde etkısı olabılır marka degıstırmeyı denedın mı hıc?bazı hassas vucutlarda cok guvenılır markalar bıle boyle bıseye sebep olabılıyo.tecrubeyle sabıt.MUTLU OL HEP

İlk zamanlarda acı olur normal..
Ama ilerleyen zamanlarda acı olması iyi değil tabii
Prezervatife bağlı da olabilir,yara olabilir,kist olabilir...
Liste uzar da uzar..
Bence jinekoloğa gidin.
Hem genel kontrol olur hem de bir şey çıkmazsa ferahlarsınız..:lepi:

İlk zamanlarda acı olur normal..
Ama ilerleyen zamanlarda acı olması iyi değil tabii
Prezervatife bağlı da olabilir,yara olabilir,kist olabilir...
Liste uzar da uzar..
Bence jinekoloğa gidin.
Hem genel kontrol olur hem de bir şey çıkmazsa ferahlarsınız..:lepi:

ben sağlam çıktım lalişim...di mi...
sapasağlamım beahhh...esin miydi adı sevil miydi bak unutmuşum...

kızlar burda kimsenin kimseyi eleştirmeye kimseyi yadırgamaya hakkı yok her birey özgürdür ve hayat kendisinindir ne yapmak ne yaşamak isterse onu yapar ve yaşar boşuna birbirinizi kırmayn insanlar davranışlarının sonuçlarını da yine kendileri yaşarlar umarım seninde sonunda yaşayacağın kötü şeyler olmaz tatlım

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama ben onun doğru insan olmadığını düşünseydim zaten böyle bi işe kalkışmazdım ayrıca nişanlımla ilişkiye girmekte bi sakınca bi namussuzluk olduğunu sanmıyorum.bunu namussuzluk olarak görenlerde bi sorun vardır bence.lütfen soruma yardım etmek isteyenler cevap yazsın.hepinize teşekkür ederim

cnm,bu hayat senin.ister evlenince yaşarsın,istersen bekarken.kimseyi ilgilendirmez.namus kumkuması kesilenlerin,birde geçmişine bakmalı.sana hayatta mutluluklar.kasma kendini rahat ol.zamanla herşey yoluna girer.:kahve:

yaşamak istemen gayet normal ama bilinç altında biyerlerde korku ve endişe saklı bence. ilerisini düşünüyorsun ve haliyle buda kendini kasmana neden oluyor. kendimi senin yerine koyarak düşündüm bende nişanlıyım ve ekimde düğünümüz onu çok sevdiğim halde böyle bişeyi şimdi yaşamak istesem kendimi tamamen bırakamam heralde.. ondan olabilir bu sorunun diyorum canım .. birde evli bi arkadaşımla geçen konuşmuştuk ilk 1 ay acı çekiliyo diyor oda olabilir ..

canım bence normal çünkü ben bile 1 yıllık evli olmama rağmen arada 15 gün falan birlikte olmayalım sanki daralmış gibi acı hissediyorum bide eğerki yanman falan varsa bide akıntın falan belki mantar falanda olmuş olabilirsin

canım bak bende aynı şeyleri tam 1 yıl önce yaşadım bende nişanlıyım nişanlım şuan askerde ve onunla çok mutluyum bizde ilk ilşkide zorlandık ben günlerce acı çektim dediğn gibi kendimi geri çekiyordm acı hissettim hatta yara dahi oldu ama bi kaç ay sonra düzelir merak etme bide sakıncası yoksa ilişkiye nerde ve nasıl giriyorsunuz çünkü bu çok büyük bi etmen

:1shok::1shok::1shok:
bu soruyu da gördüm ya. pes..

bence sen beklemeden bır jınekologa gorun yara olması buyuk ıhtımal ılıslkı sırasında acı hıssedıyorsan yara mantar vs olabılır....

yeterince ıslanmamış olabilirmisin acaba? prezervatifin acı yapacağını sanmıyorum çünkü aksine kaygan olduğundan teması kolaylaştırır

canım seni çok iyi anlıyorum...bende evleniyorum korkuyorumm die yazılar yazmıştım 1 kaç hafta önce KK ya...
saolsun kızlar yardımcı olmaya çalıştı.....
acı olması normal 18 gün oldu evleneli hala acı var bende ama çok şükür ilk günlerdeki gibi deyil...
kendini geri çekmen normal ben bikaç denemeden sonra bırakıyodum dayanamıyodum.:1no2:.(benim kocişinde penisi kalın)
ama geçiyo korkma canım sonra sende zevk almaya başlıyosunn:asigim::asigim:

Back
X