- 4 Temmuz 2017
- 39
- 20
- 8
- 27
- Konu Sahibi merveninbu
-
Millet tam anlamıyla birleşme yaşıyor senelerce uğraşıyor çocuk olmuyor o iş sürtünmeyle olacak şey değil ha diyelim ki bir ihtimal oldu dünyadaki binde birlerin arasına girersiniz hamile miyim diye çok düşünme böyle psikolojik olarak stres yaparsan reglin gecikebilirReglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?
Metu-Aee öğrencisiyim. Yersiz eleştir fakat teşekkürler yine de19 yaşındasın , küçücüksün daha ... Nedir bu acele niye yani , bi okuyun , bi hayatınız kurtulsun ayaklarınızın üstüne basın .
Sürtünmeden öteye gitmediğimi bakire oldığum belli olsun diye belirtmedim.O kadar ayrıntı zor olmuyor mu? Madem sevişiyorsunuz normal sevişin. Yani siz şimdi bakire olduğunuzu falan sanıyorsunuzdur?!
Neyse hamile değilsin.
CYBH'den korunmak için olabilir.Hem sürtünüyosunuzz hem prezervatif kullanıyosunuz hımmm o da güzel , gerçekçi olsun diye mi??
Pazartesi almayı düşündük zaten fakat ben bir de burdan akıl alayım dedim. TeşekkürlerHamile degilsin.Genede bir test yapin iciniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?