Cinsel ilişki ve belirsizlik?

merveninbu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
39
20
8
27
Reglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?

Sürtünürken hamile kalan bir insan tanımıyorum, olursa bebenizi mucize ilan edebilirsiniz. Cinsel birleşmenin tam bir cinsel birleşme olması gerekiyor hamile kalabilmek için. Sürtüşerek de nasıl zevk alıyorsunuz onu da anlamıyorum ya, neyse "none of my business"

Millet tam anlamıyla birleşme yaşıyor senelerce uğraşıyor çocuk olmuyor o iş sürtünmeyle olacak şey değil ha diyelim ki bir ihtimal oldu dünyadaki binde birlerin arasına girersiniz hamile miyim diye çok düşünme böyle psikolojik olarak stres yaparsan reglin gecikebilir

19 yaşındasın , küçücüksün daha ... Nedir bu acele niye yani , bi okuyun , bi hayatınız kurtulsun ayaklarınızın üstüne basın .
Metu-Aee öğrencisiyim. Yersiz eleştir fakat teşekkürler yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…