- 4 Temmuz 2017
- 39
- 20
- 8
- 27
- Konu Sahibi merveninbu
-
A yok yanlış anlama olmuş ordaMadem birliktelik oldu ne diye bide surtunuyorsunuz
ama bakire olduğunu filan düşünüyorsun değil mi?Sürtünmeden öteye gitmediğimi bakire oldığum belli olsun diye belirtmedim.
Bu okuduğum en iyi cevaptı. Bilmem kş sanırım yanıyoruz.Bi şey soracağım. Sürtünürken yanmıyor musunuz anam?
Vaay özür dilerim abla akıl edememişim ...CYBH'den korunmak için olabilir.
Bakirelik sorununuz yoksa neden normal sevişmiyorsunuz o zaman?Sürtünmeden öteye gitmediğimi bakire oldığum belli olsun diye belirtmedim.
İnsanların birbirinin özel hayatına anlatılanlar dışında müdahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.ama bakire olduğunu filan düşünüyorsun değil mi?
Canım burda sormak istedi. Ama haklısınızVaay özür dilerim abla akıl edememişim ...
Bu kadar bilinçli iseniz buraya hamilemiyim sorusu sormanıza da gerek yoktur. Gidip bir test alıp bakacaksınız hepsi bu. Sanal ebe yokki burda sizi muayene etsin.
Ah genclik...Madem birliktelik oldu ne diye bide surtunuyorsunuz
beni de bu ikiyüzlülük çıldırtıyor işte. aynen kardeşim sürtüşmeye devam.İnsanların birbirinin özel hayatına anlatılanlar dışında müdahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.
Tabi canım , ilk ilişkimsin sen kocacıığıımama bakire olduğunu filan düşünüyorsun değil mi?
Hay maşallah devam devam. .Reglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?
Metu-Aee öğrencisiyim. Yersiz eleştir fakat teşekkürler yine de
Erkek arkadaşım çocukluk aşkım. Uzun zamandır birlikteyiz, kısacası sürtünme de olsa ileri de gitsek, onunla yaşadığım herhangi bi şeyden utanmam. Kişi kendinden bilir işi diyip çekiliyorumTabi canım , ilk ilişkimsin sen kocacıığıım
haddime değil belki sadece konu sahibini kastederek de söylemiyorum ama her türlü ilişkiye girip de yalnızca o "zar"a zeval gelmesin diye ve evlendiğinde eşine "ilk sensin" diyebilmek için cinsel ilişkiye girmemek bana çok aşağılıkça geliyor.Tabi canım , ilk ilişkimsin sen kocacıığıım
Kişi kendinden bilir işi tabi kuzum. Gönül rahatlığıyla yaşamışım ilişkimi kalmışım hamile :):):)Erkek arkadaşım çocukluk aşkım. Uzun zamandır birlikteyiz, kısacası sürtünme de olsa ileri de gitsek, onunla yaşadığım herhangi bi şeyden utanmam. Kişi kendinden bilir işi diyip çekiliyorum
Evvet çok haklısınızPrezervatifi bilen, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan sakınacak kadar aklı başında olan insan sürtünmeyle hamile kalınmayacağını da bilir.
Allah analı babalı büyütsün ablacım ne diyeyim?Kişi kendinden bilir işi tabi kuzum. Gönül rahatlığıyla yaşamışım ilişkimi kalmışım hamile :):):)
siz sürtünürmüsünüz , sürünürmüsümüz bilemiycem .. Kolay gelsin
Çünkü öğrenemedik namusun iki bacak arasında olmadığını...haddime değil belki sadece konu sahibini kastederek de söylemiyorum ama her türlü ilişkiye girip de yalnızca o "zar"a zeval gelmesin diye ve evlendiğinde eşine "ilk sensin" diyebilmek için cinsel ilişkiye girmemek bana çok aşağılıkça geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?