Cinsel ilişki ve belirsizlik?

Vaay özür dilerim abla akıl edememişim ...
Bu kadar bilinçli iseniz buraya hamilemiyim sorusu sormanıza da gerek yoktur. Gidip bir test alıp bakacaksınız hepsi bu. Sanal ebe yokki burda sizi muayene etsin.
Canım burda sormak istedi. Ama haklısınız

Hay maşallah devam devam. .

Tabi canım , ilk ilişkimsin sen kocacıığıım
Erkek arkadaşım çocukluk aşkım. Uzun zamandır birlikteyiz, kısacası sürtünme de olsa ileri de gitsek, onunla yaşadığım herhangi bi şeyden utanmam. Kişi kendinden bilir işi diyip çekiliyorum

Tabi canım , ilk ilişkimsin sen kocacıığıım
haddime değil belki sadece konu sahibini kastederek de söylemiyorum ama her türlü ilişkiye girip de yalnızca o "zar"a zeval gelmesin diye ve evlendiğinde eşine "ilk sensin" diyebilmek için cinsel ilişkiye girmemek bana çok aşağılıkça geliyor.

Madem bilmem nerde bilmem ne bölümde okuyosuuz bakireymişsinizde sürtünme ile hamile kalınmadığını bilmeniz lazım. Okumak keşke cahilliğide yok etse.
Kimseyi bu konuda yargılayamam ama madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz korunma yöntemleri ile ilgili bilgi edinin.

Erkek arkadaşım çocukluk aşkım. Uzun zamandır birlikteyiz, kısacası sürtünme de olsa ileri de gitsek, onunla yaşadığım herhangi bi şeyden utanmam. Kişi kendinden bilir işi diyip çekiliyorum
Kişi kendinden bilir işi tabi kuzum. Gönül rahatlığıyla yaşamışım ilişkimi kalmışım hamile :):):)
siz sürtünürmüsünüz , sürünürmüsümüz bilemiycem .. Kolay gelsin

Kişi kendinden bilir işi tabi kuzum. Gönül rahatlığıyla yaşamışım ilişkimi kalmışım hamile :):):)
siz sürtünürmüsünüz , sürünürmüsümüz bilemiycem .. Kolay gelsin
Allah analı babalı büyütsün ablacım ne diyeyim?

Çünkü öğrenemedik namusun iki bacak arasında olmadığını...
İnsanlar bedenleri bırak ruhlarıyla aldatıyor ama o minicik zar namuslu kılıyor ... Bende çözemiyorum bu zihniyeti genel anlamda malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…