- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi merveninbu
-
cinsellik yaşayacaksan korunMetu-Aee öğrencisiyim. Yersiz eleştir fakat teşekkürler yine de
Formda kalanlarla ilgili bi kaç yorum var bakın isterseniz.Madem bilmem nerde bilmem ne bölümde okuyosuuz bakireymişsinizde sürtünme ile hamile kalınmadığını bilmeniz lazım. Okumak keşke cahilliğide yok etse.
Kimseyi bu konuda yargılayamam ama madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz korunma yöntemleri ile ilgili bilgi edinin.
19 haftalık hamileyim öyle bahsettiğin gibi mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım ilk belirtiler olarak. Zaten sık idrara çıkma durumu da bebek büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden kaynaklanıyor yani şu an yaşadıkların tamamen psikolojik müsterih ol. Ardında duramayacağın işlere kalkışmaBu okuduğum en iyi cevaptı. Bilmem kş sanırım yanıyoruz.
Harbiden madem öyle korunarak doya doya seviş .Sapık gibi sürtünüp durmayın.Bakirelik sorununuz yoksa neden normal sevişmiyorsunuz o zaman?
Bakireyim diye belirtmedim, sürtünmeyi de bakirelik kanıtı olarak düşünmedim. Bu konuya dikkat çekmek isterimÇünkü öğrenemedik namusun iki bacak arasında olmadığını...
İnsanlar bedenleri bırak ruhlarıyla aldatıyor ama o minicik zar namuslu kılıyor ... Bende çözemiyorum bu zihniyeti genel anlamda malesef
Prezervatifin tek amacı gebeliği önlemek galibaHem sürtünüyosunuzz hem prezervatif kullanıyosunuz hımmm o da güzel , gerçekçi olsun diye mi??
Stres yapmaya gerek yok, stres yaptıkça gecikir.Evvet çok haklısınız
Yavruum sen az önce sadece sürtünmeyi belirtiş amacım BAKİRE OLUŞUMU GÖSTERMEKTİ diye?..Bakireyim diye belirtmedim, sürtünmeyi de bakirelik kanıtı olarak düşünmedim. Bu konuya dikkat çekmek isterim
Sürtünme fantezileri vardır belkiHarbiden madem öyle korunarak doya doya seviş .Sapık gibi sürtünüp durmayın.
Öncelikle "ilerleyeceğimizi anladığımızda" dedim. Sonralıkla tek eşlilik ve prezervatif riski en çok düşüren etmenler biliyorsunuz.İyi de ilerlediğimizde kullandık demiş prezervatifi
İlerledin veya ilerlemedin sanki siğil ve benzeri CYBH sürtünerek de bulaşmıyor mu
Hatta prezervatif kullanılsa bile önlenemeyecek hastalıklar var
Çünkü kasıklarında da olabilir siğil, mantar
Oral seks yoluyla bile kapabilirsin
Aynen. Kim bilebilir?Sürtünme fantezileri vardır belki
Reglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?
Sürtünme ile hamile kalırsan gel sana madalya takacamReglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?
Hayır?Yavruum sen az önce sadece sürtünmeyi belirtiş amacım BAKİRE OLUŞUMU GÖSTERMEKTİ diye?..
Allah analı babalı büyütsün. Teşekkürler19 haftalık hamileyim öyle bahsettiğin gibi mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım ilk belirtiler olarak. Zaten sık idrara çıkma durumu da bebek büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden kaynaklanıyor yani şu an yaşadıkların tamamen psikolojik müsterih ol. Ardında duramayacağın işlere kalkışma
işte sizin msj ınız...Sürtünmeden öteye gitmediğimi bakire oldığum belli olsun diye belirtmedim.
Hayır öyle dememiş yanlış okumuşsunuz,tam tersini belirtmek istemiş.Yavruum sen az önce sadece sürtünmeyi belirtiş amacım BAKİRE OLUŞUMU GÖSTERMEKTİ diye?..
Teşekkürler beni haklı çıkardığınız için. Olumsuzluk eklerine dikkat lütfenişte sizin msj ınız...
He pardon görmemişim.Teşekkürler beni haklı çıkardığınız için. Olumsuzluk eklerine dikkat lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?