Cinsel ilişki yardım edin

meltem_0618

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
7
1
1
21
Merhaba, erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik. Prezervatifte herhangi yırtılma, delik yoktu. Boşalmadan önce de vajinadan çıkarak vajinaya uzak bir yerde prezervatife boşalma gerçekleşti. İlişkiden önce akan şeffaf sıvısına dokunmuştum bir süre sonra parmağımı vajinama değmiş bulundum bu durumdan ya da zevk suyundan hamile kalınırmı ? Son Regl 8 Ağustos 22 Ağustosta ilişkiye girdim. Bugün ise pedimde hafif bir kanama gördüm. Denizde vajinam çok kaşındı ve yandı eve geldiğimde pedimde kan vardı o kanamış olabilir mi bilmiyorum bir de beyaz pamukçuklar vardı çok korkuyorum yardımcı olur musunuz ihtimal varmı.

Olanla ölene çare yok hamile kalma olasılığı tabii ki var hayırlı olsun

Neden herkes sürekli dalga geçme çabasında olduğuna anlam veremiyorum. İlk ilişkim ve haliyle yaşadığım durum dolayısıyla kadın platformundan destek almak istedim. Yardımcı olmasanız bile dalga geçerek insanları daha da strese sokmak size gece eğlencesi mi yaratıyor anlamıyorum. Ama yine de teşekkür ederim..

Olmazsın merak etme ayrıca beyaz pamukcuk hijyenle alakalı bi durum temiz ol biraz mantar olursun

Olmazsın merak etme ayrıca beyaz pamukcuk hijyenle alakalı bi durum temiz ol biraz mantar olursun
Teşekkür ederim cevabınız için. İlişki esnasında içeri boşalma hiç olmadı ama peki bu kanama korkulacak bir şey midir? Çünkü bilmiyorum o tahrişten mi yoksa içeriden mi geldiğini

Reglime 1 hafta var bu kanama normal midir? İnternette yerleşme kanaması falan yazdığı için endişelenmeye başladım
Bişey olmaz evlenirsiniz.Keşke ben evlenmeden önce olmaz diye tutturmasaydım eşime.Belki o zaman hamile kalırdım.Aradan 3 yıl geçti.Şimdi de uğraş dur.

Teşekkür ederim cevabınız için. İlişki esnasında içeri boşalma hiç olmadı ama peki bu kanama korkulacak bir şey midir? Çünkü bilmiyorum o tahrişten mi yoksa içeriden mi geldiğini
Mantar olmuşsunuz, kaşıntı ve tahriş yüzünden kanama olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…