- 1 Eylül 2025
- 7
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi meltem_0618
-
Kaç cm / metre mesafe vardıvajinadan çıkarak vajinaya uzak bir yerde prezervatife boşalma gerçekleşti
Lütfen dalga geçmeyin çok stresli haldeyim panik bir insanım korkuyorumHyrlı olsn cnm
Anlattıklarımda herhangi hamilelik söz konusu olabilir mi ? İhtimali var mıdırYavv sürekli yeni üye trollemek için grup halinde mi geldiniz noloooo?
Efeksiyon olmuş olabilirsin yada kötü ihtimal cinsel hastalık
Prezervatif dahil hiçbir korunma yöntemi %yüz koruma sağlamaz her zaman bir ihtimal vardır. Test yaptırın. Hamileyseniz hayırlı olsunAnlattıklarımda herhangi hamilelik söz konusu olabilir mi ? İhtimali var mıdır
Reglime 1 hafta var bu kanama normal midir? İnternette yerleşme kanaması falan yazdığı için endişelenmeye başladımYavv sürekli yeni üye trollemek için grup halinde mi geldiniz noloooo?
Efeksiyon olmuş olabilirsin yada kötü ihtimal cinsel hastalık
İhtimal var.Reglime 1 hafta var bu kanama normal midir? İnternette yerleşme kanaması falan yazdığı için endişelenmeye başladım
Teşekkür ederim cevabınız için. İlişki esnasında içeri boşalma hiç olmadı ama peki bu kanama korkulacak bir şey midir? Çünkü bilmiyorum o tahrişten mi yoksa içeriden mi geldiğiniOlmazsın merak etme ayrıca beyaz pamukcuk hijyenle alakalı bi durum temiz ol biraz mantar olursun
Bişey olmaz evlenirsiniz.Keşke ben evlenmeden önce olmaz diye tutturmasaydım eşime.Belki o zaman hamile kalırdım.Aradan 3 yıl geçti.Şimdi de uğraş dur.Reglime 1 hafta var bu kanama normal midir? İnternette yerleşme kanaması falan yazdığı için endişelenmeye başladım
Teşekkür ederim.Kasma bu kadar meltemcim eğer korkuyorsan bu kadar yapmayacaksın böyle şeyler rahat duracaksın yavrum
Tahriş olmuştur merak etme bundan sonra da daha dikkatli ol
Mantar olmuşsunuz, kaşıntı ve tahriş yüzünden kanama olmuş.Teşekkür ederim cevabınız için. İlişki esnasında içeri boşalma hiç olmadı ama peki bu kanama korkulacak bir şey midir? Çünkü bilmiyorum o tahrişten mi yoksa içeriden mi geldiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?