• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki yardım edin

Merhaba, erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik. Prezervatifte herhangi yırtılma, delik yoktu. Boşalmadan önce de vajinadan çıkarak vajinaya uzak bir yerde prezervatife boşalma gerçekleşti. İlişkiden önce akan şeffaf sıvısına dokunmuştum bir süre sonra parmağımı vajinama değmiş bulundum bu durumdan ya da zevk suyundan hamile kalınırmı ? Son Regl 8 Ağustos 22 Ağustosta ilişkiye girdim. Bugün ise pedimde hafif bir kanama gördüm. Denizde vajinam çok kaşındı ve yandı eve geldiğimde pedimde kan vardı o kanamış olabilir mi bilmiyorum bir de beyaz pamukçuklar vardı çok korkuyorum yardımcı olur musunuz ihtimal varmı.
Yav yok artık saçmalama. Bulaşma yoluyla gebelik çok zor. Düşünme yat uyu 😀 hatta olmuşsjndur belki konuyu açalı baya olmuş

bana da yardımcı olur musunuz lütfen afetim bittikten 2 gün sonra istemediğim halde cansel ilişkiye girdim zorla ön tarafıma soktu koruma da yoktu ama 1 saniye falan direkt ittirdim zaten sonra otururken 1 damla döl aktığını gördüm içimdeyken de oldu mu dedim olmadı dedi ama benim adetim şuan 8 gün oldu gecikmeli çok lorkuyorum

bana da yardımcı olur musunuz lütfen afetim bittikten 2 gün sonra istemediğim halde cansel ilişkiye girdim zorla ön tarafıma soktu koruma da yoktu ama 1 saniye falan direkt ittirdim zaten sonra otururken 1 damla döl aktığını gördüm içimdeyken de oldu mu dedim olmadı dedi ama benim adetim şuan 8 gün oldu gecikmeli çok lorkuyorum
Hanımefendi psikolojiniz mi bozuk yoksa bizle maytap mı geçiyorsunuz?!! 9 ayda tam 12 konu 81 mesaj ve hepsi de aynı. Merak etmeyin hamile kalsanız çoktan doğurup bebeği beşiğe koymuştunuz. Arkasında durmayacağınız hurmaları yemeyi de bırakın lütfen

Hanımefendi psikolojiniz mi bozuk yoksa bizle maytap mı geçiyorsunuz?!! 9 ayda tam 12 konu 81 mesaj ve hepsi de aynı. Merak etmeyin hamile kalsanız çoktan doğurup bebeği beşiğe koymuştunuz. Arkasında durmayacağınız hurmaları yemeyi de bırakın lütfen
hepsi farklı zamanlarda. ben 1 ay öncesinden bahsediyorum

Back
X