- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
doktorunuza danisin muhakkakKızlar merhabalar birşey sormak istiyorum yanlış anlamayın da ben şuan 4 aylık hamileyim bundan önce 2 aylık bebeğim anne karnında öldü çok şükür bu bebeğim ile ilgili bir sıkıntım yok sadece en başta bir iki defa kanamam oldu ama bir gün bile sürmeden geçti 2 aydır hiç bir sorunumuz yok çok şükür kontrollerde eşim ilişki istiyor ama ben korkuyorum başına gelen var mı böyle durum ilişki oldu mu nasıl oldu olduysa tekrar kusura bakmayın hanımlar şimdiden teşekkürler
Muhakkak canım önden bir fikir diyelimdoktorunuza danisin muhakkak
TeşekkürlerDr unuza danışmanız lazım. Risk teşkil edip etmeyeceğini o söyleyebilir.
Bu konuyu doktorunuza sormanız lazım. Bizim sözümüzle olacak iş değil. Daha önce düşük hikayeniz varmış. Doktora danışmadan hareket etmeyin.Kızlar merhabalar birşey sormak istiyorum yanlış anlamayın da ben şuan 4 aylık hamileyim bundan önce 2 aylık bebeğim anne karnında öldü çok şükür bu bebeğim ile ilgili bir sıkıntım yok sadece en başta bir iki defa kanamam oldu ama bir gün bile sürmeden geçti 2 aydır hiç bir sorunumuz yok çok şükür kontrollerde eşim ilişki istiyor ama ben korkuyorum başına gelen var mı böyle durum ilişki oldu mu nasıl oldu olduysa tekrar kusura bakmayın hanımlar şimdiden teşekkürler
TeşekkürlerBu konuyu doktorunuza sormanız lazım. Bizim sözümüzle olacak iş değil. Daha önce düşük hikayeniz varmış. Doktora danışmadan hareket etmeyin.
Madem korkuyorsun içine sinen birşey olmaz, mecbur hissetme kendini, gerekiyorsa başka türlü tatmin et eşini.Kızlar merhabalar birşey sormak istiyorum yanlış anlamayın da ben şuan 4 aylık hamileyim bundan önce 2 aylık bebeğim anne karnında öldü çok şükür bu bebeğim ile ilgili bir sıkıntım yok sadece en başta bir iki defa kanamam oldu ama bir gün bile sürmeden geçti 2 aydır hiç bir sorunumuz yok çok şükür kontrollerde eşim ilişki istiyor ama ben korkuyorum başına gelen var mı böyle durum ilişki oldu mu nasıl oldu olduysa tekrar kusura bakmayın hanımlar şimdiden teşekkürler
Nasıl meselaMadem korkuyorsun içine sinen birşey olmaz, mecbur hissetme kendini, gerekiyorsa başka türlü tatmin et eşini.
Valla bu ara ona da ihtiyacım var desem yalan olmazNasıl nasıl kız? onu da mı yazayım
Bunu bilmece olarak düşün ozmn çözmeye çalış, kopya çekmek istersen eşine sor, ilişkiye girmeden seni nasıl tatmin edebilirim diyeValla bu ara ona da ihtiyacım var desem yalan olmaz
Bunu bilmece olarak düşün ozmn çözmeye çalış, kopya çekmek istersen eşine sor, ilişkiye girmeden seni nasıl tatmin edebilirim diye
Çok teşekkür ederim arkadaşımDr herşey yolunda derse ilişki için sorun değil derse,normalde ilişkinizi nasıl yaşıyorsanız aynı şekilde yaşayabilirsiniz.
Kafalar 1 milyonNasıl mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?