Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne kız gülmeyin yaa
Ben normalde hayatta böyle sorular soramam burda kadın kadınayız bide beni kimse tanımıyor dıye rahatım.Yav cinsellik konularına yorum yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş. Ne olduysa Aycanin konusundan sonra yeni üyeler cozuttu ama bu yeni üye değilmiş. Üstte olduğum pozisyon daha zevkli oluyor bence
Bana göre bacak arası ama, erkekler domalma şeklinde seviyor daha çok anlamış değilim, o da bana zor geliyorYav cinsellik konularına yorum yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş. Ne olduysa Aycanin konusundan sonra yeni üyeler cozuttu ama bu yeni üye değilmiş. Üstte olduğum pozisyon daha zevkli oluyor bence
Partnerin sandalyeye otursun, sen de onun üstüne otur, göz göze temas olunca daha zevkli şehvetli oluyor diye düşünüyorum. Doggy falan hiç sevmem.Merhaba biraz özel olacak ama.burda bizbize olduğumuz ııcn rahat konuşabiliyorum. İlişki esnasında hangi pozisyonlarda rahat ediyorsunuz merak ediyorum. Ben domalarak biraz zorlanıyorum kendimi nasıl rahat bırakırım yada benmi hata ediyorum.
Ben domalamıyorum osurasım geliyorYav cinsellik konularına yorum yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş. Ne olduysa Aycanin konusundan sonra yeni üyeler cozuttu ama bu yeni üye değilmiş. Üstte olduğum pozisyon daha zevkli oluyor bence
Benim hangi pozisyonda zevk aldığımı ne yapıcan?
En güzeli amuda kalkmış halde yaptığındır absbsjsskslsşs
Yok canm estağfurullah öyle demek istemedim kendinizi nasıl rahat hissediyorsunuz, bir benmi böyle oluyorum diye sordum.Benim hangi pozisyonda zevk aldığımı ne yapıcan?
En güzeli amuda kalkmış halde yaptığındır absbsjsskslsşsn
n
Onlarda sorun yok ben sırtımı dönünce sorun başlıyor bacımPartnerin sandalyeye otursun, sen de onun üstüne otur, göz göze temas olunca daha zevkli şehvetli oluyor diye düşünüyorum. Doggy falan hiç sevmem.
Nasıl rahat ediyorsunuz dıye sordumYahu milletin pozisyonundan sana ne bana ne, hangisini seviyorsan onu yap. Milletin yaptığını mi yapcan?![]()
Kadın kadına değiliz arada kaçaklar varBen normalde hayatta böyle sorular soramam burda kadın kadınayız bide beni kimse tanımıyor dıye rahatım.![]()
Ahahaha manyak kadın ya sjdjdjfjf anal seks hiç bana göre değil. Hijyenik değil, hastalık bulaştırır. Hak yolu varken neden b.k yolu seçilir kiBen domalamıyorum osurasım geliyor
Kadın kadına değiliz ki, bu sitede erkekler de var. Mesela Lusifır.Ben normalde hayatta böyle sorular soramam burda kadın kadınayız bide beni kimse tanımıyor dıye rahatım.![]()
Anal değil aşko domalıp vajinaya anladıb senAhahaha manyak kadın ya sjdjdjfjf anal seks hiç bana göre değil. Hijyenik değil, hastalık bulaştırır. Hak yolu varken neden b.k yolu seçilir ki