• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji cinsel ilişkilerden sonra hafif pembe bir kanama yaşıyorum. ve bu durum acaba kanser miyim vs dedirtiyor.

Gulce95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
14
2
1
28
Merhaba,

geçen yıl hpv 6ve 66 olduğumu öğrendim, doktorum smear yaptı ve değişik bir şey yoktu. Bu yıl tekrar hpv ve smear verdim hpv yeniden 6 ve 66 pozitif, smear testimi bekliyorum. Fakat son cinsel ilişkilerden sonra hafif pembe bir kanama yaşıyorum. ve bu durum acaba kanser miyim vs dedirtiyor.
böyle bi şey yaşayanlardan yorum alabilir miyim?

Merhaba,

geçen yıl hpv 6ve 66 olduğumu öğrendim, doktorum smear yaptı ve değişik bir şey yoktu. Bu yıl tekrar hpv ve smear verdim hpv yeniden 6 ve 66 pozitif, smear testimi bekliyorum. Fakat son cinsel ilişkilerden sonra hafif pembe bir kanama yaşıyorum. ve bu durum acaba kanser miyim vs dedirtiyor.
6 ve 66 riskli tür değil diye biliyorum. Yaşınız kaç?

Çok korkmaya gerek yok bence. Jinekolojik onkoloji doktoruna gidin. Ben leep oldum kontrollerde doktorum çok detaylı ışınlı kameralarla muayene ediyor. Size de öyle baksınlar bi sorun varsa görünür zaten

Çok korkmaya gerek yok bence. Jinekolojik onkoloji doktoruna gidin. Ben leep oldum kontrollerde doktorum çok detaylı ışınlı kameralarla muayene ediyor. Size de öyle baksınlar bi sorun varsa görünür zaten
aslında muayene oldum alttan doktor görünür bir şey yok testleri bekleyelim dedi

doktorunuz cinsel ilişkiler konusunda size ne demişti? nasıl bir tedavi süreci planladı?

Merhaba,

Merhaba geçmiş olsun.Kanser gözüyle bakmayın ilişkide ağrı yada kan gelmesi hemen kansersiniz anlamına gelmez.Allah korusun kanser olanlarda düzensiz kanamalar kötü kokulu akıntı karın ağrısı vs.gibi şeyler oluyor.Bendede sizin yaşadığınız şeyler vardı çok şükür kolposkopim temiz çıktı onu düşünüp psikolojinizi bozmayın.

Back
X