- Konu Sahibi Dandinidastana2
Cinsel yonden isteksiz esimin guya testestoronu dusikmus.internetten arastirdim keciboynuzu kuru ve havuc suyu iyi geliyomus .denicez bakalim.ayni sorunlari yadayan varsa denesin paylasiriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Findık da önerilen birsey...
Bence deneyin, her gun ise gitmeden de pekmez tıkıştırın ağzina...
Sonucta bunca yildir soyleniyorsa vardir bi bildikleri, hem zararli seyler de degil.
Denemekten ne cikar ?
Keçiboynuzu pekmezi,kaju,bal,fındık,ceviz karıştır macun yap sabahları akşamları tatlı niyetine yesin...Kuruyemiş vs. Baklava da olabilir.Ama .Macun işe yarıyor
Iyi hos diyorsunuzda bu gariban bunlari yerse 1000 kilo olur
Iyi hos diyorsunuzda bu gariban bunlari yerse 1000 kilo olur
Testosteronunun düşük olduğunu söyleyen doktorun bi önerisi olmamış mı yahu? Hormon takviyesi falan mesela?Cinsel yonden isteksiz esimin guya testestoronu dusikmus.internetten arastirdim keciboynuzu kuru ve havuc suyu iyi geliyomus .denicez bakalim.ayni sorunlari yadayan varsa denesin paylasiriz
Cok tesekkurlerHajdkska ya çok tatlısınız![]()
Muzu dilimleyin ustune bal ve ceviz.Cinsel yonden isteksiz esimin guya testestoronu dusikmus.internetten arastirdim keciboynuzu kuru ve havuc suyu iyi geliyomus .denicez bakalim.ayni sorunlari yadayan varsa denesin paylasiriz
Yok kiz yok kirmizi pembe dantelli saten pacali don hicbiri artik ise yaramiyoBence kirmizilarinizi giyin![]()
kadınlar bunları değil;Ben de isteksizim.Dediklerinizi hep yiyorum,ama hiç işe yaradığını görmedim
Psikoloji ile alakalı muhtemelen.
Olmazsa 40 yıl aramam,hiç aradığımı istediğimi bilmem,
Öyle ki kadınlar konu açınca bana hep fake gelir.
![]()
Benim eşim aylarca yedi hiç bin kilo olmadı :) Bin kilo olacak şeyler börek ekmek pilav kola içki o tarz şeylerle olur :) Benim eşim dolu dolu yiyor.75 kilo hala.Iyi hos diyorsunuzda bu gariban bunlari yerse 1000 kilo olur
Isin gır gırı bir yana ama son senelerde erkeklerde bunun bir problem olduğu kesin.haklisinizYok kiz yok kirmizi pembe dantelli saten pacali don hicbiri artik ise yaramiyo
Gun gwcmiyo ki boyle bi konu acilmasin ulkenin sularina bisey mi karistirdilar ne ettiler
Not:valla komedi olsun diye demiyorum evli olmasakta evlilerin haline uzuluyoruz sonucta
enemmm bilemedim benkadınlar bunları değil;
badem avakado muz incir vs tüketmeli zaten![]()
![]()
![]()