Cinsel isteksizlik sıfır bile değil eksilerde

dilazar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
162
-2
16
Selam kızlar bu konuda daha önce konu açılmış ama benim durumum biraz daha farklı 31 yaşında bekarım birliktelik yaşamadım kendimi bildim bileli aşırı cinsel isteğim vardı gençlikten itibaren yani öyle böyle değildi özellikle regl döneminde filan gözüm dönüyordu doktora bile gittim çtnkü iş hayatımı da etkiliyordu sürekli bi istek hali bunun için bi dönem ilaç kullandım malum evli olmadığım için sıkıntı oluyordu neyse 26 dan sonra bu istek zamanla azaldı şimdi ise hiç yok yani eksilerde :)zerre kadar da olmaz mı anlamadım gitti önceden tv de bi sahne de felan etkilenirdim şimdi midem kalkıyor değiştiriyorum neden böyle oldum yaşımda çok fazla değil benim gibi olan var mı ?

Peki hiç sevgiliniz oldu mu? Yakınlaşma yaşadığınız kimse olmadı mı? Ben de 30 yaşındayım cinsel istek asıl bu yaşlarda zirveye çıkıyor bence. Tv'de öpüşme, sevişme sahneleri görüp mideniz bulanıyorsa cinselliğe karşı bir tabunuz olabilir belki. Psikolojik olarak öyle düşünüyorsunuz.

Bu dediğiniz yaşınızla beraber değişkenlik gösteren hormonlarınızdır artık eskisi gibi heyecanınızın olmaması kadar normal bir şey yok yaş almışsınız belirgin bir yaş ve olgunluğunuz var eski gençlikteki libidoyu kontrol edememe yok kendinize hakim oluyorsunuzdur ama bu dediğiniz tamamen aseksüellik değil yani bana normal bir durum gibi geldi

Oldu yakınlaştık ama bir şey yaşamadık daha sonra duydum ki adı üstünde gençlik te bir kanın kaynaması oluyor çok açık yazmak istemiyordum istek çocuk fazla oluyormuş sizi n bu yaşta artıysa ni güzel önceden böyle değildim işte çok fazlaydı şimdi ne yapsam da yok sıfır

Cinsellikle ilgili kötü düşünceleriniz var mı? Bana göre cinsellik yemek yemek su içmek gibi doğal bir ihtiyaç. 30lu yaşlarda artmadı aslında. Ortaokul lise yıllarından beri öyleyim. Ama kadınlar olgunlaştıkça, ne istediğini bildikçe cinsellikten aldığı haz o kadar çok artıyor.

Ay o kadar çok doğru ki yazdıklarınız ben bu durumdan memnunum aslında çünkü sürekli histeri hali beni çok yoruyordu oturup ders bile çalışamıyorduum afedersiniz alev alevdim .evlendiğimde nasıl olucak onu düşünüyorum napıcam içten gelen bi istek olmayınca nasıl cinsellik yaşayabilirim. Bi doktora gidicem

Bende de çok istek var bildim bileli şimdi içimde istek olmadığı için o sahneler de tık olmuyor bende önceden istek çokken3 bacaklarım birbirine değse kötü olurdum o derece işte doğal bi ihtiyaç olunduğu için evlenince napıcam mecbur bi doktora gidicem istek artırıcı re varsa denicem orgazm aşısı bile varmış:)) onu da denerim

Orgazm aşısı mı? İlk kez duydum bunu. Hiç hormon testi verdiniz mi? Zaten biriyle evlenmeyi düşünüyorsanız ten uyumu olması lazım. Onu görünce bedeniniz tepki vermeli, içinizde bir kıpırdanma, kıvılcım olmalı.

Ben 35 yasindayim, azalmak bir yana gittikce artiyor meret ahshd

Sizin aktif bir cinsel yasaminiz olmadığı icin, vucut bu istegi tatmin edemediği icin artik kendi kendini baskilayarak söndürmüş olabilir mi acaba? Yani nasilsa bir sey olmayacak bari boşuna yukselmeyelim moduna girmistir belki.

Bir de yakin zamanda hormon vs tahlili yapildi mi? Altta yatan bir saglik sorunu da olabilir.

Tiroid değerlerinize baktırın. Tiroid bezindeki bozulma hashimato gibi hastalıklar cinsel isteksizlik yapıyor

Biz bugünlerde cinsellikle ilgili konularda hemen bitiyoruz hayra alamet mi acaba

Valla hayat şartlarından mıdır nedir zerre kadar hiçbir şeye istek ve hevesim yok sadece cinsellik anlamında değil herşey anlamında evet var bende nette duydum hayır vermedim çenede kıllanma başladı onun için endokrinolojiye gidicem yakın zamanda hormon testi de yapar

Ya hep mi vardı mesela 20 yaşından beri aynı mı istek yakın zamanda endokirinooljiye giticem o zaman yapar

Depresyonda olabilir misiniz acaba? Evet mutlaka hormon değerlerinize baktırın. Çok geçmiş olsun.

Ya hep mi vardı mesela 20 yaşından beri aynı mı istek yakın zamanda endokirinooljiye giticem o zaman yapar
Hep istekliydim, yasla beraber nolduysa daha da artti. Bir de düzenli, aktif bir hayat daha çok arttiriyor bence.

Yalniz orgazm aşısı uygulaması aktif cinsel hayatta orgazm olamayan kadinlar icin denenen bir sey, sizin isteksizlik durumunuzda etkisi olacagini sanmiyorum.

Artık yaş 31 olmuş bunlar dediğim gibi normal kendi kendinize yetmeme hissi olabilir ama sizi alevleyecek bir herif yeniden doğmanıza neden olabilir bu durum doktorluk değil benim fikrim mesela ben 43 yaşımdayım 25 yıllık evliyim inanın 10'lu yıllarımızdaki o yüksek alevli hayatımız yok ama hiçte yok değil vites düşürdük düşük devirde ilerliyoruz ben sizinkini de böyle düşünüyorum ama partnerle eşle bir ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…