Cinsel isteksizlik

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Herkeze merhaba 5 yıllık evli 2 çocuk annesiyim kızlar problem eşime karşı olan cinsel isteksizlik sanki angari gibi mecburiyet gibi geliyo bana esim de tam tersi asiri istekli. Hergun dua ediyorum olmasin diye ama üzülüyorum da korkuyorum da aldatılmaktan nasil çözebilirim bu durumu kadın doğum ile mi psikolog ile mi nereye kadar kaçacağım hic bi fikrim yok

Hormonlarınla alakalı bir durum da olabilir. Psikolojik de olabilir. 2 cocuk haliyle yormustur sizi. Cinsel isteğinizi azaltmıştır. Günün kosusturmasiyla bir de hormonal bir sıkıntı da varsa istek tamamen gitmiştir. Önce hormonlarınıza baktırın. Sorun yoksa şayet psikiyatriye de görünebilirsiniz

Teşekkür ediyorum

Eşinizi seviyor musunuz? Veya eşinizin sebep olduğu yaşadığınız çok kötüydü diye anımsadığınız anlar, günler var mı?

Eşinizi seviyor musunuz? Veya eşinizin sebep olduğu yaşadığınız çok kötüydü diye anımsadığınız anlar, günler var mı?
Seviyorum eşimi ama öyle tutkulu değil ilk günlerdeki gibi tabi bi cok şey yaşandı 5 sene de çok büyük fırtınalar atlattık altında yatan sebep budur belki belki de 2 çocuğun ağırlığı yorgunluğudur

bence biraz açık film falan izle belki seni isteğe getirebilir

benim esim de mesela temizik ypmayi tercih edebilir sekse bu durum bana uzucu geliyor ama alismaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…