Öncelikle çok geçmiş olsun. Hormon değerlerinize yakın zamanda baktırdınız mı? Kayganlaştırıcı kullanmayı denediniz mi?Merhabalar.Son iki aydır aşırı derecede bir isteksizlik var.Zona hastalığı geçirdim geçen ay.Bu hastalığı geçirenler ya da şahit olanlar bilir dayanılmaz bir ağrısı var ya da ben çok ağır atlattım.Bir yandan bebeğimiz olsun diye kullandığım ilaçlar bir yandan zona ilaçları mahvetti beni.Öyle bir his içindeyim ki eşim yıllarca dokunmasa şikayet etmeyeceğim o derece.Sağolsun anlayışla karşılıyor önemli olan senin sağlığın diyor sen iyileşmene bak diyor ama o da bu durumdan pek memnun değil farkediyorum.Şu iki ay içinde 3-4 kez oldu ilişki.Geçen gün kendimi iyi hissediyorum olsun dedim ama olmadı çünkü vajina kupkuru .Eşim de üzülme olur böyle şeyler diyor ama benim durumum düzeleceğe benzemiyor.Sanki o duygum ya da isteğim tamamen bitmiş gibi.
Aynen canım ilaçlar mı yaptı diye düşünüyorum bazen.İnşallah öyledir ve geçerVucunuza o kadar ilaç girmiş ağır bir hastalik atlatmissiniz yani istekte azalma olması çok normal zamanla geçer diye düşünüyorum kuruluk içinde kayganlastirici ile bı sure idare edin sonrası çorap söküğü gibi gelir
Tıpta, sağlıkta utanma olmaz. Tekrar randevu alın doktora açıkça şikayetlerinizi belirtin.Geçen gün doktor randevum vardı.Söylemeye utandım doktoruma.
Kayganlaştırıcı hiç kullanmadım gerek kalmıyordu.İki aydır böyleyimÖncelikle çok geçmiş olsun. Hormon değerlerinize yakın zamanda baktırdınız mı? Kayganlaştırıcı kullanmayı denediniz mi?
Hormonlardan belli oluyormu ya.Bendede şöyle bir sorun var,Kilitorisle orgazma yaşıyorum ama,İlişki sırasınca hiç orgazm olmadım o zevkin nasıl birşey olduğunu dahi bilmiyorum bu konu hakkında birkaç yorum okuyup şaşırmıştım.Bende öyle birşey neden olmuyor diye.Öncelikle çok geçmiş olsun. Hormon değerlerinize yakın zamanda baktırdınız mı? Kayganlaştırıcı kullanmayı denediniz mi?
Geçmiş olsun canım niye utanıyorsun ki bence ilk firsatta rendavu al ve anlat doktoraGeçen gün doktor randevum vardı.Söylemeye utandım doktoruma.
Eşim yaklaşmasın diye evin içinde uzak durmaya çalışıyorum resmenErken menapoz vs olabilir mi bi arkadaşım da yaşadı 32 yaşında menopoza girdi takviyelerle düzeldi ben de hamileyken isteksizlik ve kuruluk yaşadım hissizlik vardı tamamen kocam bana batıyordu bi şekilde düzeldim zona ben de yaşadım 2 kere lisede ve küçükken çok zordu biraz zaman verin kendinize kayganlaştırıcı kullanın
Teşekkür ederim canım.Zaten kontrolüm var gideceğim tekrar.Geçmiş olsun canım niye utanıyorsun ki bence ilk firsatta rendavu al ve anlat doktora
Bence ağır ilaçlar kullandığınız için böyle olmuştur. Bir de üstüne zona geçirmişsiniz. Bu kullanılan ilaçların yan etkisine falan baktınız mı acaba?Kayganlaştırıcı hiç kullanmadım gerek kalmıyordu.İki aydır böyleyim
Ben de böyleydim hamileyken yan yana oturmaya tahammül edemiyordum beraber uyumak istemiyordum ama sonra 1 2 kere sırf eşim için yaşadım düzeldi seks yapmayınca adam daha da batıyordu ama isteğim yoktu boğasım geliyorduEşim yaklaşmasın diye evin içinde uzak durmaya çalışıyorum resmen
Benim öyle bir sorunum yoktu canım.Son iki ay isteksizlik var sadeceHormonlardan belli oluyormu ya.Bendede şöyle bir sorun var,Kilitorisle orgazma yaşıyorum ama,İlişki sırasınca hiç orgazm olmadım o zevkin nasıl birşey olduğunu dahi bilmiyorum bu konu hakkında birkaç yorum okuyup şaşırmıştım.Bende öyle birşey neden olmuyor diye.
Hormonlardan belli oluyormu ya.Bendede şöyle bir sorun var,Kilitorisle orgazma yaşıyorum ama,İlişki sırasınca hiç orgazm olmadım o zevkin nasıl birşey olduğunu dahi bilmiyorum bu konu hakkında birkaç yorum okuyup şaşırmıştım.Bende öyle birşey neden olmuyor diye.
Ben kendimi hamile sandım bu yüzden.İki aydır da adet olmayınca ve hala olmadım.Kan testi negatif bebek yok yani.Söktürücğ kullanıyorumBen de böyleydim hamileyken yan yana oturmaya tahammül edemiyordum beraber uyumak istemiyordum ama sonra 1 2 kere sırf eşim için yaşadım düzeldi seks yapmayınca adam daha da batıyordu ama isteğim yoktu boğasım geliyordu
Demir eksikliği gibi bir sorunum yok normalde aşırı istekliyim ön sevişme falan herşey çok iyi zevk alıyorum o noktada tek sorun mastürbasyonun verdiği zevki İlişki esnasında alamıyorum.hiç orgazm olmuyormuş gibi sadece eşim zevk alıyor okadar.Demir eksikliği aşırı derecede isteksizlik yapıyor bı dönem bende yaşamıştım vücutta demir kalmamis o zaman Demir ilacı kullanmaya başladım 1 ayda gözümden ateş çıkmaya başlamıştı o kadar etkisi oldu bende hormonlar çok ama çok önemli
Benim de öyle bir şey belki de.Gidip kan vermem gerekiyorDemir eksikliği aşırı derecede isteksizlik yapıyor bı dönem bende yaşamıştım vücutta demir kalmamis o zaman Demir ilacı kullanmaya başladım 1 ayda gözümden ateş çıkmaya başlamıştı o kadar etkisi oldu bende hormonlar çok ama çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?