Cinsel isteksizlik😞

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kendimi hamile sandım bu yüzden.İki aydır da adet olmayınca ve hala olmadım.Kan testi negatif bebek yok yani.Söktürücğ kullanıyorum
Zona yapmıştır mevsimseldir inşallah yakın zamanda gebe kalırsınız

Mastürbasyon bağımlılığından kaynaklı olabilir sizinki erkeklerde oluyor genellikle ama kadınlarda nadir de olsa görülebiliyor yani eğer mastürbasyon yapıyorsanız yapmayın inşallah çözülür sorununuz

Hormon değerlerinde östrojen, prolaktin, amh vs gibi birçok değerlere bakılıyor ve bu değerlerle cinsel isteği etkileyecek fiziksel bir durum var mı anlaşılıyor. Ne yazıkki birçok kadın vajinal orgazm yaşayamadığını söylüyor. Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu ? Eşinizden kaynaklı olabilir, sizi yeterince tatmin etmiyor belki de

Yok canım ya öyle bir bağımlılığım hiç yok hatta.Evlenmeden önce bazen yapıyordum ama evlilik sonrası hiç olmadı

Bekarken oluyordu evlendikten sonra bıraktım 2 sene oldu.Böyle şeyler çok araştırdım çözüm bulamadim

Her yolu denedik elinden geleni yapıyor eşim.Son çare değerlere baktırmak olacak sanırım birde birşey daha okumuştum.G noktasını şisirme ameliyatı bile varmış vajinal orgazm olabilmek için o bölgeyi daha fazla uyarmak için yapılıyormuş

Bekarken oluyordu evlendikten sonra bıraktım 2 sene oldu.Böyle şeyler çok araştırdım çözüm bulamadim

My hopenin dediği gibi o zaman eşinizle alakalı bı sorun olabilir arkadaşın tavsiyelerini gözden geçirin derim çok detaya girmek istemem ama oldu bittiye getirmemek lazım bu işi

G noktası şişirme ameliyatını ilk kez sizden duyuyorum bu konuda bilgim yok. Ama bence kendinizi vajinal orgazm olmam gerek diye şartlamayın. Eğer eşinizle karşılıklı olarak zevk alıyorsanız sorun yok.

G noktası şişirme ameliyatını ilk kez sizden duyuyorum bu konuda bilgim yok. Ama bence kendinizi vajinal orgazm olmam gerek diye şartlamayın. Eğer eşinizle karşılıklı olarak zevk alıyorsanız sorun yok.
Evet ıslanma bile oluyor.Dediğim gibi vajinal orgazm dışında herşey olması gerektiği gibi bilgilendirdigin için sağol

benim demirim feritininim falan aşırı düşük ama oyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
hep demirim yerlerdeydi ama isteksizlik problemi yasamadim.
benim bildigim de hormon testinde total testesteron var ya. o kisim cinsel istekle/isteksizlikle alakali
ayni testte dhea so 4 de libidoyla alakali
adetin ikinci gunu bir test verirse belki sorun oralarda bir yerlerdedir.

Belirttiğiniz rahatsızlığı yaşamadım isteksizlik konusundan bende muzdaribim. Cilveler, nazlanmalar ve ön sevişmeler tamam hoşuma gidiyor ama birleşme kısmına gelince libido düşüklüğü yaşıyorum resmen. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında olabiliyorum. Çözümü de bulamadım yorumları takipte kalacağım

Bilmiyorum belki herkeste farklı etkileri oluyordur ben sürekli uyuma isteği haksızlık yorgunluk vardı üstüne birde aşırı derecede isteksizlik kontorole gittim Demir eksikliği hat safhada olduğu söylendi kullandığim ilaçlarin çok faydasını gördüm yukarıdaki olumsuzlukların hepsi geçti

Bence stres, psikolojik durum da cinsel isteği sekteye uğratabiliyor bazen. Testesteron ve östrojen libidoyu en çok etkileyen hormonlar. Özellikle şunu fark ettim, daha önce konuştuğum spor yapan erkekler yüksek libidoluydu. Yani düzenli spor, uyku ve güzel beslenme ile cinsel isteksizlik sorunu olanlar bence eski haline dönebilir. Spor psikolojik ve fiziksel olarak çok çok iyi hissettiriyor kesinlikle.

tabii ki stresten oteye köy yok.
zaten kadin orgazmi beyinde basliyor. ic huzuru yoksa - baska sorunlari varsa odaklanamaz bile adam kendince debelenir durur.
spor için de kendi halinde sporcular ok ama cok agir spor yapanlar - protein tozu icenler vs nok:)

Doktor tüp bebek öncesi dhea biosteron verdi.O ilacın bir etkisi olabilir mi?Bir sürü ilaç kullandım.Artık suçu ilaçlarda bulmaya başladım

Al benden de o kadar.Kardeş kardeş yaşayalım modundayım.

Hormonlara bi baktırın isterseniz. Östrojen falan düşmüşse
Doktorlar bunun için test yapmıyorlar bende de oldu isteksizlik, hepsi doğum sonrası anne psikolojine bağladı emzirme biterse cart curt olur diye ama yok benim isteğimde yerine gelmedi geçen ay doktora kontrole gittiğimde söyledim bitkisel bir ilaç verdi o kadar. Hormon testi istedim gerek yok zamanla düzelir dedi, çorluda ki doktorumda geri gelir düzelir demişti ama düzelmiyor giden gidiyor valla. Bizde yalap şalap bulursan bir yol bana da haber veriri misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…