Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Sikayet etmezseniz bundan sonra yapacaklarina goz yummus olursunuz,kesinlikle sikayet edin pisligi,baskakarinin caninida yakmasin.

arkadaşınız hocanın ilk vukuatı değildir, eminim sonda olmayacaktır. başka insanları da bu şekilde istismar etmesine göz yummayın gidin şikayet edin. hayır anlamadığım hoca kıza bunları yaparken kız hiç bağırmamış mı karşı çıkmamış mı? bu ne cahillik ya. adam öldürmekte öyle kolay değil aileniz en fazla ağzını yüzünü yamultur o da o şerefsize müstehak

E yuh !
Bu kız kaç yaşında, nerde büyüdü? Neden bu kadar cahil ?
Gerçi bu cahillikte değil ..
Tövbe tövbe ...
Yok Ağlamış sadece sarlatanda ağlayan insanları sevmem demiş üstüne üstlük. Bide bunu mübarek ramazan günü yapıyor kıza oruç tutma diyor kendiside tutmuyormus

Evet ya goguslerine falan nasil dokunmus kiz o kadar cahilmi ? Cingar cikartip rezil ediceksin..

Polisle anlasip ustunuze gizli kamera koyup yada bayan polis gitsin gizli kamerayla suçüstü yapılsın...

Cok uzuldum :/

tabıkı sıkayet edılmesı lazım kac kıza bunu yapıyor kımbılır
kızda hala aılem duyarsa dıyor nasıl cehalet yahu

Elimizde delil yok nasıl ispatlicaz

Savcı ispatlayacak,işi bu. Gerekirse polis ile iş birliği yaparlar.Siz sadece bildirin ve sizi ciddiye almasını sağlayın. Zaten arkadaşını biz uzaman ile görüştürecekler ifadenin haricinde, ortada bir taciz durumu söz konusu olduğundan arkadaşının verdiği tepkiler durumun ciddiyetini ve gerçekliğini gözler önüne serer, uzman ona göre görüş bildirir.

Ben olsam suç duyurusunun haricinde, bu kişinin adını sanını adresini iyice öğrenir, güzelce yaşadığım olayı anlatan bir email yazar kanalların haber servislerine gönderirim. Artık gizli kamera mı kullanırlar ne yaparlar bilmem ama tufaya düşürürler bir şekilde. Haliyle savcılık ayyuka çıkmış bir haberi zaten otomatikman delil olarak kabul eder.

Hayır bende sizin dediklerinizin aynısını dedim kızdım ama zaten psikolojik olarak hiç iyi değil suçlamak dahada kötü yapacak o yüzden sustum

Pislik herif bide oyleleri var dimi,Allah cocuklarimizi iyilerle karsilastirsin,bi insanin nefsi cocuga nasil uyanir ya aklim,dimagim almiyo bunu,Allah belalarini versin.
Bu tacize ugrayan arkadasida anlamadim yani nasil izin verir buna belliki sapik hoca iste,orda onun bogazini sıkar gebertmeden cikmazdim sahsen,polise aileye gerek kalmazdi,buyuk sevap kazanirdim bi seytani ortadan kaldirdigim icin.

Hayır bende sizin dediklerinizin aynısını dedim kızdım ama zaten psikolojik olarak hiç iyi değil suçlamak dahada kötü yapacak o yüzden sustum
tabi ki yeterince kötüdür suçlamamak lazım ama en azından siz arayın şikayet edin. böyle böyle yapan birisi var diye. ay çıldırdım oturduğum yerde

Arkadasin doktora gitsin bu arada depresyonda olabilir,iyilesmek icin gittigi hocada ustune tuz biber ekmis.

Yok artık daha neler
KAldımı bu devir de hacıya hocaya giden?
90 yıllarında uğur dündar lar program yapardı. Bunun gibi aşağılık herifleri suc üstü yapıp, afişe edip, tutuklatırlardı.
Aradan 20 yıl geçmiş ve aynı hikaye
İnanılır gibi değil....
O hocaya inanıp gidenlerin Allah müstehakını versin!
Hoca denen o sapığında belasını

Çok tsk ederim cevabiniz icin ben kendim artık kardeşim için suç üstü yaptirmayi düşündüm kendim hasta gibi gidip polis baskini yaptirmayi ama benimde dugunum var bi ay içinde yapmam mümkün değil bu sira

Çok tsk ederim cevabiniz icin ben kendim artık kardeşim için suç üstü yaptirmayi düşündüm kendim hasta gibi gidip polis baskini yaptirmayi ama benimde dugunum var bi ay içinde yapmam mümkün değil bu sira

Siz önce suç duyurusunda bulunun gerekirse savcı ile anlaşın bu konuda. Sadece bir günlük bir şey olur, sizin düğününüzü etkilemez. Şöyle düşünün, ertelediğiniz her gün belki yeni insanları taciz ediyor bu adam. Belki küçücük kız çocukları, belki kocaman kadınlar... İhmal etmeyin.

Cahil aileler küçücük çocuklarını da götürüyor hocalara okutmaya falan kimbilir onlara neler yapılıyorda seslerini çıkaramıyor çocuklar. Nasıl iğrenç insanların arasında yaşıyoruz aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…