Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Arkadaşın her şeyi akıl ediyo ailesinin o adamı öldüreceğine varana kadar ama şarlatana memesini emdiriyo güç yetiremiyo kendini koruyamıyo vs. kusura bakma ama arkadaşın sorunlu . iç sıkılmadan daha büyük sorunları var . önce tedavi olsun bir hastane de .

Katiliyorum, suç üstü ispatlanmis olur!

Ne öldurecekler ya kolay mi adam öldürmek aile yuzunden tacize ugradiysa aile odeyecek bedelini tabi bi tek kizin mi psikolojisi bozulsun hemem savciliga sikayet edin o etmiyosa sen et o hoca bozuntusu baska masum kizlarin gunahina girmesin

Ne öldurecekler ya kolay mi adam öldürmek aile yuzunden tacize ugradiysa aile odeyecek bedelini tabi bi tek kizin mi psikolojisi bozulsun hemem savciliga sikayet edin o etmiyosa sen et o hoca bozuntusu baska masum kizlarin gunahina girmesin
Evet o edemem abla diyor ailen yıkılır onları uzmeye hakkım yok diyor ikna edemedim

Arkadasiniz saf mi butun bunlara izin veriyor? Oyle hoca mi olur hoca ne demek bilmiyor mu(sunuz) ? Bildiginiz sapik bu ya. Sikayet etmeyip adama mani olmayacak misiniz. Daha kim bilir kimler gidecek ona inanamiyorum. Suc giden de ve sesini cikarmayan da net. Yoksa sapik zaten sapik mani olunmazsa herseyi yapar

Pis sapık hemen polise sikayet edin kimbilir kimlerin canını yakmıstır göz yummayın sakın

Zil calinca adam odadan çıkmaz mi nasıl olur akıl verin
Eger savcilikla anlasmali olarak gidip adami yakalatma şansin varsa ( bilmiyorum bu durumun detayini) onlar herhalde dinleme cihazi vs verirler.
Sen kendin gidip sonradan polise delil olarak ne verebilirim dersen, diger arkadaslar da fikir versin, nasil yapilabilir, ses kaydi en pratigi gibi. Hocayi konusturman lazim tabi seni taciz ederken :sss

Ya da yaninda bir bayan polis sivil olarak akraban gibi gelir

Aynen öyle arkadaşım ben dayanamam o duruma dalarim tekme tokat

İçi sıkılıyor diye tutup cinciye götüren ailenin inanılmaz şekilde tedaviye ihtiyacı var.. Bu kızın aradığı çözümlere hep böyle absürd çözümlerle yaklaşılacaksa, kızın korunmaya bile ihtiyacı olabilir. Çok yanlış.. İç sıkılması yerini onulmaz bir yaraya bırakır işte böyle.. Allah akıl fikir versin..
Arkadaşınız başına gelenleri ailesine anlatıp acilen polise gitmeli.. Böyle insanların barınmasına, başkalarına bulaşmasına müsaade edilmemeli..
İç sıkıntısı için günde 7 adet İnşirah (kısa bir suredir) ve boş oturmamak, başka işlerle meşgul olmak, kitap okumak, sinemaya gitmek, sosyalleşmek önerebilirim.. İnanın bu daha iyi gelir..

artık şikayet etmek sizin sorumluluğunuz. sizden sonra o piş herif başkalarını taciz edemesin diye gitmek zorundasınız. pis şerefsiz.. çok sinirlendim çokkkk

edit: ve hatta biz bu başlığı gösterip şikayette bulunabiliyor muyuz? bilen var mı?

Aslında ailesi kızı goturmuyor ben başta eksik yazdım yani sinirden o ayrıntıyı atladım. Annesi kendi için gdiyor kıza yanında adam direkt gözü kıza dikiyor sende var büyü diyor senin tedavi olman lazım diyor yani kızı seçiyor kurban çıtır ya

Adını adresini numarasini herseyini biliyoruz hersey yapilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…