Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Biz bütün bunları yaptık diyelim ispatimiz yok adam iftira der işin içinden çıkarsa biz yasalar önünde suçlu olmaz miyiz

Türk Ceza Kanunu'nda dolandırıcılık ve hileli iflas suçuna ilişkin maddelerde yapılan değişikliğe göre, üfürükçü ve medyumlar, nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanacaklar. TBMM Adalet Alt Komisyonu, TCK Tasarısı üzerindeki çalışmalarını bugün de sürdürdü. ''Dolandırıcılık'' suçu yeniden düzenlenirken, cezası artırıldı. Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişiye, 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ve iki bin güne kadar adli para cezası verilecek. TCK'da ''nitelikli dolandırıcılık'' maddesinde yapılan değişiklikle, üfürükçü ve medyumlara ceza getiriliyor. Bir başkasının dini inanç ve duygularını istismar edip dolandıran kişiye, 2 yıldan 7 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası verilecek.

Adam taciz etmese bile yaptığı şey suç...

Biz bütün bunları yaptık diyelim ispatimiz yok adam iftira der işin içinden çıkarsa biz yasalar önünde suçlu olmaz miyiz
Bununla ayni olmasa da buna benzer kanitlanamayacak olan suclarla ilgili pek cok kampanya baslatildigini gördüm. Demek ki bir sey olmuyor. Sikayet etmemiz de suç değil elbette. Zaten o ne kadar iftira derse desin biz bir sekilde bunu yayarsak herkes ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünür. Ama elbette ben bu konuda uzman değilim, hukuk bilgisi olan birine her acıdan danışılsa daha iyi olur.

Hz allah bizlere yardim icin insanlar vermiş demi doktor mesela hastayken doktora gidiyoruz demi o zaman bazi seylerde de hocaya gidilir diyorum tabiki biz bu konudaki adama hoca demememiz lazim mesela cin carpsa allah korusun ne yapacaksiniz hocaya gitmiyecekmisiniz

İyi de gerçekten Allah'ın rızasını almış manevi şifa olabilecek kişilerin varlığını inkar edemeyiz eğer bir şeye tıp bile çare olmuyorsa (ki benim cilt hastalığım 3 üniversite hastanesi bir suru özel hastane doktor vs.ye rağmen on iki yıldır geçmedi) bir de bu yolu deneyeyim dersin Sağlık konusunda tıbbın tıkandığı noktada herkes manevi çare arıyor ben de samimi bir şekilde ben gibisi bile gitti diye anlatıyorum ama bana ve babama cahil demek senin haddin değil o ayrı bi konu

Yukarıdaki başka bi mesajda bi arkadaş biz de internette yayalim demiş bu fikre katılıyorum olduğun şehri ve o adamın ismini ver bir günde rezil olur sanal alemde ses getirir en azından

şaka mısın ya?haytında cin çarpmış kaç kişi gördün sen?bol bol var etrafında heralde

Ay ne pis insanlar var ya tiksindim resmen. Polise gideceksin madem bu hayvan böyle bir pislik bunu başkalarına da yapar. Polis buna oyun oynayacak. Yalandan bir kadın gönderecek ve olan biteni kaydedecek. Allah cezanı versin inşallah

Tek yapılması gereken savcılıga suç duyurusunda bulunmak. Cin min nedir arkadaş ya bırakın bunları artık. bu zamanda hemde.

kim ya manevi şifa olabilecek kişiler?ben böyle bişeyi kabul etmiyorum.madem manevi şifa arıyosun internette her çeşit duası da var açar kuranını da okursun araştırırsın bakarsın ki duaya gelene kadar tıp da işe yaramıyosa alternatif tıp denen bir şey de var zaten.ee senin cilt hastalığın geçmedi hoca geçirebildi mi yoo.ben bu yaşımda bugüne kadar etrafımda hocaya gittiği için bir derdine derman bulan birini ne gördüm ne de duydum.insanları böyle şeylere özendirmeyi bırakın artık.ortaçağ kafasından kurtulamadınız bi.Ayrıca o kişilerin allahın rızasını aldığını nerden biliyosun?allah sana mektup mu gönderdi benim bunlara rızam var diye.

Allah bize bu gibi durumlar için sureler vermiş...Cin suresi,felak,nas,kafirun vb birsürü....Hoca vermemiş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…