- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi biromurluk
-
Ya bi gidin allah askinaböyle hurafelere inanıp daha bu devirde hacıya hocaya üfürükçüye gidenlere müstehak bunlar.hiç üzülmedim.
Cnm senin kafanmi iyi bu hoca demicekmi cin yapiyo kanmayin oyun oynuyo bilmemne ailesi ztn cahil kiz icin dha kotu olmazmi
o halde tüm tacize uğrayıp bir şekilde sessiz kalmış, kalmak zorunda bırakılmış tüm kadınlar bu yaşadıklarını sırf sustular diye istemiş oldular öyle mi...
yazık çok yazık...
Simdimii dusunur oldunuz resmen kendi icinizde celisiyosunuz neyse dha fazla uzatmicm cunku sinirden kendimi yemek uzereyimailesi tekrar o kızı bilmediği için o hocaya götürünce daha kötü olmucak mı peki?? o veya başka bi kız...kimbilir onlarca kıza aynını yapıyo sustukları için.
Yaa kusura bakmayin ama okuyup okuyup guluyorum
Sarlatanin biri beni emecek gomecek bende cinler gidiyor diye dusunecem.. Adamin seyindeki cinler gitmis
Simdimii dusunur oldunuz resmen kendi icinizde celisiyosunuz neyse dha fazla uzatmicm cunku sinirden kendimi yemek uzereyim
Simdimii dusunur oldunuz resmen kendi icinizde celisiyosunuz neyse dha fazla uzatmicm cunku sinirden kendimi yemek uzereyim
Ya allah korusun ne sacmaliyorsunuz siz ya birsey deyecem olmuyacak sizde hicmi insaf yok bi kendinize gelinYaa kusura bakmayin ama okuyup okuyup guluyorum
Sarlatanin biri beni emecek gomecek bende cinler gidiyor diye dusunecem.. Adamin seyindeki cinler gitmis
Bana gorede sikayet edilmeli ama ben gecipte kizin hosuna gidiyo o yuzden susuyo demiyorum uslubunuz cok cirkin ve hala uste cikmaya calisiyosunuzsize göre ne yapılmalı çok merak ettim
sen git mümkünse.içi sıkılıyo diye insanın kızını üfürükçüye götürmesini herkesin cahilce bulması ve kınaması gerek.bu işlerden de uzak durması gerek.doktora gitmiş de başına bu işler gelmiş gibi davranmayın.kızın başına gelen durum kendisi de dahil tüm ailenin cehaletinin bedeli.Ya bi gidin allah askina
Sabah sabah iyi guldum
cidden komik
Bana gorede sikayet edilmeli ama ben gecipte kizin hosuna gidiyo o yuzden susuyo demiyorum uslubunuz cok cirkin ve hala uste cikmaya calisiyosunuz
Sabah sabah iyi guldum
Taciz etmeye yeltenmesini anlarim, ellemeye calisir falan neyse de bildigin gogusleri emmis yalamis yutmus kizda cinler gidiyor diye dusunmus
Allahmm insanlari akil deryasindan cikarma
kıza söyleyin konu sahibi zaten ailesinin yüzünden yaşamış bu olanları onların cehaleti yüzünden
kızlarını da kendileri gibi cahil yetiştirdiklerinden dolayı
söylesin neden çekiniyor vicdanları sızlar belki
o kız o sapığı şikayet etmediği sürece daha kaç kişiyi taciz edecek kim bilir
susarsa yine aynısı olacak...değil mi?
Bende insaf var da konunun insafla ne alakasi var? "ya canim kotu olmus arkadasin emmeyen hoca bulsun" mu demeliydim?Ya allah korusun ne sacmaliyorsunuz siz ya birsey deyecem olmuyacak sizde hicmi insaf yok bi kendinize gelin
katılıyorum. burda kızlarının canı sıkılıyor diye sözde hoca kılıklı sahtekarlara minnet duyan insanlardan bahsediliyor.
ve istemiş olacak değil mi ikinci kez tekrar aynı şeye maruz kalınca..
tamam ben başka birşey demiyorum daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?