Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Siz sustukça daha kaç kız istismara uğrayacak farkında mısın? Bunun vicdan azabıyla yaşayabilecek misiniz siz ve arkadaşınız?

Aslında kız ailem öğrenir diye korkuyor bide söyle ispatı zor
ispata gerek yok zaten. kızın ifadesi olacak. polis araştıracak baskın yapacak herşey açığa çıkacak. kız niye korkuyor? onun ne suçu var ki konudaki en suçsuz karakter o. ailesi öğrenmeli zaten.

Sizin için en önemli kısmı hocalık makamına laf gelcek olması mı yani :)

Nasıl bir cehalet bu ya! Hangi devirde yaşıyoruz ! Arkadaşınız bunları yaşarken sessize ağlamış mı yani bir çığlık atsa ailesi gelirdi zaten. Nereden baksan saçmalık, cahillik diz boyu. Arkadaşınız da ailesi de ayrı sorunlu. Hocadan şifa isteyeceklerine Allahtan akıl istesinler.

şaka mı bu konu be,
yani sadece ellese de nutku tutuldu falan diyeceğim de,
memeleri yalanırken nerdeymiş bu kızın aklı?

Evlatlarını ne olduğu belirsiz adamla odaya kapatan aileye müstahak da kıza çok üzüldüm. Bence ailesine anlatmazsa tekrar o adamla odaya kapatabilirler!!! O yüzden mutlaka saftirik ailesi bilmeli.

şaka mı bu konu be,
yani sadece ellese de nutku tutuldu falan diyeceğim de,
memeleri yalanırken nerdeymiş bu kızın aklı?
Şaka fln değil bende ilk şaka yapıyorsun demi dedim ama çok gerçek. Bilmiyorum cnm nerdeymis işte allahtan girmiş konuya dini duygularını kullanmış kandirmis daha açık yazamıyorum burda

Midem bulandı, resmen iğrenç bir olay... Çok üzüldüm arkadaşınız için bence de mutlaka şikayet edin.

Bir kamera kayıdı ile gereken cezayı vermek en doğrusu... Kimbilir sizin arkadasınız dısında daha kımler bu durumu yasadı..

nerde oluyor bu olay..hepimize o adamın telefonunu adresini özelden atın yarın herkes o bölgeye bakan karakolu arasın şikayet etsin kırk tane tel gelince harekete geçerler belki..
sizde gidin sözlü olarak şikayetinizi yapın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…