- 5 Mayıs 2013
- 33.842
- 41.298
- 798
Valla kendinizi öyle bir anlatmışsınız ki buradan benim bile size yürüyesim geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kendinizi öyle bir anlatmışsınız ki buradan benim bile size yürüyesim geldi
Emin olamazsın çünkü hiç basima gelmedi güzel olmadigimdan da değil eşim deli gibi kiskanirdi eşimi taniyana kadar da kimse gözüme dahi şiir yazmadı gözlerim çok güzel olmasına rağmen bırak kalçayı yaniBana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.
Tanıdığım çok güzel insanlar var ben bakarken maşallah ne kadar güzel diyorum ama hiç tereddüt sağına soluna şiir yazan olmadı amagüzellik de başa bela.
acıklıga deginmeden sınırlara degindim. bu herkese göre degisir .şikayetin çözümü tr de mümkün degilSorun açık giyinmekle alakası yok.
Biz neden kendimizi kısıtlıyoruz... bu çözüm değil.
Çözüm eğitim... erkek ve kız çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım.
Ben 22 yıl yurt dışında yaşadım hiç bir zaman tacize uğramadım. Orada insanlar daha farklı yaklaşıyorlar.
Tacizi TR de tanıdım ve yaşadım ne yazık ki.
Eğitim şart.
Konu sahibi kendinizi kısıtlamayın sakın!!!!
O algı değişmeli... açık giyiniyoruz diye taciz etmeleri normal mi ?
HAYIR.
Söyleyince baktım konu sahibi olmasın lütfen öyle biri, bu kadar yapay sahte görüntü kimsede olmasınBi Cansu taşkın değilsen yazılan siirleride ciddiye alma belki disardan erkeklere kolay bi kız gibi gorunyosndr. Yanlış anlama bazı kızlar bi gülüşünden bile basit görünür ama aslnda öyle degildir
AhahhahahaGeçen akşam yürüyüşe çıktık
Eşim dolunayı gösterip aynı senin popona benziyo bembeyaz top gibi dedi :))
Dua et şiir yazmış
YaaaaaEskiden ayyüzlüm derdi şimdi ayg..lüm olduk