Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

maalesef oyle, benim de basıma geliyor, cok uzucu. insanlar ya cinsel olarak yaklasıyor ya da ekonomik olarak iki turlu de somuru icin

Bana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.
Emin olamazsın çünkü hiç basima gelmedi güzel olmadigimdan da değil eşim deli gibi kiskanirdi eşimi taniyana kadar da kimse gözüme dahi şiir yazmadı gözlerim çok güzel olmasına rağmen bırak kalçayı yani

Bence sen cevreni degistir bı elden geçirilmesi derim ;)

ben ac
Sorun açık giyinmekle alakası yok.
Biz neden kendimizi kısıtlıyoruz... bu çözüm değil.
Çözüm eğitim... erkek ve kız çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım.

Ben 22 yıl yurt dışında yaşadım hiç bir zaman tacize uğramadım. Orada insanlar daha farklı yaklaşıyorlar.

Tacizi TR de tanıdım ve yaşadım ne yazık ki.
Eğitim şart.

Konu sahibi kendinizi kısıtlamayın sakın!!!!

O algı değişmeli... açık giyiniyoruz diye taciz etmeleri normal mi ?

HAYIR.
acıklıga deginmeden sınırlara degindim. bu herkese göre degisir .şikayetin çözümü tr de mümkün degil

Sevgilisine yalvaran ayagina kapanayim beni affet diyen çimen sen degilmiydin ya?
Ayrildin mi sevgilinden :KK53:

Popo konusunda bende sizinle aynı durumdaym:))) bazen ne popoymus diyorum kalça dediğiniz popo dimi:))) bende çok çektim ve çekiyorum kendisinden çıkık ve kalkık kilo aldıkça kim kardashian a doğru gidiyorum allah onu bildiği gibi yapsn eskiden ıyyy koca popolu der begenmezlerdi şimdi o kadının sayesinde seksi oldu koca popolar tabi bana siir yazan olmadı kahretsn:))))

Bi Cansu taşkın değilsen yazılan siirleride ciddiye alma belki disardan erkeklere kolay bi kız gibi gorunyosndr. Yanlış anlama bazı kızlar bi gülüşünden bile basit görünür ama aslnda öyle degildir

Kalçası güzel ve kalkık olduğunu ,,kayınvalidemin arkadaşları bile benim oğlumda böyle kalçalı kız istiyorlardı ama hep düzler geldi memnun değiller gibi seviyesi düşük muhabbetler edebiliyorlar ama hiç bir erkek tarafından kalçama şiir yazılıp bir cinsel obje olarak görülmedim (görüyorlarsa benim haberim yok ) yani bu tarz olaylar yaşantınız ve dik duruşunuzla alakalı diye düşünüyorum

hep kadınlar tarafından sözlü tacize uğruyorum maalesef ( çocuklarımla kimseyi rahatsız etmeden parkta oynarken bir kadın gelip ayyy çok soğuk niye çıkarttın demesi benim için tacizdir çünkü huzurumu kaçırıyor) ve ailem tarafından hala giyim kuşam hakkında baskı görüyorum.
Ben hiç bir erkek tarafından tacize uğramadım inş sizde bundan sonra uğramazsınız :(

Bi Cansu taşkın değilsen yazılan siirleride ciddiye alma belki disardan erkeklere kolay bi kız gibi gorunyosndr. Yanlış anlama bazı kızlar bi gülüşünden bile basit görünür ama aslnda öyle degildir
Söyleyince baktım konu sahibi olmasın lütfen öyle biri, bu kadar yapay sahte görüntü kimsede olmasın :110:

Back
X