Bugün ŞÖNİM e gittim.orda bi avukatla görüştürdüler.Dediki boşanmadan şikayeti çekersen ipleri onun eline verirsin uğraştırır seni boşanmaz.bidaha böyle bşyde şikayet edersen dikkate almazlar seni.bana hemen bi barodan avukat verdiler.Konuştuk telefonda pazartesi vekalet vericem işlemleri başlatıcak inşallah.Ama resimden gördüğüm kadarıyla çok küçük yaşı yeni mezun gibi sıkıntı olmaz inşallah
Allah yardımcın olsun. Ama geri adım atma. Sen değerlisin.. kimsenin tapulu malı değilsin.. rahat nefes aldığında içindeki gücü göreceksin..Çokta ilgilendiler sağolsunlar istersen tekrar sığınma evine gidebilirsin,gizlilik kararı çıkartalım eşin hiç bi şekilde okul hastane kayıtlarından nerede olduğunuzu bulamaz,koruma kararı çıkartalım dediler.Gidişata göre karar vericez.
Amin çok sağolunAllah yardımcın olsun. Ama geri adım atma. Sen değerlisin.. kimsenin tapulu malı değilsin.. rahat nefes aldığında içindeki gücü göreceksin..
Barodan atanan avukatlar genellikle genç olur zaten. Çünkü devlet adlı yardım avukatına çok düşük bir ücret verir bu nedenle kidemi olan tecrübeli avukatlar adlı yardım dosyası almaz, çünkü emeğini karşılamaz.Bugün ŞÖNİM e gittim.orda bi avukatla görüştürdüler.Dediki boşanmadan şikayeti çekersen ipleri onun eline verirsin uğraştırır seni boşanmaz.bidaha böyle bşyde şikayet edersen dikkate almazlar seni.bana hemen bi barodan avukat verdiler.Konuştuk telefonda pazartesi vekalet vericem işlemleri başlatıcak inşallah.Ama resimden gördüğüm kadarıyla çok küçük yaşı yeni mezun gibi sıkıntı olmaz inşallah
Evet bende daha hevesli olabileceğini düşündüm inşallah öyle olur.madem avukatsınız bşy sorsam size.Avukat bana davayla ilgili elinizde dilekçe falan varsa getirin dedi ama bana bşy verilmedi.edevlettede görünmüyor dava açılmamış daha telefon incelemesi bitince açılcakmış.Adliyeden gidip dosya numarasını öğrenin dedi.Bu davayla ilgili dosya numarası öğrenebilir miyim?birde daha önce karakola şikayetim olmuştu darp raporumda vardı ama şikayeti geri çekmiştim.Bunlarıda boşanma davasında sunmak istiyorum karakoldan verirler mi ifade yada dosya numarası?Barodan atanan avukatlar genellikle genç olur zaten. Çünkü devlet adlı yardım avukatına çok düşük bir ücret verir bu nedenle kidemi olan tecrübeli avukatlar adlı yardım dosyası almaz, çünkü emeğini karşılamaz.
Ancak avukatın yaşının veya kideminin az olması sizi telaslandirmasin. Bende avukatım ve mesleğimin henüz başında adlı yardimdan bir velayet dosyası gelmişti. Yeni avukatlar daha arastirmacidir ve heveslidir. O dosya için en az kendim dışardan aldıgim dosya kadar çaba göstermiştim ve davayı kazanmıştım.
O adam cocuklari istemiyor. Senin cocuklar konusunda hassas oldugunu bildiginden cocuklari sana koz olarak kullaniyor. Derdi cocuklar degil. Bu adamda sevgi falan yok.Evet derdi o şikayeti geri çektirip boşanmayıp uğraştırmak çocukları vermem,şöyle yaparım böyle ederim gibi tehditlerle bezdirip geri dönmemi sağlamak istiyor.nefret ediyorum böyle zorla güzellik yaratmaya çalışan erkeklerden
Bir an önce davanı aç ve çocukları gece verme.Arkadaşlar babası çocukların gecede onlarla kalmasını istiyor bazı günlerde.Ama çocuklar istemiyor ve büyük oğlum ağlıyo babam gece kalkıp bizi öldürür mü diye.Çocuklarımın bu korkuyu yaşamasını istemiyorum bu konuda ne yapabilirim.daha önce söyledim çocuklar korkuyor kalmak istemiyor diye ama sözde iyi baba rolü oynuyor.belkide kendine alıştırmaya çalışıyor çocukları
Peki öyle bşy mümkün mü?yani benim etraftan duyduğum belirli haftalar cumadan pazartesiye babada kalma hakkı oluyorBir an önce davanı aç ve çocukları gece verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?