cinsel soğukluk

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Esimi cok seviyorum oda beni cok ama bende bir cinsel soguk oldu elimde değil anksiyite buna sebeb oluyor mudur

Birçok sebebi olabilir, ne zamandan beri oldu, hangi olaylar tetiklemiş olabilir, kişisel geçmişiniz, eşinizin geçmişi, aile geçmişiniz bunların hepsi değerlendirilmeden bir şey söylenemez. Çift terapisi almanız gerekebilir.

1 senedir var esimle ön sevismede sıkıntı yok ama afedersiniz birlesme esnasinda tiksiniyor ve buz gibi oluyorum esim psikologa gitmeye basladi bende ama cift terapistini kabul etmiyor bide ben esime soguklugu belli etmemeye çalışıyorum

Bireysel terapi alıp çift terapisine niye soğuk bakıyor anlamadım. Gitseniz mantıklı olur, buradan sağlıklı öneri alamazsınız. 6 ayı da geçmiş, bence bu soğukluğunuzu eşinize açıkça söyleyin ve terapiye gitmeye ikna edin.

Belli etmişsiniz ki psikoloğa gidiyormuş eşiniz,
Anlamadım tam ben.

Esim i psikologa gitmesi icin ikna etmem 6.5 yilimi aldi cok inatcidir

Baska bir mesele yüzünden gidiyor
He pardon.
O yaşadığınız şey bende hep vardı,hala da var.
Siz baştan iyi sonradan kötü olmuşsanız tedavisi mümkündür.
Bu aralar kötü bir şey olmuştur,maddi problem,ailede bir sıkıntı.
Eşinizin hoşunuza gitmeyen bir hareketi ya da bişeyi vs vs

Astoria
Anlarsa cok üzülür ve kırılır kendini kapatır psikologum da hic dinlemiyor ki anlatmayi denedim dinlemedi devlete gidiyorum 10 dk durabiliyor um dr yaninda dinlemiyor bile dr umu degistirmeyi düşünüyorum

kendinehas
Bu sene kendimi sorguluyorum ailemi esimi hayatimi ve en sonunda psikologa basladim
Evlilikte cinsellik ben sevmesem de çok önemli biliyorum.Ben de senin gibi çaktırmamaya çalışıyorum,ama zevk almak vs bana kilometrelerce uzak konular.
İstemeyince işkence çünkü bilirim.
Bu kadar güzelmiş madem ,istemek ve keyfini de almak lazım.
İnşallah en yakın zamanda faydasını görürsün ve psikoloğun yaklaşımını eğer uygun görürsen ben de bilmek istiyorum.
Neler soruyor,nereye parmak basıyor vs.

Bana sikayetlerimi sordu ilk muayenede sonraki lerde hap yazip gonderdi cinsellik ve temizlikle ilgili sorunlarimi anlatamadim çünkü konusturtmuyor

Bana sikayetlerimi sordu ilk muayenede sonraki lerde hap yazip gonderdi cinsellik ve temizlikle ilgili sorunlarimi anlatamadim çünkü konusturtmuyor
Psikiyatr mı gittiğin psikolog mu?
Psikiyatr gibi davranmış.
Değiştirmen gerekiyor sanırım,çünkü elektriğinin uyuşmadığı insan hele ki konu psikoloji ise asla tedavi edemez,gram faydası olmaz.

Psikiyatr mı gittiğin psikolog mu?
Psikiyatr gibi davranmış.
Değiştirmen gerekiyor sanırım,çünkü elektriğinin uyuşmadığı insan hele ki konu psikoloji ise asla tedavi edemez,gram faydası olmaz.
Psikolog degistirecem dr arayışına girdim esim drundan cok memnun onun dr una gidecegim

Oyledir belki :)kafam karman corman bugunlerde

İyi bir terapiste görünün, terapist sizi bol bol konuşturur ve ilaç yazmaz (terapi yapabilen tıp doktoru bir psikiyatrsa yazabilir tabi ama 5 dakikalık muayene terapi değil). Çift terapisine de eşinizi ikna edin bence, seks malum iki kişinin de dahil olduğu bir durum, doğal olarak ikinizin de aynı anda terapi alması, birlikte bu soğukluğun neye sebep olduğunu keşfetmeniz lazım. Çift terapisti gerekli görürse bireysel olarak da terapi yapar.

Devlet hastahanesinde terapistler var midir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…