- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
1 senedir varBirçok sebebi olabilir, ne zamandan beri oldu, hangi olaylar tetiklemiş olabilir, kişisel geçmişiniz, eşinizin geçmişi, aile geçmişiniz bunların hepsi değerlendirilmeden bir şey söylenemez. Çift terapisi almanız gerekebilir.
1 senedir varesimle ön sevismede sıkıntı yok ama affedersiniz birlesme esnasinda tiksiniyor ve buz gibi oluyorum esim psikologa gitmeye basladi bende ama cift terapistini kabul etmiyor bide ben esime soguklugu belli etmemeye çalışıyorum
Belli etmişsiniz ki psikoloğa gidiyormuş eşiniz,1 senedir varesimle ön sevismede sıkıntı yok ama afedersiniz birlesme esnasinda tiksiniyor ve buz gibi oluyorum esim psikologa gitmeye basladi bende ama cift terapistini kabul etmiyor bide ben esime soguklugu belli etmemeye çalışıyorum
Esim i psikologa gitmesi icin ikna etmem 6.5 yilimi aldi cok inatcidirBireysel terapi alıp çift terapisine niye soğuk bakıyor anlamadım. Gitseniz mantıklı olur, buradan sağlıklı öneri alamazsınız. 6 ayı da geçmiş, bence bu soğukluğunuzu eşinize açıkça söyleyin ve terapiye gitmeye ikna edin.
Baska bir mesele yüzünden gidiyorBelli etmişsiniz ki psikoloğa gidiyormuş eşiniz,
Anlamadım tam ben.
Esim i psikologa gitmesi icin ikna etmem 6.5 yilimi aldi cok inatcidir
He pardon.Baska bir mesele yüzünden gidiyor
Evlilikte cinsellik ben sevmesem de çok önemli biliyorum.Ben de senin gibi çaktırmamaya çalışıyorum,ama zevk almak vs bana kilometrelerce uzak konular.
Bana sikayetlerimi sordu ilk muayenede sonraki lerde hap yazip gonderdi cinsellik ve temizlikle ilgili sorunlarimi anlatamadim çünkü konusturtmuyorEvlilikte cinsellik ben sevmesem de çok önemli biliyorum.Ben de senin gibi çaktırmamaya çalışıyorum,ama zevk almak vs bana kilometrelerce uzak konular.
İstemeyince işkence çünkü bilirim.
Bu kadar güzelmiş madem ,istemek ve keyfini de almak lazım.
İnşallah en yakın zamanda faydasını görürsün ve psikoloğun yaklaşımını eğer uygun görürsen ben de bilmek istiyorum.
Neler soruyor,nereye parmak basıyor vs.
Psikiyatr mı gittiğin psikolog mu?Bana sikayetlerimi sordu ilk muayenede sonraki lerde hap yazip gonderdi cinsellik ve temizlikle ilgili sorunlarimi anlatamadim çünkü konusturtmuyor
Psikolog degistirecem dr arayışına girdim esim drundan cok memnun onun dr una gidecegimPsikiyatr mı gittiğin psikolog mu?
Psikiyatr gibi davranmış.
Değiştirmen gerekiyor sanırım,çünkü elektriğinin uyuşmadığı insan hele ki konu psikoloji ise asla tedavi edemez,gram faydası olmaz.
Bana sikayetlerimi sordu ilk muayenede sonraki lerde hap yazip gonderdi cinsellik ve temizlikle ilgili sorunlarimi anlatamadim çünkü konusturtmuyor
Oyledir belki :)kafam karman corman bugunlerdePsikolog ilaç yazamaz, psikiyatrdır o.
Oyledir belki :)kafam karman corman bugunlerde
Devlet hastahanesinde terapistler var midir kiİyi bir terapiste görünün, terapist sizi bol bol konuşturur ve ilaç yazmaz (terapi yapabilen tıp doktoru bir psikiyatrsa yazabilir tabi ama 5 dakikalık muayene terapi değil). Çift terapisine de eşinizi ikna edin bence, seks malum iki kişinin de dahil olduğu bir durum, doğal olarak ikinizin de aynı anda terapi alması, birlikte bu soğukluğun neye sebep olduğunu keşfetmeniz lazım. Çift terapisti gerekli görürse bireysel olarak da terapi yapar.
Devlet hastahanesinde terapistler var midir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?