cınsel sogukluk

ya bi kere bana da olmuştu, 2 aya yakın eşim sadece sarılıp uyumuştu.. çok kavga ettiğimiz bir dönem sonuydu, barışmıştık ama onun dediğine göre kırgınlık varmış içinde.. ben asla düzelmeyeceğini düşünürken kendi kendine düzeldi..
ama tabi fiziksel bir rahatsızlığı da olabilir canım eşinin..

duruma göre değişir belki bir sağlık problemi vardır eşinle oturup konuşman en doğrusu

Nedeni hersey olabilir ama hicbirseyde olamaz:kahve:

Saglik problemi
Piskolojik bir problem
Yorgunluk, Stress, Sinir, Gecim SIKINTISI vs vs. Kafaya takiyor olabilir
yada cok kötü bir ihtimal allah korusun Escinsel olabilir yani hayatim bir sürü sebebler olabilir esinle konusup cözmen gerek cünkü hernekadarda cinselik evliligi belirlemiyorsa cok büyük bir rol oynuyor evlilikteki mutluluk icin...a.s

Sevgiylea.s.

çok uzun bir düreden bahsediyorsunuz, psikolojik ya da fizyolojik bir problem yaşıyor olabilir, allah korusun aldatıyor bile olabilir. mutlaka konuşmalısınız.

Saglik problemi
Piskolojik bir problem
yada cok kötü bir ihtimal allah korusun Escinsel olabilir yani hayatim bir sürü sebebler olabilir esinle konusup cözmen gerek cünkü hernekadarda cinselik evliligi belirlemiyorsa cok büyük bir rol oynuyor evlilikteki mutluluk icin...a.s

Sevgiylea.s.

esımle bu konuyu konustum bı donem esımle tartısmalarımız olmustu..bana her sordugumda ya evde durmuyoruz gezmeye gıdıp gec gelıyoruz yada tartısıyoruz...dıyo tatrısmamıs olsak bıle...bu ara esımın ıslerı bıraz durgun...belkı ondandır falan dıyorum ama......

çok uzun bir düreden bahsediyorsunuz, psikolojik ya da fizyolojik bir problem yaşıyor olabilir, allah korusun aldatıyor bile olabilir. mutlaka konuşmalısınız.

aldatılmak bunun asla olmadıgını bılıyorum....esımle bırlıkte calıusıyoruz..aksam 7 gıbı evıne gerlır sabah ısıne gıder...bunun olmadıgına emınım

Konu cinsellik başlığına tarafımdan taşınmıştır..Devam edebilirsiniz paylaşıma..

Saglik problemi
Piskolojik bir problem

Sevgiylea.s.

esımle bu konuyu konustum bı donem esımle tartısmalarımız olmustu..bana her sordugumda ya evde durmuyoruz gezmeye gıdıp gec gelıyoruz yada tartısıyoruz...dıyo tatrısmamıs olsak bıle...bu ara esımın ıslerı bıraz durgun...belkı ondandır falan dıyorum ama......

evet canım aynısı bana da olmuştu bir dönem.. bence düzelir.. ama sen 4-5 ay demiştin değil mi gerçekten çok uzun bir süre bu ya :bbo:

Back
X