Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır canım.senin eşinmi bu kişi
Nedeni hersey olabilir ama hicbirseyde olamaz
Saglik problemi
Piskolojik bir problem
Yorgunluk, Stress, Sinir, Gecim SIKINTISI vs vs. Kafaya takiyor olabilir
yada cok kötü bir ihtimal allah korusun Escinsel olabilir yani hayatim bir sürü sebebler olabilir esinle konusup cözmen gerek cünkü hernekadarda cinselik evliligi belirlemiyorsa cok büyük bir rol oynuyor evlilikteki mutluluk icin...a.s
Sevgiylea.s.
aldatılmak bunun asla olmadıgını bılıyorum....esımle bırlıkte calıusıyoruz..aksam 7 gıbı evıne gerlır sabah ısıne gıder...bunun olmadıgına emınım
çok uzun bir düreden bahsediyorsunuz, psikolojik ya da fizyolojik bir problem yaşıyor olabilir, allah korusun aldatıyor bile olabilir. mutlaka konuşmalısınız.
Nedeni hersey olabilir ama hicbirseyde olamaz
Saglik problemi
Piskolojik bir problem
Yorgunluk, Stress, Sinir, Gecim SIKINTISI vs vs. Kafaya takiyor olabilir
yada cok kötü bir ihtimal allah korusun Escinsel olabilir yani hayatim bir sürü sebebler olabilir esinle konusup cözmen gerek cünkü hernekadarda cinselik evliligi belirlemiyorsa cok büyük bir rol oynuyor evlilikteki mutluluk icin...a.s
Sevgiylea.s.
esımle bu konuyu konustum bı donem esımle tartısmalarımız olmustu..bana her sordugumda ya evde durmuyoruz gezmeye gıdıp gec gelıyoruz yada tartısıyoruz...dıyo tatrısmamıs olsak bıle...bu ara esımın ıslerı bıraz durgun...belkı ondandır falan dıyorum ama......
arkadaslar sızce bı erkek neden esıyle 4 5 ay ılıişkiye gırmez...sebep ne olabılır