Hamilelik belirtisi mi sizce

Test negatif çıkmış ama geç döllenme ihtimali ile belli olmamış olabilir diye bekliyor ilaç bittikten bir kaç gün sonra yine kanama olmazsa tekrar test yapılcak
En dogru zamanda gelir o tabı uzulursun hak verıyorum ama bızden iyisini Rabbim bilir

Hamilelik beklentisi içinde olunca belirti olarak bilinen şeyleri yaşatıyor vücut. Adet gecikmesi hamilelik belirtisi evet ama her gecikme illakşi hamilelik değildir. Ben de beklenti içinde olduğum aylarda mide bulantısı baş dönmesi vs yaşıyordum. İnşallah bekliyorsanız en hayırlı zamanda alırsınız güzel haberi ama muhtemelen hamile değilsiniz kendinizi çok dinlerseniz her ay böyle belirtiler yaşarsınız muhtemelen akışa bırakın takdir edilen zamanda olacaktır inşallah
Amin

İlk 2 gün pembe su geldi sadece yoğun şekilde 3 ve 4. Gün yarım saatte bir kendimi temizleme ihtiyacı duydum pıhtıya döndü sürekli pıhtı geliyor bugün 5. Gün şimdi de belli bir nokta da sancı var
Ala ala bılmıyorum ki anlamadım doktora sorsan sökülüyomusun acaba

Arkadaslar sat 13 eylul 5 hafta oldu geçen haftada test yaptım kaset lerden negatif dun yaptım yine negatif bazen mıdem almıyo yemeyı bı bulantı gıbı gelıyor goguslerım sıstı testte negatif cıkıyor öyle olsa pozitif cıkardı degılmı? 5 hafta olmuş sat tarihinden hadi diyelim testler bozuk kaç tane denedım bılmıyorum sökülemıyorum
Bilenler benimkini de yorumlanabilir mi 4 gün geciktim

Eklentiler

• GAG-1761647669471.webp
    GAG-1761647669471.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1
Back
X