- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de isterOna karsi sevgi hisetmiyorsunuz anladigim kadariyla ustelik birde cinsel sorunlari var olmaz bu evlilik. Zamanla sevgisizlik ve cinselsizlik iyi yonleride alip goturur en ufak birsey size batmaya baslar.
Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durumCinsellik olmadan, karşılıklı duyguyla evlilik yürür mü demişsiniz ya, sizin duygunuz da yokki adama ( muhtemel onunda size yok zaten ). Yaşlar kaç bilmiyorum ama muhtemel aileden, çevreden evlen artık diye baskı görüyor ve başını yakmak için sizi seçmiş gibi duruyor. Doktora asla gidemez ve gitmeyecek de. Neden biliyor musunuz? Çünkü sizin yok öyle değil dediğiniz gibi biri çünkü.
En başından söylemesi dürüstlügu takdir edilir deYa o kadar yeni ki bide şaşırdığım bir mevzu Allak bullak olur
Tolore edilemez bir durum genelde cinsel problemi olanlar diger yonlerden iyi olmaya calisir eksigi kapatmak icin zaten. Tedavi olmak istese belki olabilirdi ama zaten siz ona karsi bir sevgide hissetmiyorsunuz bence zorlamayin bu durumu.Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de ister
Peki. Siz neye inanmak isterseniz...Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum
23 yaşındayım bilmiyorum sadece iyi biri diye evlenmek ilerde pisman edebilir beni haklisiniz
23 yaşındayım bilmiyorum sadece iyi biri diye evlenmek ilerde pisman edebilir beni haklisiniz
Konuşmak için can atan o ben pek umursayan taraf değilim 2 aydır unutmuştum bileAdam ne kadar dürüstmüş.
Hastalıktan değil de kendinden uzaklaştırmak için uyduruyor gibime geldi. Hasta olduğunu kabul eden biri neden tedavi olmak istemez ki?
Baştan peşin peşin söylüyor ki böyle bir beklentin olmasın. Yarın sen bundan usandığında bunu bilerek evlendiğini söyleyecek. Çok aşık seviyor olsan hadi bir nebze diyelim. Ama öyle bir durumda yok baştan bu fedakarlığa gerek var mı?Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Yani adamın hareketleri hiç bir şekilde normal olmadığı için yorum yapamayacağım.Konuşmak için can atan o ben pek umursayan taraf değilim 2 aydır unutmuştum bile
tam olarak bu, insanları çok iyi analiz ediyorsunuzBöyle birini alternatif olarak düşünmeniz bile enteresan geldi bana.
Arkadasınızda dürüstlük
adı altında sizi hafife almış açık açık.
Cinsel sorunlarım var ama tedavi olmam ne demek?
İş olsun diye evlenmek istiyorum, sen de bunun için uygun adaysın, zaten ikinci evliliğini yapacaksın, elinde olanla yetinirsin. Dediklerinin açıklaması bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?