Cinsel uyum olmadan evlilik

Sorry bro olmaz derim. Bir insanin saglik sorunu olabilir, ama daha doktora bile gitmiyor. Ama sonuclarina sizi de mahkum edecek. Yok yaw. Birde cinsellik önemli.
Aslında tek eksik cinsellikte değil ki
Hanımefendi sevmiyor
Adam da aşık filan değil öyle bsey okumadım hani varsa da
E sekste eksik
Niye evlensin ki o zaman
sanki sabanci

Hayır yeni boşanmadım 3 sene oldu
23 yaşındasınız 3 yıl önce boşandınız (yaş 20), ve arkadaşınızla mantık (hoş pek mantıklı da görünmüyor ama) evliliği yapacaksınız? Bu aceleciliğiniz genel midir yaşama karşı? Yoksa sadece evlilik konusunda mı böylesiniz? Sizi akl-ı selime davet ediyorum. Evlilik kaçmaz ama hayat kaçar,özellikle de mutsuz bir hayat

Evet değilim o yüzden yapamayacağıma karar verdim zaten evliliğe de hazır biri değilim dün kpss ye girdim haziranda üniversite sınavına giricem
Yaşın çok genç, oku çalış kendine bir gelecek kur güzel kardeşim. sütten ağzı yananın yogurdu üfleyerek yemesi lazım, azıcık sefkat görünce lütfen olmayacak adamlarla ilişki düşünme. arkadaşça evlilik olurmu hiç, ozaman arkadas kalın. evlilikte tutku, güçlü sevgi olması lazım. bir de adam tedaviye giderim düzeltirim demiyor bu benim özelliğim diyor. yani bu halimle beni kabul edeceksen et beni değiştirmeye calısma diyor. mutsuz olursun net

Siz bu adamı seviyor musunuz ben onu anlamadım anlatımda sanki yılların dostluğunun hatrı için kendisiyle evlenecekmişsiniz gibi bir hava var. Çiftler birbirine deli gibi aşıkken bile cinsellik olmaması iki taraf için de sorun olabiliyor, boşanmaya gidebiliyor, sizin için cinsellik ne kadar önemliyse o derecede etkiler sizi ki genceciksiniz bence bayaaa sorun olacak size. Ama burda problem bence sevmeden evlenmek. Biraz evlenmiş olmak için evlenme modu var eğer doğru anladıysam. Bu da sizi gerçekten çok üzecek yıpratacak bir konu olur. Genç yaşta çok gereksiz bir hamle olur evlilik

Tek sorun dedigi sey ciddi bir sorun sahsen cinsellik(var olup cekim bile yoksa olmuyor) yoksa genc yasimda neden evleneyim benim icin cok yuksek yer tutuyor evlilikte cinsellik

Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de ister
O karakter özel hayatta bambaşka bir hale geliyor, hiç birimiz arladaşlıkta olduğu gibi değiliz sevgilimize, eşimize.. 23 yaşındasınız sakın yapmayın böyle bir hata.

Arkadaşınızın tek sorun diye küçümsediği şey evlilikte çok büyük bir sorun.

Arkadaşınız malum durumdan dolayı normal bir evlilik yapamayacağının farkında o yüzden sizi seçmiş.

Sizinle evlenerek çevresine normal bir izlenim vermek istiyor bir nevi paravan bir evlilik olacak.

Daha 23 yaşında ve başından bir evlilik geçmiş insansınız bu saatten sonra yapacağınız seçim daha dikkatli olmalı. Ev arkadaşı gibi evlilik olmaz bir noktada isyan etmeye başlarsınız. Evlilik demek tabi ki cinsellik demek değildir ancak temeli cinselliğe dayanır. Kavga ettiğinizde bile cinsellik ten uyumu olması evliliğinizi ayakta tutar. Şimdi cinselliği çok ön planda tutmasanız bile zamanla eşinizin temas etmesini arzulayacaksınız karşılık göremeyince ilişkiniz gerilmeye başlayacak.

Cinsellik olmadan neden evlenesiniz ya? Ayrıca cinsel sorun yaşayan insanların psikolojileri bambaşkadır ve çok büyük ihtimalle farklı ve hatta sapkınlık boyutuna varacak kadar değişik fantezileri olabilir. Kendisine bakıcı istiyor herhalde bir de tedavi olmam diyormuş daha en başında. Hayat çok kısa sakın bu sersemle ziyan etmeyin.

Evlenmeyin sakın olur mu öyle şey? Karşınıza sizi el üstünde tutacak doğru insan çıkacak ve siz evlenirken havalara uçacaksınız. Böyle kararsız kalmayacaksınız çünkü doğru insan olacak. Zaten başınızdan kötü bir evlilik geçmiş ve yaşınız da genç. Tekrar evlenmeyi aklınızdan bile geçirmeyin biraz kendinize yönelin.

Ayrıca ben insanlar rahat sevişmek için evleniyor sanıyordum Cinsellik olmadan evlilik olmaz.

Sevişmeyeceğiniz bir evliliği neden yapasınız ki? Ha açık evlilik olacaksa bir şey diyemem.
Hayır kıskanç bir yapısı var benimde keza karakterimde öyle bir durum yok zaten konu benim için kapandı evlenmeyi düşünmüyorum bende ki sorun evlilik veya biri değilmiş kendimle alakalı tüm sorunum

Güncellemeye istinaden yorum yapıyorum. Yerinde bir karar vermişsiniz tebrik ederim

Ne gerek var allah aşkına 23 yaşında hâlinle.düzgünleri de var merak etme.daha dur bakalım

Ya o kadar yeni ki bide şaşırdığım bir mevzu Allak bullak olur

Ya madem bu kadar seviyor bence bu sağlık sorunları için doktora başvurabilir cinsel isteksizlik konusunda da çift terapileri olduğunu biliyorum bence seviyorsa bu konuda çabalamalı tamam iyi bir insan seviyorda ilerde mutluluğunuz için çaba gösterip tedavi görebilir diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…