- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Ustu Çok kapalı anlattı ama anladım cinsellik yılda bir bile aklıma gelmiyor vs diye konuştuBoşalma sorunu olduğunu durduk yere mi söyledi? İlginç geldi. İlişki olsa, o esnada söylese. Anlaşılır.
Bir birinciyi bulamadık. Herkes çok hızlı.
UtanıyormuşTek sorun bu dediği şey büyük bi sorun.
Dr a neden gitmek istemiyormuş ki herseyin önünü kesmiş daha baştan kıl herifin teki bence
Aslında tek eksik cinsellikte değil kiSorry bro olmaz derim. Bir insanin saglik sorunu olabilir, ama daha doktora bile gitmiyor. Ama sonuclarina sizi de mahkum edecek. Yok yaw. Birde cinsellik önemli.
Sizikurban olarak seçiyor lisacaUstu Çok kapalı anlattı ama anladım cinsellik yılda bir bile aklıma gelmiyor vs diye konuştu
23 yaşındasınız 3 yıl önce boşandınız (yaş 20), ve arkadaşınızla mantık (hoş pek mantıklı da görünmüyor ama) evliliği yapacaksınız? Bu aceleciliğiniz genel midir yaşama karşı? Yoksa sadece evlilik konusunda mı böylesiniz? Sizi akl-ı selime davet ediyorum. Evlilik kaçmaz ama hayat kaçar,özellikle de mutsuz bir hayatHayır yeni boşanmadım 3 sene oldu
Yaşın çok genç, oku çalış kendine bir gelecek kur güzel kardeşim. sütten ağzı yananın yogurdu üfleyerek yemesi lazım, azıcık sefkat görünce lütfen olmayacak adamlarla ilişki düşünme. arkadaşça evlilik olurmu hiç, ozaman arkadas kalın. evlilikte tutku, güçlü sevgi olması lazım. bir de adam tedaviye giderim düzeltirim demiyor bu benim özelliğim diyor. yani bu halimle beni kabul edeceksen et beni değiştirmeye calısma diyor. mutsuz olursun netEvet değilim o yüzden yapamayacağıma karar verdim zaten evliliğe de hazır biri değilim dün kpss ye girdim haziranda üniversite sınavına giricem
Siz bu adamı seviyor musunuz ben onu anlamadım anlatımda sanki yılların dostluğunun hatrı için kendisiyle evlenecekmişsiniz gibi bir hava var. Çiftler birbirine deli gibi aşıkken bile cinsellik olmaması iki taraf için de sorun olabiliyor, boşanmaya gidebiliyor, sizin için cinsellik ne kadar önemliyse o derecede etkiler sizi ki genceciksiniz bence bayaaa sorun olacak size. Ama burda problem bence sevmeden evlenmek. Biraz evlenmiş olmak için evlenme modu var eğer doğru anladıysam. Bu da sizi gerçekten çok üzecek yıpratacak bir konu olur. Genç yaşta çok gereksiz bir hamle olur evlilikMerhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Sizi konu sahibi sandım pardon :)Bekar biriyim. 37 yaşındayım, yani bulduğumla evlenmem lazım artıkama cinsellik olmazsa neden evleneyim? Bekarlıkta bana batan ne?
Tek sorun dedigi sey ciddi bir sorun sahsen cinsellik(var olup cekim bile yoksa olmuyor) yoksa genc yasimda neden evleneyim benim icin cok yuksek yer tutuyor evlilikte cinsellikMerhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
O karakter özel hayatta bambaşka bir hale geliyor, hiç birimiz arladaşlıkta olduğu gibi değiliz sevgilimize, eşimize.. 23 yaşındasınız sakın yapmayın böyle bir hata.Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de ister
Hayır kıskanç bir yapısı var benimde keza karakterimde öyle bir durum yok zaten konu benim için kapandı evlenmeyi düşünmüyorum bende ki sorun evlilik veya biri değilmiş kendimle alakalı tüm sorunumSevişmeyeceğiniz bir evliliği neden yapasınız ki? Ha açık evlilik olacaksa bir şey diyemem.
Evet anladım olmayacağını bende zatenOlmaz bence .
Dünyanın en iyi adamı da olsa cinsellik olmadan olmaz, yürümez.
Güncellemeye istinaden yorum yapıyorum. Yerinde bir karar vermişsiniz tebrik ederimMerhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Guncelleme : hepinizin yorumu o kadar değerli idi ki benim için çok teşekkür ederim hepsini çok dikkate aldım geçmişte yaşadığım evlilikte eş ve ailesinden 1 sene akil almayacak derecede psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet gördüm.. bu çocuğun ailesi de kendisi de çok iyi insanlar 4 yıldır aramızda su sızmaz ama hiç birlikte olacağımı düşünmedim ama dediginiz gibi cinsellik olmadan da evlilik olmaz cinsellik evliliğin %80 i bunları uzmanları da dinleyerek karar aldım aslında ona karşı duygum yok aşık değilim sadece iyi biri olduğu için acaba mi dedim ama olacak iş değil ailemin evinde de cinsellik olmadan yaşayıp ona arkadaş oluyorum zaten bir imza sadece bizi mutsuz eder özellikle de beni
Ne gerek var allah aşkına 23 yaşında hâlinle.düzgünleri de var merak etme.daha dur bakalımDoktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Guncelleme : hepinizin yorumu o kadar değerli idi ki benim için çok teşekkür ederim hepsini çok dikkate aldım geçmişte yaşadığım evlilikte eş ve ailesinden 1 sene akil almayacak derecede psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet gördüm.. bu çocuğun ailesi de kendisi de çok iyi insanlar 4 yıldır aramızda su sızmaz ama hiç birlikte olacağımı düşünmedim ama dediginiz gibi cinsellik olmadan da evlilik olmaz cinsellik evliliğin %80 i bunları uzmanları da dinleyerek karar aldım aslında ona karşı duygum yok aşık değilim sadece iyi biri olduğu için acaba mi dedim ama olacak iş değil ailemin evinde de cinsellik olmadan yaşayıp ona arkadaş oluyorum zaten bir imza sadece bizi mutsuz eder özellikle de beni
Ya o kadar yeni ki bide şaşırdığım bir mevzu Allak bullak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?