- Konu Sahibi senkimsinki
-
İyi misiniz evliliğin yarısı cinsellik, tabiki sağlık sorunu olabilir bu konuyla alakalı doktora gidip tedavi olmak ayıp bir şey değil . Adam seni yeteri kadar tatmin etmeyince ne yapmayo düşünüyorsun mesela ?Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
ablacim bu adamın iyi bir yönü değil ki? adam tedavi olmaya doktora bile gidemiyor, 4 senedir sana karşı bir şeyler besliyor bunu bile konuşamıyor. yani böyle biri mi istediğin gerçekten? zaten sevmiyormuşsun.. 23 yaşındasın 2. evliliğin olacak. neden sevmediğin birinin bir de cinsel problemini çekesin? zaten daha önce başından evlilik geçmiş, cinselliğin önemini bilirsin diye düşünüyorum. sevgi yok, cinsellik yok, adam sağlıklı iletişim kuramıyor. sen gelmiş olur mu diyorsun.Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum
size duygu hissetseydi deli gibi cinsellik düşünürdü. doktora da giderdi bu işi çözerdi.Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum
Haklisiniz aslında geçmiş eevliliğmde çok kötü psikolojik şiddete maruz kaldım galiba bana iyi davranması herşeyin mükemmel olacağını düşündürdü bir an banaablacim bu adamın iyi bir yönü değil ki? adam tedavi olmaya doktora bile gidemiyor, 4 senedir sana karşı bir şeyler besliyor bunu bile konuşamıyor. yani böyle biri mi istediğin gerçekten? zaten sevmiyormuşsun.. 23 yaşındasın 2. evliliğin olacak. neden sevmediğin birinin bir de cinsel problemini çekesin? zaten daha önce başından evlilik geçmiş, cinselliğin önemini bilirsin diye düşünüyorum. sevgi yok, cinsellik yok, adam sağlıklı iletişim kuramıyor. sen gelmiş olur mu diyorsun.
Parası da yok sadece önce ki evliliğimde psikolojik şiddet gördüm tahmin edilemeyecek boyutta ve bu insanı senelerdir tanıyorum karakteri cok ideal bir insan cinsellik konusunu da üstü kapalı anlattı cok detay vermeden trk kötü özelliğim bu dediAsk yok sex yok, parasi mi varneden evlenmen gerekiyor yani bu herifle..
Ayrica bu kadar detayli cinsel sorunlarini nerden biliyorsun
Ama en onemliParası da yok sadece önce ki evliliğimde psikolojik şiddet gördüm tahmin edilemeyecek boyutta ve bu insanı senelerdir tanıyorum karakteri cok ideal bir insan cinsellik konusunu da üstü kapalı anlattı cok detay vermeden trk kötü özelliğim bu dedi
Evet değilim o yüzden yapamayacağıma karar verdim zaten evliliğe de hazır biri değilim dün kpss ye girdim haziranda üniversite sınavına giricemAma en onemli
Seylerden biri.. evlilik icin yani..herkesin kendi tercihi tabiiki.. onceden bilmesen ok hadi tedavi filan ugras ama bile bile olmaz bence…nereye kadar arkadaslik yapacaksiniz? Birde cok asik
Olsan neyse dicem ama asik degilsin zaten..
yanı sana isteksizim dr a da gıtmem dıyebılıyo:S kankalık daımı olsun ıstıyosan evlen. sen bı kosede o bı kosede 70lik dede neneler gibi oturursunuz ... e heralde zorla dr a gıtmez kımse. arkadas bıle bısıler yapar bırlıkte anlıyomusun cınku beklentılerın de arkadasca dır. ama cınsellık yoksa ı ıh. sinir gelir. kavgalar artar duzelmez de :)) ılerde cocuk ıstıycen tam yumurtlama donemı hadi dıyceksın gorev gıbı ı ıh ıstemıyom dıycek yok olmadı bu dıycek yapamıycam dıycek bla blaa. hoop aylar yıllar geccek.:) ne gerek var. . hem ılıskıye gırmıceksen neden evlenesınMerhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Boşalma sorunu olduğunu durduk yere mi söyledi? İlginç geldi. İlişki olsa, o esnada söylese. Anlaşılır.Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Bir birinciyi bulamadık. Herkes çok hızlı.Bekar biriyim. 37 yaşındayım, yani bulduğumla evlenmem lazım artıkama cinsellik olmazsa neden evleneyim? Bekarlıkta bana batan ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?