Cinsel uyum olmadan evlilik

İyi misiniz evliliğin yarısı cinsellik, tabiki sağlık sorunu olabilir bu konuyla alakalı doktora gidip tedavi olmak ayıp bir şey değil . Adam seni yeteri kadar tatmin etmeyince ne yapmayo düşünüyorsun mesela ?

Bence adam cinsel sorunlarından dolayı kimseyle evlenemeyeceğini düşünüp kaba tabirle size yamanmaya çalışıyor. Boşanmış olmanız ve üç yıldır düzenli bir ilişkinizin olmaması kendisine bunu düşündürmüş olabilir. Nasılsa arkadaşız birbirimizi tanıyoruz diye de düşünüyordur. Bana biraz böyle geldi.

Asla evet deme birincisi ınsan uzun süredir arkadas gördüğü birine aşık olabılır ama sende öyle bir ask söz konusu degil anldıgım kadarıyla üstüne adamın cınsel sorunları var evlenınce eşin en yakın arkadasın oluyor bırcok seyı beraber yapıyor paylasıyorsun ama cınsellık yoksa o evlılık evlılık olamaz ev arkadaslıgı olur ve sonucu pısmanlıktan baska bırsey olmaz.evlenmeye mecburıyetın yok neden boyle bır seyı dusunuyorsun ki?ask evlılıgı değerli kılan en temel duygudur ınsan asık olmadıgı ınsana bır dk katlanamaz ılerdede cocuk ıstedıgınde bırcok sorunla karsılasabılırsın yada evlıyken baska bırıne asık olabılırsın

ablacim bu adamın iyi bir yönü değil ki? adam tedavi olmaya doktora bile gidemiyor, 4 senedir sana karşı bir şeyler besliyor bunu bile konuşamıyor. yani böyle biri mi istediğin gerçekten? zaten sevmiyormuşsun.. 23 yaşındasın 2. evliliğin olacak. neden sevmediğin birinin bir de cinsel problemini çekesin? zaten daha önce başından evlilik geçmiş, cinselliğin önemini bilirsin diye düşünüyorum. sevgi yok, cinsellik yok, adam sağlıklı iletişim kuramıyor. sen gelmiş olur mu diyorsun.

size duygu hissetseydi deli gibi cinsellik düşünürdü. doktora da giderdi bu işi çözerdi.

Son düzenleme:
Sizinle evlenmek istemesinin sebebi her nasıl olduysa durumunu kabul etme ihtimaliniz olduğunu düşünmesi. Yoksa ilk buluşmada paldır küldür cinselliğinden bahsetmesi çok saçma, siz kaç günde bir mast. yaptığınızı anlatsanız olacağı gibi.

Haklisiniz aslında geçmiş eevliliğmde çok kötü psikolojik şiddete maruz kaldım galiba bana iyi davranması herşeyin mükemmel olacağını düşündürdü bir an bana

Ask yok sex yok, parasi mi var neden evlenmen gerekiyor yani bu herifle..

Ayrica bu kadar detayli cinsel sorunlarini nerden biliyorsun
Parası da yok sadece önce ki evliliğimde psikolojik şiddet gördüm tahmin edilemeyecek boyutta ve bu insanı senelerdir tanıyorum karakteri cok ideal bir insan cinsellik konusunu da üstü kapalı anlattı cok detay vermeden trk kötü özelliğim bu dedi

Ama en onemli
Seylerden biri.. evlilik icin yani..herkesin kendi tercihi tabiiki.. onceden bilmesen ok hadi tedavi filan ugras ama bile bile olmaz bence…nereye kadar arkadaslik yapacaksiniz? Birde cok asik
Olsan neyse dicem ama asik degilsin zaten..

Evet değilim o yüzden yapamayacağıma karar verdim zaten evliliğe de hazır biri değilim dün kpss ye girdim haziranda üniversite sınavına giricem

yanı sana isteksizim dr a da gıtmem dıyebılıyo:S kankalık daımı olsun ıstıyosan evlen. sen bı kosede o bı kosede 70lik dede neneler gibi oturursunuz ... e heralde zorla dr a gıtmez kımse. arkadas bıle bısıler yapar bırlıkte anlıyomusun cınku beklentılerın de arkadasca dır. ama cınsellık yoksa ı ıh. sinir gelir. kavgalar artar duzelmez de :)) ılerde cocuk ıstıycen tam yumurtlama donemı hadi dıyceksın gorev gıbı ı ıh ıstemıyom dıycek yok olmadı bu dıycek yapamıycam dıycek bla blaa. hoop aylar yıllar geccek.:) ne gerek var. . hem ılıskıye gırmıceksen neden evlenesın oturun kafede ıcın cayınızı

Boşalma sorunu olduğunu durduk yere mi söyledi? İlginç geldi. İlişki olsa, o esnada söylese. Anlaşılır.
Bekar biriyim. 37 yaşındayım, yani bulduğumla evlenmem lazım artık ama cinsellik olmazsa neden evleneyim? Bekarlıkta bana batan ne?
Bir birinciyi bulamadık. Herkes çok hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…