- 19 Mayıs 2020
- 47.713
- 214.336
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Çocukları ile ilgili bilgi vermediği için mi böyle düşünülüyor? Belki o cephede işler çok iyi? Bunu da düşündünüz mü?Eski mesajlar bakarsanız görürsünüz , kadının aklı fikri cinsellik .. çocuk falan umrumda değil.. neyse ben diyeceğimi dedim..
Dert ne ???Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Bir de prensibim var diyor. İyi sevissin yeter diyeceğineHocaya ne dediniz pardon bizim sevişesimiz var da bıze bı nikah kıyıver takılalım işimiz bitince ayrılırız mı
Geçen konuda konu sahibini savunanlar gibi düşünüyordum ben de ama konu sahibi açtığı konularla kendi kendini çok net belli etti maalesef. Aklı fikri cinselliğe saplanmış bir kadın var ortada ve emin olun böyle kadınlar zamanlarının çoğunu sanal arkadaşlık sitelerinde sanal seksle falan harcıyorlar. Bu şekilde birkaç tane danışanım olmuştu ordan biliyorum. Sorsan hepsi iyi anne ama çocuklarıyla vakit geçirirken bile bir ellerinde telefon yeni birileriyle tanışıyorlar mesela, bu yüzden çocuklara ben de üzüldüm.Yine mi çocuklara acıyoruz ya? Konu niye çocuğa geliyor abi? Kadın max haftada iki kere herifle sevişmeye gidiyordur, bu çocukların bir babası da var, anaya yapışmak zorunda değiller.
Eski konularını biliyorsanız şunu da bilmeniz lazım, yıllarca isteksiz koca ile imtihan olmuş istekli bir kadın kendisi. Elbet bir yerde durulur, o baba olacak kazığın işi ne, idare etsin biraz, vaktinde ilgili bir koca da olsa bunlar olmazdı.Geçen konuda konu sahibini savunanlar gibi düşünüyordum ben de ama konu sahibi açtığı konularla kendi kendini çok net belli etti maalesef. Aklı fikri cinselliğe saplanmış bir kadın var ortada ve emin olun böyle kadınlar zamanlarının çoğunu sanal arkadaşlık sitelerinde sanal seksle falan harcıyorlar. Bu şekilde birkaç tane danışanım olmuştu ordan biliyorum. Sorsan hepsi iyi anne ama çocuklarıyla vakit geçirirken bile bir ellerinde telefon yeni birileriyle tanışıyorlar mesela, bu yüzden çocuklara ben de üzüldüm.
Yani sağlıklı bir kadının cinselliği sevmesi çok normal ama bunu saplantı haline getiren bir anne olunca işler iyice kötüye gidiyor.
2014 yılında evlendim hoca bizimde evlilik cüzdanımıza bakmıştı düğünden sonra eve gittik,üstümde gelinlik olmasına rağmen cüzdana baktı önce...ben sanki bi tanidigimizi hoca red etmisdi eskisi gibi degil asla yapamam cezasi var demisdi nikah cuzdanini getirin yapalim dedi diye hatirliyorum
baya incelemis hatta gercek mi diye
E sorun ne o zaman canımBir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
arastirmadim ama sanirim artik suc degilmis benim dedigimde o tarihlere denk geliyor 2013 falan2014 yılında evlendim hoca bizimde evlilik cüzdanımıza bakmıştı düğünden sonra eve gittik,üstümde gelinlik olmasına rağmen cüzdana baktı önce...
Dini nikah ne için pardon?Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?