Teşekkür ederim yorumlarınız için, bu konuda ne düşüneceğimi ne yapcağımı bilmez haldeyimBazen tek taraflı olabiliyor benim hem gördüğüm hem yaşadığım kadarıyla. Siz isteseniz bile karşı tarafta o çekim olmuyor maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumlarınız için, bu konuda ne düşüneceğimi ne yapcağımı bilmez haldeyimBazen tek taraflı olabiliyor benim hem gördüğüm hem yaşadığım kadarıyla. Siz isteseniz bile karşı tarafta o çekim olmuyor maalesef.
tercihleri farklı olabilir mi? toplum baskısından kurtulmak çin evliliği kılıf olarak kullanmış olabiilr mi?Daha önce konuştum hatta önceki mesajımda da sen bu işi yoluna koyana kadar hiç bi şey yapmıyoruz ona göre dedim, yine bi şey değişmedi. Kan değerleri vs onlar normaldi bu arada
Burdaki konuları okuyunca benim de aklıma geldi ama bunu hiç hissetmedim bide bi şey de yakalamadım. Mesela benden önce cinsel ilişkisi olmuş, kadınlarla olduğuna da eminim. Ama bu dediğinizi ben de düşündüm insan bu durumda her şeyi düşünüyor. Bunu nasıl %100 elerim bilmiyorum tabitercihleri farklı olabilir mi? toplum baskısından kurtulmak çin evliliği kılıf olarak kullanmış olabiilr mi?
Cinsellik dışında size karşı tavrı nasıl ? Sevildiğinizi hissediyor musunuz ya da hissettiriyor mu ? Saygısı var mı size karşı? Sosyal aktivite var mı ?Herkese merhaba,
Uzun zamandır burayı okuyorum, eşimle cinsel sorunumuzu yazmak istedim. Yaklaşık 3 yıl sevgililik sonrasında da 3 yıllık evliyiz, çocuk yok. Evliliğimizin başından beri haftada 1, sonra 15 günde 1, şimdi ayda 1e çıktı ilişki sıklığımız, ki geçen ramazanla birlikte 2 ay bile olmuş olabilir. Hatta çoğunda ben başlatıyorum. Bunları taa sevgililikten defalarca kere konuştum, kavga ettim olmadı, düzgün konuştum olmadı. Bana çetele tutma diyor. Aldatma falan olduğunu düşünmüyorum, hiç falsosunu yakalamadım, daha çok libido düşüklüğü ya da uyumsuzluğu gibi geliyor bana. Onun dışında benim biraz kilom var kilodan hiç hoşlanmıyor ama zayıf zamanımda da farklı değildi. Yazın kısacık şortlarla dolaştım, önünde üstümü değiştitirim tık yok.
Onun dışında ilişkimiz gayet iyi, benim sorum düzgün konuşunca laftan anlayan biri normalde ben napayım sizce konuşup program yapmayı bile düşündüm.
Onun dışında gerçekten iyiyiz, maddi sıkıntı, aile vs bi sorunumuz yok. Birlikte zor olaylar atlattık, hatta geçen kendi kendime hayat arkadaşı demek böyle bi şeymiş diye düşündüm. Temas da var aramızda benden çok öper sarılır ama sonrası yok.Cinsellik dışında size karşı tavrı nasıl ? Sevildiğinizi hissediyor musunuz ya da hissettiriyor mu ? Saygısı var mı size karşı? Sosyal aktivite var mı ?
psikolojik o zaman ,terapi alması lazım normal bir duurm degilBurdaki konuları okuyunca benim de aklıma geldi ama bunu hiç hissetmedim bide bi şey de yakalamadım. Mesela benden önce cinsel ilişkisi olmuş, kadınlarla olduğuna da eminim. Ama bu dediğinizi ben de düşündüm insan bu durumda her şeyi düşünüyor. Bunu nasıl %100 elerim bilmiyorum tabi
O zaman sağlık açısından bir sorunu var ama erkeklerin çoğu bunu kabul etmez. Etse de yardım almayı istemez. Bilmiyorum nasıl çözersinizOnun dışında gerçekten iyiyiz, maddi sıkıntı, aile vs bi sorunumuz yok. Birlikte zor olaylar atlattık, hatta geçen kendi kendime hayat arkadaşı demek böyle bi şeymiş diye düşündüm. Temas da var aramızda benden çok öper sarılır ama sonrası yok.
Onun sizden önce ilişkisi var olmuş mu? O zaman o deneyimli, siz deneyimsizdiniz evlendiğinizde.Burdaki konuları okuyunca benim de aklıma geldi ama bunu hiç hissetmedim bide bi şey de yakalamadım. Mesela benden önce cinsel ilişkisi olmuş, kadınlarla olduğuna da eminim. Ama bu dediğinizi ben de düşündüm insan bu durumda her şeyi düşünüyor. Bunu nasıl %100 elerim bilmiyorum tabi
Regl döneminde bile sabredemeyip o halde hiç rahatsız olmadan yapan erkekler var sen düşün.isteyeni bu bile durdurmuyor.açıkçası ben pek umut ışığı görmedim anlattıklarınızdan.sizi geçiştirmeye çalışıyor.bu süreler kısa süreler değil.birşeyler yapmaya niyeti yok.anladiğim kadarıyla hâlâ cici cici anlatmaya çalışıyorsunuz işin ciddiyetini anlayamıyor o yüzden.bağırmalı, çağırmalı bir seans gerekiyor.artık taktik değiştirin.Aynen öyle, kan değerlerine vs baktırmıştık onlar normal gelmişti. İşte sonrasında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Normalde laftan anlayan, çabalayan birisi. Bu konuda da konuştum daha önce ama hep bi kılıf buldu, yok şu ara sen ordaydın, ben burdaydım gibi saçma sapan şeyler
Evet, bana göre de bu işi daha tatlı tatlı hatta daha şık başlatır( nadir zamanlarındaOnun sizden önce ilişkisi var olmuş mu? O zaman o deneyimli, siz deneyimsizdiniz evlendiğinizde.
Bazı erkekler maalesef tecrübesiz kadınlarla evlenip şahane yatak performansı bekliyor. Doğal olarak bunu bulamadıklarında hayal kırıklığına uğrayıp soğuyorlar.
Eşinizle hiç konuşuyor musunuz cinsellik üzerine? Yani sıklığı, yapıp yapmamak olarak değil de ne seviyorsunuz, ne sevmiyorsunuz, ne deneyebilirsiniz vs gibi?
Amacım asla sizi kırmak üzmek değil ama eşinizin sizden önce aktif bir seks hayatı varsa sizin utangaçlığınız, eğretiliğiniz, açık olmamanız eşinizi sizden uzaklaştırmış olabilir. Çünkü o yaşta ve tecrübede bir adamın artık partnerinden beklentileri, tarzı, zevki oturmuş oluyor. E siz tecrübesizsiniz, doğal olarak o beklentileri ilk etapta karşılayamıyor olmanız çok normal. Ama işte o dönemde eşiniz bu anlamda soğuduysa artık devamını getirmek istemiyor olabilir.Evet, bana göre de bu işi daha tatlı tatlı hatta daha şık başlatır( nadir zamanlarında) Ben daha utangacım, elimi kolumu nereye koyacağımı bilemem hatta bunların bende eğreti durduğunu hissederim içten içe.
Bunları hiç konuşmadık, kendimde o açıklığı hiç bulamıyorum sadece ilişki sıklığımızın azlığını talep ediyorum. O da cevap olarak tamam ortam hazırlarız, kendimize daha dikkat ederiz, yemek yeriz, muhabbet ederiz falan der. Ama totalde işten geldiğinde her zaman bunu yapamıyorsun.
Yok olur mu aksine yazdıklarınız için teşekkür ederim, peki ne önerirsiniz bu konuda?Amacım asla sizi kırmak üzmek değil ama eşinizin sizden önce aktif bir seks hayatı varsa sizin utangaçlığınız, eğretiliğiniz, açık olmamanız eşinizi sizden uzaklaştırmış olabilir. Çünkü o yaşta ve tecrübede bir adamın artık partnerinden beklentileri, tarzı, zevki oturmuş oluyor. E siz tecrübesizsiniz, doğal olarak o beklentileri ilk etapta karşılayamıyor olmanız çok normal. Ama işte o dönemde eşiniz bu anlamda soğuduysa artık devamını getirmek istemiyor olabilir.
Bu anlamda kendinizi biraz açarsanız faydası olabilir. Tam tersini düşünün. Siz eşinizle sevişmekten memnun değilsiniz, bu nedenle artık istemiyorsunuz; ama karşı taraf sadece az sevişiyoruz deyip sıklığı arttırmak istiyor. Bir noktadan sonra aman niye sevişeyim demez misiniz.
Cinselliğe mesafeli yetişen insanların konuşmaktan çekinmesi, utanması normal ama o sizin eşiniz. Utanacak bir yanı yok bunun.
Hiçbir şey kapatmaz bacım.ben şöyleyim böyleyim yok kiloluyum, yok utangacım deyip durma.zaten normal bir erkek yanındaki kadını bu kadar beğenmiyor, istemiyorsa onun yanında durmaz.niye dursun yani doya doya sevişmek varken.şu adama bir rest çekip sorunun ne olduğunu öğrenene kadar peşini bırakma.doktora götür, yanında gir açık açık herşeyi anlat.yapılacak büyün tahlilleri yapsınlar.yaaa şimdi gerçek sorunu söylersin ya da ayrılacağız de.iyice sıkıştır , üstüne git.utanmayla çekinmeyle olmuyor bu iş.bunca sene belli ki aynen devam etmiş, bundan sonra da edecek.sizin ayrılmaya yanaşmadığınızı farkediyorum, çözüm bulmaya da adam gibi yanaşmıyorsunuz.siz bu kararsızlık ve yumuşaklıkla daha menopoza kadar böyle yaşar gidersiniz.kararınizı netleştirin artık.sen net değilsin ki adam net olsun.Yok olur mu aksine yazdıklarınız için teşekkür ederim, peki ne önerirsiniz bu konuda?
Bu arada kendisi ara sıra hala der seni seviyorum derken bile hala çekingensin bunca yıldan sonra bile diye. Belki benim bu konudaki katılılığım kapatmıştır onu bilmiyorum ki
Adamda iş yok da o yüzden zaten.sen tutuk o tutuk bir türlü gelişemiyorsunuz.ayy bu nasıl adam anlamadım.6 sene olmuş 6 sene. insanlar tanıştığı gün ahenkle sevişiyor.bence bu kişinin sosyal açıdan da sorunları var.bırakın bu işin peşini ya.ne ortamı Allah aşkına?.normalde evde yemek yiyip, sohbet edilmiyor mu zaten?Evet, bana göre de bu işi daha tatlı tatlı hatta daha şık başlatır( nadir zamanlarında) Ben daha utangacım, elimi kolumu nereye koyacağımı bilemem hatta bunların bende eğreti durduğunu hissederim içten içe.
Bunları hiç konuşmadık, kendimde o açıklığı hiç bulamıyorum sadece ilişki sıklığımızın azlığını talep ediyorum. O da cevap olarak tamam ortam hazırlarız, kendimize daha dikkat ederiz, yemek yeriz, muhabbet ederiz falan der. Ama totalde işten geldiğinde her zaman bunu yapamıyorsun.
Şunu söyleyeyim bu konuyla alakalı bunu yeni fark ettim, tv de erotik içeriklere bakmıyor benimle bi şey izlerken hatta bi keresinde ileri sardı. Ben de ne alaka falan dedim, konu bi şekilde geçiştirildi. Gay içerikleri de tiksindirici buluyormuş.bence sizinle alakalı değil kilonuzu bosuna kafanıza takmayın. ten uyumuyla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ben bu kadar uzun süre hiç cinsellik yaşamamış normal bir erkek yanındaki kadına her türlü yükselirdi. eşinizin ya hormonal sorunları var yada aseksuel olabilir. cinselliğe ilgi duymuyordur belki. başka yönelimleri var mı anlamak için birlikte erotik bir şeyler izleyebilirsiniz. netfliksten biraz da gay temalı erotizm barındıran bir film açıp tepkisini gözlemleyin çaktırmadan
Valla haklısınız, net kararlı olmadığım konusunda da haklısınız. Bazen canıma tak ediyor, bazen aman ali rıza bey aramız bozulmasın tadında ilerliyorum. Böyle hasır altı edersem böyle geçicek hayatım. Ben doktora ve terapiste gitme konusunda net bir konuşma yapıp sınır çekeceğim, şu an tek bulduğum çözüm yolu buHiçbir şey kapatmaz bacım.ben şöyleyim böyleyim yok kiloluyum, yok utangacım deyip durma.zaten normal bir erkek yanındaki kadını bu kadar beğenmiyor, istemiyorsa onun yanında durmaz.niye dursun yani doya doya sevişmek varken.şu adama bir rest çekip sorunun ne olduğunu öğrenene kadar peşini bırakma.doktora götür, yanında gir açık açık herşeyi anlat.yapılacak büyün tahlilleri yapsınlar.yaaa şimdi gerçek sorunu söylersin ya da ayrılacağız de.iyice sıkıştır , üstüne git.utanmayla çekinmeyle olmuyor bu iş.bunca sene belli ki aynen devam etmiş, bundan sonra da edecek.sizin ayrılmaya yanaşmadığınızı farkediyorum, çözüm bulmaya da adam gibi yanaşmıyorsunuz.siz bu kararsızlık ve yumuşaklıkla daha menopoza kadar böyle yaşar gidersiniz.kararınizı netleştirin artık.sen net değilsin ki adam net olsun.
Bir de şunu söyleyeyim, bunun dışında ilişkimiz gayet iyi bir problemimiz yok. Bu çok büyük bir sorun boşanma sebebi bunu kabul ediyorum ama bu şekilde ayrılmak boşanma kararı vermek çok zor geliyor bana.Adamda iş yok da o yüzden zaten.sen tutuk o tutuk bir türlü gelişemiyorsunuz.ayy bu nasıl adam anlamadım.6 sene olmuş 6 sene. insanlar tanıştığı gün ahenkle sevişiyor.bence bu kişinin sosyal açıdan da sorunları var.bırakın bu işin peşini ya.ne ortamı Allah aşkına?.normalde evde yemek yiyip, sohbet edilmiyor mu zaten?
Biraz kendinizi açmayı deneseniz? Yani zordur mutlaka, tahmin edebiliyorum ama o sizin eşiniz, cinsellik de paylaşacağınız en temel şey. Bir anda yaldır yaldır konuşamazsınız tabii ama en azından biraz daha rahat hareket etmeye çalışsanız ya da bir gün otururken, ne eşinizi ne kendinizi suçlayarak, basitçe de olsa konuyu açsanız? En azından cinsel hayatınıza dair eşinizin nerede durduğunu öğrenirsiniz.Yok olur mu aksine yazdıklarınız için teşekkür ederim, peki ne önerirsiniz bu konuda?
Bu arada kendisi ara sıra hala der seni seviyorum derken bile hala çekingensin bunca yıldan sonra bile diye. Belki benim bu konudaki katılılığım kapatmıştır onu bilmiyorum ki