• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyumsuzluk

Valla haklısınız, net kararlı olmadığım konusunda da haklısınız. Bazen canıma tak ediyor, bazen aman ali rıza bey aramız bozulmasın tadında ilerliyorum. Böyle hasır altı edersem böyle geçicek hayatım. Ben doktora ve terapiste gitme konusunda net bir konuşma yapıp sınır çekeceğim, şu an tek bulduğum çözüm yolu bu
Valla bu tarz konularda erkekler genelde gay çıkıyor.herşeye hazırlıklı olun derim.rahat rahat vajinanıza dokunuyor mu? mesela? Yoksa kaçar gibi boşalıp gidiyor mu? Gay erkekler görmeye bile tahammül edemiyor çünkü.

Bir de şunu söyleyeyim, bunun dışında ilişkimiz gayet iyi bir problemimiz yok. Bu çok büyük bir sorun boşanma sebebi bunu kabul ediyorum ama bu şekilde ayrılmak boşanma kararı vermek çok zor geliyor bana.
Sizin şuan 6 senedir cinsel hayatınız yok sayılır.yazık günah valla.

Evden çalışan erkeklerin testosteron seviyelerinin ciddi düştüğünü okumuştum. Total testosteron ölçümü yapılması lazım. Çocuk siz düşünmediğiniz için mi olmadı? Eğer aksi ise varıkosel olabilir

Evden çalışan erkeklerin testosteron seviyelerinin ciddi düştüğünü okumuştum. Total testosteron ölçümü yapılması lazım. Çocuk siz düşünmediğiniz için mi olmadı? Eğer aksi ise varıkosel olabilir
Yok çocuk istemiyorum şu anda. Evden çalışmayla bi de giderek artan hareketsizlikte toplumda çok sık demişti doktor da. Bi daha ölçültrelim tekrar hepsine gidelim dicem başka bir yol gelmiyor aklıma

Yok çocuk istemiyorum şu anda. Evden çalışmayla bi de giderek artan hareketsizlikte toplumda çok sık demişti doktor da. Bi daha ölçültrelim tekrar hepsine gidelim dicem başka bir yol gelmiyor aklıma
Önce bu konularda uzman bir üroloğa oradan bir problem çıkmazsa bir cinsel terapiste giderse bu iş çözülür

şko şort vb. değilde başkaca fantezi kıyafet, kostüm falanmı alsan? ilgisini çeker, ayrıca haftada 1'i geçince performansı düşmesi normal bence, siperm birikiyor sonuçta, haftada 3 yapan gibi olmaması doğal

Gerçekten öyle, inanın artık benim de isteğim köreliyor bu yaşta. Acaba karşıma alıp cinsel terapiste gidicez başka yolu yok mu desem? Ondan da fayda görür müyüz ne yapıyolar hiç bi fikrim yok gerçi de bu zamana kadar benim yaptıklarım da bi işe yaramadı
Eğer boşanmayı göze alamıyorsanız, çok ısrarcı olmayın. Çünkü kocanızın bu konuda herhangi bir rahatsızlığı yok, hayatından memnun. Siz ısrar ettir bahane bulacak, sizi suçlayacak, sorun çıkartacak.
Hani çok iyi insan , hani çok iyi koca ya size göre, ama sizin cinsel yönden tatminsizliğiniz umurunda değil.
Siz de boşanacak bir irade görmüyorum , kocanızın düzeleceğini düşünmüyorum. Bu sitede çok görmüşsünüzdür, 10 yıl,15 yıl bu sorunu yaşayanları. Si de zamanla cinsellik yaşamayaya alışırsınız, sizin de isteğiniz biter.

Aynen öyle, kan değerlerine vs baktırmıştık onlar normal gelmişti. İşte sonrasında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Normalde laftan anlayan, çabalayan birisi. Bu konuda da konuştum daha önce ama hep bi kılıf buldu, yok şu ara sen ordaydın, ben burdaydım gibi saçma sapan şeyler
Millet madende çalışıp gelip karısıyla sevişiyor. Adamlar regli bitsin diye gün sayıyor. Kiloyla da ilgisi yok, ne göbekli ne kilolu kadınların kocaları peşlerinden ayrılmıyor. Sizin kocanız sizinle sevişmek istemiyor , bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok, kendinizi harap etmeyin, gerçeği kabullenin. Eğer arkadaşlığı sizin için önemliyse arkadaş arkadaş yaşarsınız.

Eğer boşanmayı göze alamıyorsanız, çok ısrarcı olmayın. Çünkü kocanızın bu konuda herhangi bir rahatsızlığı yok, hayatından memnun. Siz ısrar ettir bahane bulacak, sizi suçlayacak, sorun çıkartacak.
Hani çok iyi insan , hani çok iyi koca ya size göre, ama sizin cinsel yönden tatminsizliğiniz umurunda değil.
Siz de boşanacak bir irade görmüyorum , kocanızın düzeleceğini düşünmüyorum. Bu sitede çok görmüşsünüzdür, 10 yıl,15 yıl bu sorunu yaşayanları. Si de zamanla cinsellik yaşamayaya alışırsınız, sizin de isteğiniz biter.
Siz evli misiniz bilmiyorum da ben zaten konumunda benzer şeyleri yaşayan varsa diye bir çözümü olur mu diye sordum? Boşanmak istesem boşanırım ama şu an demek ki gönlüm var bu ilişkiyi sürdürmeye ve en azından sorum boşanmak değil, benzer şeyi yaşayanların fikirleri

Siz evli misiniz bilmiyorum da ben zaten konumunda benzer şeyleri yaşayan varsa diye bir çözümü olur mu diye sordum? Boşanmak istesem boşanırım ama şu an demek ki gönlüm var bu ilişkiyi sürdürmeye ve en azından sorum boşanmak değil, benzer şeyi yaşayanların fikirleri
Evet , evliyim ve bir boşanma avukatıyım. Sizin durumunuzda olan müvekkillerim oldu. Bazıları kendi kadınlığından nefret eder hale geldi, bazıları psikiyatrik ilaç bağımlısı haline geldi. Ben size o kadınların birinin dediğini söyleyeyim. Sevgililer gününde kocası pahalı bir altın bileklik almış. Ona yıllardır dokunmayan, cinsellik istediğinde karısını sapık olmakla suçlayan, bedenine , kadınlığına hakaret eden kocası. “ o altın bilekliği alıp , boğazına sokup yutturmak istemiştim, bana erkeklik yapamayıp , insanların gözünü boyamak için bi de bileklik almış. O bilekliği görünce çığlık atıp bağırmamak için kendimi zor tuttum”” demişti.
Başka bir müvekkilim 10 yıl böyle bir adamla yaşayıp, kadın olmaktan utanıp , kendi hislerine arzularına yabancı olmuştu. Boşandı ve başka bir erkekle ilişki yaşadı. Bir miras davası için bana tekrar geldiğinde ‘ ben eski kocamı erkek olması için ikna etmeye, benimle sevişmek istemediği için kendimi suçlayarak boşa zaman geçirmişim, kadınlığımın , güzelliğimin zirvelerindeylen kendimi ezik, değersiz , kusurlu hissetmişim. Ben şimdi anladım gerçek arzunun ve erkeğin nedemek olduğunu, ben 10 yıllık evliliğimde aslında sevişmemişim, hiç tatmin olmamışım, şimdi anladım gerçek bir erkeğin nasıl olduğunu, benim eski kocam erkek falan değilmiş ‘ dedi.
Boşanmalarını yaptığım kadınlara neden bu kadar evli kaldınız diye cevaplar şöyle;
  • Aslında iyi insan , cinsellik dışında bir sorunumuz yok( cinsel sorunları gündeme getirince , kadının psikolojisi bozulana kadar )
  • evde işlere yardımcı olur, para harcamama bişey demez. ( keşke evde elektrik süpürgesi yapmasaydı sa, cinsel ilşkiye girmek isteyen biri olsaydı demişti biri.
  • Ben çok seviyor ( ama sizinle cinsel ilşkiye girmek istemiyor, sizin ihtiyaçlarınız umrunda değil)
  • tekrar birini bulamam diye korkuyorum, ( bulduğundan erkek olarak bir fayda görmediniz zaten)

Evet , evliyim ve bir boşanma avukatıyım. Sizin durumunuzda olan müvekkillerim oldu. Bazıları kendi kadınlığından nefret eder hale geldi, bazıları psikiyatrik ilaç bağımlısı haline geldi. Ben size o kadınların birinin dediğini söyleyeyim. Sevgililer gününde kocası pahalı bir altın bileklik almış. Ona yıllardır dokunmayan, cinsellik istediğinde karısını sapık olmakla suçlayan, bedenine , kadınlığına hakaret eden kocası. “ o altın bilekliği alıp , boğazına sokup yutturmak istemiştim, bana erkeklik yapamayıp , insanların gözünü boyamak için bi de bileklik almış. O bilekliği görünce çığlık atıp bağırmamak için kendimi zor tuttum”” demişti.
Başka bir müvekkilim 10 yıl böyle bir adamla yaşayıp, kadın olmaktan utanıp , kendi hislerine arzularına yabancı olmuştu. Boşandı ve başka bir erkekle ilişki yaşadı. Bir miras davası için bana tekrar geldiğinde ‘ ben eski kocamı erkek olması için ikna etmeye, benimle sevişmek istemediği için kendimi suçlayarak boşa zaman geçirmişim, kadınlığımın , güzelliğimin zirvelerindeylen kendimi ezik, değersiz , kusurlu hissetmişim. Ben şimdi anladım gerçek arzunun ve erkeğin nedemek olduğunu, ben 10 yıllık evliliğimde aslında sevişmemişim, hiç tatmin olmamışım, şimdi anladım gerçek bir erkeğin nasıl olduğunu, benim eski kocam erkek falan değilmiş ‘ dedi.
Boşanmalarını yaptığım kadınlara neden bu kadar evli kaldınız diye cevaplar şöyle;
  • Aslında iyi insan , cinsellik dışında bir sorunumuz yok( cinsel sorunları gündeme getirince , kadının psikolojisi bozulana kadar )
  • evde işlere yardımcı olur, para harcamama bişey demez. ( keşke evde elektrik süpürgesi yapmasaydı sa, cinsel ilşkiye girmek isteyen biri olsaydı demişti biri.
  • Ben çok seviyor ( ama sizinle cinsel ilşkiye girmek istemiyor, sizin ihtiyaçlarınız umrunda değil)
  • tekrar birini bulamam diye korkuyorum, ( bulduğundan erkek olarak bir fayda görmediniz zaten)
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, mesleğiniz gereği de boşanma aşasına gelen bir çok çifti son raddede görmüşsünüz. Bir evliliğin cinsellik yüzünden biteceğini ben de biliyorum. Ben saydığınız maddelere, ona buna sığınmadan demek ki yaşadığım ilişkiyi çabalamaya değer görmüşüm ve çözüm arıyorum benzer şeyler yaşayanlardan.
Baktım çözüm olmuyor bu sorun çözülmüyor, o zaman ya deveyi gütmeye ya da bu diyardan gitmeye karar veririm, şu an bu durumda çocuk yapayım her şey daha da sarpa sarsın niyetim de yok benim.

Bu erkeklerın bellı bır donemını kapsıyor genellıkle çocuktan sonra oluyor. 2-3 yıl süren çok duydum. Kadın anne olunca adamlar da kadını sadece ana görüyor kadınlığını unutuyor ayrıca depresyonda çok etkılı kafası dolu adamlar uyumsuzluk yaşıyor. Kesınlıkle terapı alınmalı bır yerde bırseyler kopuyor . Onun dışında hormonal bır skntı olması lazım

Back
X