Cinselligi nasil etkiler?

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Arkadaslar bi sene sonra Allah nasip ederse evlenecegim.Kayinbabam rahmetli oldugu icin Kayinvalidemle ayni evde kalicagiz ve yasayacagiz.Benim sorum.Kayinvalidemle ayni evde yasamak Cinselhayatimizi mustekbar Esimle nasil etkiler?Ne gibi sorunlarla karsilasirim?Beni Aydinlatirsaniz sevinirim.

canim cinsellikten önce daha cok sorunlar var aslinda icini karartmak istemem ama....
neyse demmki bunlar sence sorun degil ;)
cinsellige degilde,romantizme karsi kirmizi alarm yakabilirsin simdiden...
yani geceliginle falan dolasamiyorsun,gece yarisi sipir sipir dus yapamiyorsun,ses konusunu demeyim zaten,kocanla tv karsisinda öpüsemiosun bile...
mutluluklar diliyorum,ayni zamandada allah kolaylik versin sekercim sana

kapını kapatman gerekir.(hatta belki kilitlemen-tatlicadiarzu-)
evin ulu orta her yerinde yapamassın
canın çektiği an yapamassın
geceyi ve uygun ortamı beklemen gerekir vs... vs...
ev ev üstünde olmaz.yan yana kapılarda olsanız ama ayrı olsanız daha iyi.
ama başka çarende yoksa yapacak bişiy yok.
belkide bu şekil iki arada bi derede daha zevkli olur:sm_confused:

canım ya bir düşünsene sevgilinle ya da nişanlınla başbaşasın elini tutmak sitiyorsun yada sarılmak ve yanında biri var ister istemez çekinebilirsin...

bunu evlilikte uygulamaya koyarsak işte o zaman daha da zorlaşır...

çünkü yalnız değilsiniz 3. kişi var ya o gözünü kulağını kapatacak ya da siz...

ben yaşamadım şahsen ama arkadaşlarım gibi düşünüyorum, ugun zaman ve ortam kollamanız ve sessiz olmanız gerekecek sanırım.

Peki Arkadaslar bunlar sizin Sahsigörüslerinizmi yada aranizda gercekten bunu yasayipta gören varmi?

yaşayan ben :delphin:
bize kalmaya geldiklerinde şöle 3-5 ay birlikteliğimiz olmadı eşimle benneyaptımki
abartarak söylemiyorum...içini karartmak ta istemiyorum..evlenirsen hazır ol bunlara diye..
ama tabi ilk evlendiğimizde başbaşaydık belki buna alıştığımız için sonradan onların gelmeleri rahatsız etmiş olabilir..
Allah seni sonsuza kadar mutlu etsin güzel sıcak bir yuvan olur inşallah

benim annem yaşamış.hep anlatır durur.babannem annemlerin banyosunu duyar ve şöyle dermiş..
haftada 2 kere az değilmi.gelinn bak oğlumu üzme sakın....
annem çok kızarmış ve babamı güya cezalandırıp 15-20 günde ilişki olurmuş.ne zaman babam durumu anlamış ayrı eve çıkmışlar.annem dedem olmadığı için babannemi hergün yoklarmış.yani sizin kayınvalidenizin eli ayağı tutuyorsa ayrı ama yakın evlerde yaşayabilirsini.
EV EV ÜSTÜNE OLMAZ...!!!
sarılıp tv izleyemessin,kavga edemezsin edersinde kayınvaliden duyduktan sonra barışmak güç olur,gizli saklı hiççççççç bir şeyin olmazz!sevişmek için yatak odasından başka seçeneğin olmaz...canın gece yıkanmadan yatmak isterrse böyle bir zevkin bile oolamaz.çünkü oğlu duşu alıp yatarsa sende sabahduş alırsan bak sen ozaman kaynana..dır dır bitmez hiç haberin olsunnn..
ALLAH KOLAYLIK VERSİN.BU YAZDIKLARIMI ANNEM,TEYZEM,KUZENİM YAŞADI.

cinsel hayatınızda etkilecektir tabii birlikte oturmak
arkadaşların dediği gibi öyle canın istediği şekilde, evin heryerinde sevişme gibi şansınız olmicak
fantazileriniz ve romantizim yatak odanız ve genelikle geceleri yada kayinvalden evde olmadığı zamanlarla sınırlı kalacak
özellikle evliliğin ilk ayları cinselik çok yoğun yaşanıyor, çok değişik fantazileri oluyor insanın onlar sizde biraz daha zor olacak tabii
evin içinde sexy iç çamaşırlar, geceliklerinlen dolaşıp yeri geldiğinde eşini baştan çıkaramıcaksın mesela
banyo yapmak için acele etmen gerekicekki buna rağmen bile kayinvalden bunu duyacaktır ve neler yaptığınızı bilecek vs.
zor yani
her açıdan sadece cinsellik açısından değil

Peki Arkadaslar bunlar sizin Sahsigörüslerinizmi yada aranizda gercekten bunu yasayipta gören varmi?

ben yasamis biri olarak yorum yaptim canim...
kayinvalidemle odalarimiz yan yanaydi ve banyo üstelik onlarin kapisinin yanindaydi düsün artik...
hem diger arkadaslarim yasamamis olsalar bile bu durumdan müzdarip öyle cok kisiyi duyup okuyoruz ki tahmin edemezsin canim kafamçokkarıştı
kayinvalidenle oturma zorunlulugun varsa allah yardimcin olsun
sayet bi umut kapisi varsa sonuna kadar degerlendir...a.s.

Yaaa bende bunlarin olacagni düsünebiliyorum ne yazikki Sevdigim insanida kirmak istemiyorum.Kayinvalidemi daha dogru düzgün tanimiyorum bile ne basima gelecek gelmicek bilmiyorum.Cünkü Yurtdisindayim Nisanlim iyse türkiyede.Ama bi kac defa dedim Nisanlima ama kesinlikle Kayinvalidemi sevipte sevmedigim icin degil.Evlenip yasayacagim yerde Nisanlimin eski Kizarkadasi (Bi Takim seyler yasamislar) oturuyor hemde yakinda.Yani Mahallede onu görecem felan ne yapcagmi bilmiyorum.

offf güzelim senin işler karısık..

Bak ben kendimi anlatayım alt üst oturuyoruz kaynanamlarla..kafamçokkarıştı

ne zaman banyo yapsam şakır şukur sesler aşagı gidiyo duyuluyo haliylee rahatsız oluyom amabenneyaptımki

napalım aynı ew içinde değilim ya..lülülülülülü

Bir keresinde üşütüp öksürmeye basladım kaynanam demezmi kızım banyonu geceden yap sabah

yapınca üşürsün diyeee
:roflol::roflol::roflol:
üzülsem mi sewinsem mi löp diye kaldım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:teytey::teytey:

selam gece gece içini karartmak istemem ama gercekten cok zor luklar cekebilirsin ben 2 sene kayınvalidemle aynı ewde yasadım ayrıca gorumcem kaynım kaynatamda vardı dusun artıkkafamçokkarıştı kaynanam saolsun canıma okuodu yatak odama kadar kapı calmadan gırıyorlardı sabah gözumu actıgımda kaynım yatak odamın tuvalet aynasında saclarına jöle sürüyordu ohooo neler neler yani sureklı tartısma hır gür derken ewımı ayırdım kafamı dınledım ..ınan kocamla 5 dk bile elele dizdize rahatca tv ızledıgım anı hıc bır seye degısmem ama suda var herkes aynı seyı yasayacak diyue bısey yok kayınvalıden anlayıslı ınsandır belkı size genc oldugunuz ıcın cok fırsatlar tanıyabılır Allah iyi ınsanlarla karsılastırsın a.s.

kayınvalidene çok bağlı canım.
anlayışlı bir insan ise, özellikle belli saatlerde kendi odasına çekilir,sizin daha rahat hareket etmenizi sağlar. banyo vs duymazdan gelir.ortalarda gezinmez.
anlayışsız ve kıskanç bir kayınvalide ise, siz yatana kadar yatmaz, gözlerinizin içine bakar. azcık ses duysa ya da banyonuzdan sonra sana laf çarpabilir. eşinle yatak odana çekildikten sonra, odanın kapısında dolanır... beraber yaşayanlardan duyduklarım bunlar.

umarım bu konularda anlayışlı bir kayınvaliden vardır.

İkinize ait bi yaşam alanınız bile olamayacak..............
Heryere hep birlikte gideceksiniz................
Tv. bile izleyemeyeceksiniz birlikte.. onun dizileri olacak.
Akraba ve arkadaşları sık sık ziyarete gelecek...................
Bütün planlarınıza dahil etmek zorunda kalacaksınız...............
Yediğiniz yemediğiniz bile sorun olacak..................
Bi süre sonra oğluna sevgilisi gibi davranmaya başlayacak.........ve bir gün......
Siz de iyice gerilip infilak edeceksiniz.................
Moralinizi bozmak istemem ama bu konuda iyimser olmayın.​

benim annem yaşamış.hep anlatır durur.babannem annemlerin banyosunu duyar ve şöyle dermiş..
haftada 2 kere az değilmi.gelinn bak oğlumu üzme sakın....
annem çok kızarmış ve babamı güya cezalandırıp 15-20 günde ilişki olurmuş.ne zaman babam durumu anlamış ayrı eve çıkmışlar.annem dedem olmadığı için babannemi hergün yoklarmış.yani sizin kayınvalidenizin eli ayağı tutuyorsa ayrı ama yakın evlerde yaşayabilirsini.
EV EV ÜSTÜNE OLMAZ...!!!
sarılıp tv izleyemessin,kavga edemezsin edersinde kayınvaliden duyduktan sonra barışmak güç olur,gizli saklı hiççççççç bir şeyin olmazz!sevişmek için yatak odasından başka seçeneğin olmaz...canın gece yıkanmadan yatmak isterrse böyle bir zevkin bile oolamaz.çünkü oğlu duşu alıp yatarsa sende sabahduş alırsan bak sen ozaman kaynana..dır dır bitmez hiç haberin olsunnn..
ALLAH KOLAYLIK VERSİN.BU YAZDIKLARIMI ANNEM,TEYZEM,KUZENİM YAŞADI.

ay bu ne yaa ne biçim insanmış babananiz kusura bakmayın ama
ne zman yapcakalrını da ona mı sorcaklarmış ay sinir oldum yaayasakkelime

Bilmiyorum bunlari düsündükce inan üzülüyorum :(.Ya keske Nisanlik döneminde bari nasil bi Kayinvalidem var felan anlasam bi.Ondan Yurtdisinda dogup büyüdümden dolayi bu SEhirden nefret ediyorum herseyimi kisitliyor.EVliligmi Hayatimi herseyimi :(((.

Back
X