Cinsellik +18

çocugunuz eğer yoksa kendı ayaklarnız uzerınde durablcksnız bence evlılıgnı gözden geçrın derım.ekonmk durumnz yoksa eğer beledıylere basvurmya bakın .eğer cocugunz felan varsa bı nebze onun ıcın evlılık ıcın bırseyler yapılablır.bunun ıcınde muhakkak beraber bir uzmana görunmenız lazım.eşinizin nasıl psıkolojk sorunları vardr kım blır.ancak uzman görup teshıs koyablır.allah yardımcnız olsun ne dıyım :( .

Kizlar, ozur dile diyen arkadas bence konuyu okudu ve şiddet kısmını gormedi direkt yorumladi.. Hani sadece kendince sebeplerden dolayi istemedigini dusundu konu sahibinin.. Esine anlat ozur dile zaman iste demesi bundan bence..
Yani oyle olmasini umuyorum..

Cansu sen adam olmazsın canım
Tamam boşanamıyorsun eyvallah anladık
Ama bari tepki göster gözünü seveyim yaa.
Dördüncü çocuğu istiyorum diye konun var. Bu adama dördüncü çocuk senin neyine ?
Eşim beni dövdü ona sofra mı kursam diye konun var. Niye sofra kuruyorsun tatlım? Bırak zıkkım yesin. Tepki göster. Hiç bir hizmetini görme. Hizmet etsende dayak yiyorsun etmesende.
Kaynanam dövdürttü beni ama ona güleryüzlüyüm diye mesajın var. Niye ? B.k yesin o kAynananda.

Azıcık tepmi göster
Bırak dayak sonrası kocana sofra kurmayı.
Adam seni dövmüş küseceğin yerde süt getir diyorsun adama

Dördüncü çocuğu istiyorum diye konun var. Bu adama dördüncü çocuk senin neyine ?
Eşim beni dövdü ona sofra mı kursam diye konun var. Niye sofra kuruyorsun tatlım? Bırak zıkkım yesin. Tepki göster. Hiç bir hizmetini görme. Hizmet etsende dayak yiyorsun etmesende.
Kaynanam dövdürttü beni ama ona güleryüzlüyüm diye mesajın var. Niye ? B.k yesin o kAynananda.

Azıcık tepmi göster

Tek tek okudum hepsini. Bence de iflah olmazsın. "Konfor düşkünlüğü" diye bir şey var, kadın her türlü eziyeti şiddeti görse hakarete uğrasa bile yaşadığı hayattan vazgeçmez geçemez. Buraya yazıyorsun ama zerre bi işe yaramıyor anladığım kadarıyla cevaplarimiz. Senin yediğin dayaktan ozsaygini kaybetmekten daha önemli değerlerin var. Yeni başlangıç yapmaya üşeniyorsun. Başka açıklaması yok. Valla bunları da gönül rahatlığıyla söylüyorum şiddet gördüğüm kisinin ağzına s.tigim durumlar olup kendimi kurtardığım çabaladığım için.

Sogumakta cok haklisin. İnsallah esini kuyruda kosede sıkıstırıp bi guzel doverlerde anlar nasil oluyormus. Elleri kirilsin ya

Konu Sahibi niye özür diliyormuş Can'ım. Sakın öyle bir şey yapmayın. O gelsin sizden özür dilesin.

Azıcık tepmi göster
Ay süt isteyen bu arkadaşmıydı görmüştüm o konuyu bende.

Çok merak ettim de bu arkadaş nereli
Bu yapıda ki koca çok mu lazım
Yani allah göstermesin de ben deli olurdum her halde.
Burda kocasından çok ona sahip çıkmayan ailesini kınıyorum çünkü koca zaten insan görünümlü bir yaratık ama ile niye kızının arkasında değil nasıl bir zihniyetimiz varsa gelinlikle çıkan kefenle döner deniyor ee nitekimde öyle oluyor sonra da aileler tabutlara sarılıp ağlıyor damadımız kızımızı öldürdü diye
İçim çok dolu daha diyecek çok şey var da işte susuyorumEn Büyük KK:kızgın:

İçimde ne varsa döve döve öldürdün, istemiyorum seni şimdi.
Kendine bir şişme bebek alabilirsin, duygusu yok diye üzülme benim ondan farkım yok artık sayende çünkü.

Ben olsam bunları derdim ama döver yine dersen bilemem.

Hoş ben sana dayak yeme al eline sopa, tava, tencere ne varsa ummadık anda vur Allah vur da dedim ama.
Senin kocanı dövmeye gönüllüyüm. Keşke elime verseler.

İçimde ne varsa döve döve öldürdün, istemiyorum seni şimdi.
Kendine bir şişme bebek alabilirsin, duygusu yok diye üzülme benim ondan farkım yok artık sayende çünkü.

Ben olsam bunları derdim ama döver yine dersen bilemem.

Hoş ben sana dayak yeme al eline sopa, tava, tencere ne varsa ummadık anda vur Allah vur da dedim ama.
Senin kocanı dövmeye gönüllüyüm. Keşke elime verseler.
bende bendee :kızgın:

Cansu senin çektiğin bir değil ki bin canım bitmiyor dertlerin okurken hep içim acıyor. Tepki göster diyen arkadaşlar olmuş ama sen o tepkiyi gösterirsen kocan olacak hayvan seni yine döver. Sürekli yeni bahaneler üret uzak durmasını böyle sağla. Başka çocuk yapma nolursun seninle beraber çocuklarda bu cehenneme sürükleniyor:110:

Kızlar yaşadığım olaylardan sonra eşimle birlikte olmak istemiyorum . Git gide uzaklaşıyorum . Gecen birlikte oldu . Bir daha yanıma yanaştı . Yorgunum dedim . Ben bu durumda ne yapıcam . Nasıl davrancam . Çok zor duruma sokmasa olmuyorum birlikte hep bahane buluyorum . Ama nereye kadar düzelirmi sizce

Canım,ben boşan boşanma gibi asla bir şey diyemem.
Ama eşinle konuş,dayak demişsin çok üzüldüm.En önemlisi bu şu anda.Buna rağmen evinde olduğuna göre var bir bildiğin.

Ama ne olur üstünü kapatma olayın.Tepkin olsun,yoksa nasıl olsa affediyor deyip alışkanlık yapar.Üzülen sen olursun.

Eşinle konuş canım,bana yaptıklarından dolayı artık içim almıyor seni de ,herşeyi konuş..

Allah böyle erkekleri bildiği gibi yapsın..

Canım,ben boşan boşanma gibi asla bir şey diyemem.
Ama eşinle konuş,dayak demişsin çok üzüldüm.En önemlisi bu şu anda.Buna rağmen evinde olduğuna göre var bir bildiğin.

Ama ne olur üstünü kapatma olayın.Tepkin olsun,yoksa nasıl olsa affediyor deyip alışkanlık yapar.Üzülen sen olursun.

Eşinle konuş canım,bana yaptıklarından dolayı artık içim almıyor seni de ,herşeyi konuş..

Allah böyle erkekleri bildiği gibi yapsın..
Zaten konuşuyorum . Ona diyorum bak senle herseyi konuşuyorum . Benimde eksiğim olursa sende konuş . Eşimin ailesi. Kocamı doldurmasa cok iyidir . Adam gidip geliyor deliriyor. Bende öyle yapınca uzuluyorum. Biliyorum onu düşünceleri değil . Şimdi çaba gösteriyor yaptıklarından pişmanım diyor . Bende anlam veremiyorum . Sülalesini ne iyi ne kotu konuşabiliyorum hemen atlıyor üstüme beni dövüyor . Huyunu bildigim icin o konulara girmiyorum. Bazen nasıl davranacağımı bilmiyorum . Bazen diyorum benim kişiliğim bile yok karşı taraf neyle mutlu oluyorsa onu yapıyorum . Ama benim mutlu oluşumu düşünen yok . Burda da yazında rahatlıyorum . Yoksa kendimi toparlayamam olaylar olunca iş bile yapmak istemiyorum sadece uykum geliyor. Ama burdan yazında kendime geliyorum . Cvp verince burdaki arkadaslar sanki daha motive oluyorum . Yatarsam eğer 3 cocuğum var bakıma muhtaç depresyonda olsam kimse umursamaz mecbur ayakta olmalıyım simdi bunu yapıyorum bildigim hic birsey yok . 3 gün yatsam aralıksız yok demem ama yapamam iste zorluyorum kendimi

Azıcık tepmi göster
Cok guzel yazmışsın cnm . Kaynanam eve geldi. Hoşgeldin dedim . Tavır olarak nasılsın demedim . Ben demeyince oda bana demedi . Aksam kocam geldi . Gece saat 3 te kapıya koydu beni . Sen nasıl annemi sormasın . Dedim annen beni sormadı . Ben sormayinca kendi soraydı . Annem sormasalar sen soracaksın . Senin haddine değil . Ağla ağla kapıda oturdum tmm ne dersen yaparım dedim . Aldı saatlerce kapıda kaldım . Benim bisey yapmaya demeye hakkım yok bakmayın burda yazıyorum yine olması gerektiği gibi yapıyorum . Bende şaşırdım bilmiyorum artik

Dayak eziyet soğudum şimdi . Biraz düzelmiş ama yine sıcaklık yok

Ne kadar normalmiş gibi yazmışsınız.. "yaşadığım bir olay" diyerek.. bence burada dayak ve şiddet ön planda sorub olması gerekirken siz cinsellik azalan arzularınızın derdine düşmüşsünüz.

Tek tek okudum hepsini. Bence de iflah olmazsın. "Konfor düşkünlüğü" diye bir şey var, kadın her türlü eziyeti şiddeti görse hakarete uğrasa bile yaşadığı hayattan vazgeçmez geçemez. Buraya yazıyorsun ama zerre bi işe yaramıyor anladığım kadarıyla cevaplarimiz. Senin yediğin dayaktan ozsaygini kaybetmekten daha önemli değerlerin var. Yeni başlangıç yapmaya üşeniyorsun. Başka açıklaması yok. Valla bunları da gönül rahatlığıyla söylüyorum şiddet gördüğüm kisinin ağzına s.tigim durumlar olup kendimi kurtardığım çabaladığım için.
Bekliyorum kardeşimin kpss sonucunu boyle giderse bende bırakırım işalllsh kazanır tek şansım o

Neden dövdü seni canım çok üzüldüm oturup konuşmanı tavsiye ederim o An yine kavga çıkar ama araya mesafe koyabilirsin o zaman daha net anlar

Neden dövdü seni canım çok üzüldüm oturup konuşmanı tavsiye ederim o An yine kavga çıkar ama araya mesafe koyabilirsin o zaman daha net anlar
Cnm herseyi yapıyorum hic birşeyden anlamıyorlar . Beni gelin olarak istemiyorlar. Onlarla aynı sehirden degilim . Ailede ben tek farklı şehirdenim. Doğru konusunca bak kültür farkı var . 3 cocuk oldu halen dertleri bitmedi eksilte bulamıyor . Evim temiz yemekler iyi gelende iyi gelin diyor

Cnm herseyi yapıyorum hic birşeyden anlamıyorlar . Beni gelin olarak istemiyorlar. Onlarla aynı sehirden degilim . Ailede ben tek farklı şehirdenim. Doğru konusunca bak kültür farkı var . 3 cocuk oldu halen dertleri bitmedi eksilte bulamıyor . Evim temiz yemekler iyi gelende iyi gelin diyor

Hımm tabi bu olayda etkiliyor
Canım üzülerek soruyorum dayakli kavganızi anlatirmisin

Back
X