Cinsellik bağımlılığı

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.402
2.774
133
Gencecik 20 yaşında bir komşum bana erkeksiz yapamadığını anlatti. Abla pişmanlık duyuyorum ama olmadan da olmuyor diyor. Kendisi ile ilgilenen düzgün çocuklara ben ona layık değilim diye uzak duruyor ben onları hak etmem diye diye vücut bağımlısı erkeklere yöneliyor artık. Çok hoş bir bayan değil özgüveni sanırım yok evde aile huzuru da yok psikolojik olarak bunalımda olduğunu sanıyorum boşluğu böyle doldurmaya çalışıyor. Eminim kürtajda olmuştur bu kız. Seksomanyak olarak mı geciyor bu vaka emin olamadım ama ne yapmalı bu kıza yazık daha gencecik

Isinin ehli birinden yardim alacak.
Yapma deseniz bile bunu o kiz da biliyordur.
Ve ben cinsellik yasamaya karsi bir insan degilim.
Ama bu sekilde yasanirsa kiz simdiden pisman ileride hatirlar iyice psikolijisi gider mutsuz olur.
Yasayacaksa bile kendine deger veren sadece bunun icin kizi kullanmak isteyen biri ile degil dogru duzgun birileriyle olmali.
Ve surekli partner degistirip hastalik , aileye söylemeyle korkutma, afedersiniz adini kotu bir tabir var ona cikartma gibi seyler olmamasi icin duzenli bir partner ve duzenli bir iliski olmasi daha mantikli.

Neyse once kesinlikle yardim alsin ama

Özgüvensizliği böyle çıkıyor ortaya, ne acı, gencecik daha. Erkeklerin ona yalnızca cinsel istekleri olduğu için yaklaşacaklarını düşünüyor. Kendini sevilmeye layık görmüyor.
Mutlaka destek alması konusunda ısrarcı olun.
Fiziksel olarak yaşayacağı zararlar bir yana, ruhsal olarak çöker kızcağız.

En iyisi hiç bulaşmayın sonra siz kötü olursunuz,alışmış insana yardım etmeyi çok denedim her seferinde eski haline dönüyorlar hem emeğiniz hem zamanınız boşa gidiyor hemde siz kötü oluyorsunuz.

ailesinde de sekse düşkün biri var muhtemelen
bizim bir enistemiz 65 yasindaydi teyzemin burnundan getirirdi her gece adam evde misafirmi var yan yatakta torunmu yatiyor cocukmu yatiyor umursamazdi babasi vefat etmisti adam aksamina teyzemi sıkıştiriyordu banyoda istemeden sahit olmustum bu duruma ve cocuklarinin 3 ude ayni sekilde cok duskunler cinsellige boş duramiyorlar resmen
ben bu durumunda genetik bir sey oldugunu dusunuyorum

Yazık yaa kendini toparlasa çalışsa para kazansa kendisini kabul eden düzgün bir adamla hayat kursa çalışıp halbuki dibe çökeceğine toparlanıp ayağa kalksa.. Ama gelde anlat Allah yardım etsin doğru yola getirsin

Ben yardımcı olmak istiyorum sonu kötü bu işin psikolok varsa yazarsa çok sevinirim
Önemli olan onun da bu yardımı istemesi.
En azından şu aşamada ona, ilişkilerde korunmanın önemini anlatabilirsiniz. Cinsel yolla bulaşan bin bir türlü hastalık var.
Psikolog önerim malesef yok. Bulunduğunuz şehri belirtirseniz belki önerisi olan biri vardır.

Gencecik 20 yaşında bir komşum bana erkeksiz yapamadığını anlatti. Abla pişmanlık duyuyorum ama olmadan da olmuyor diyor. Kendisi ile ilgilenen düzgün çocuklara ben ona layık değilim diye uzak duruyor ben onları hak etmem diye diye vücut bağımlısı erkeklere yöneliyor artık. Çok hoş bir bayan değil özgüveni sanırım yok evde aile huzuru da yok psikolojik olarak bunalımda olduğunu sanıyorum boşluğu böyle doldurmaya çalışıyor. Eminim kürtajda olmuştur bu kız. Seksomanyak olarak mı geciyor bu vaka emin olamadım ama ne yapmalı bu kıza yazık daha gencecik
Bu bir hastalık kendini bu kadar değersiz görmesi normal olamaz.Bu durumu degerlendirenlere ne demeli...

Sizden yardım istemiyorsa boşuna meşgul olmayın, size düşmez ki...

Bir de seksomanya çok başka bir şey... Psikolojik ve nörolojik bir rahatsızlıktır. Uykudan cinsel dürtü ile uyanmakla alakalı bir anomalilik durumu. Bilmeden yorum yapmayın...

Ayrıca "kürtaj da olmuştur bu kız" vurgusu ne kadar da çirkin... "kesin .... olmuştur" diyen dedikoducu teyzeler gibisiniz... İyi niyetinize zerre inanmadım maalesef... Yardım isteyen, üzülen insan daha farklı kelimeler seçer.

Back
X