Cinsellik bağımlılığı

Nemfomani deniliyor kendilerine arkadaşınızı ayrı tutuyorm 😕😏 nemfomaniler ayırt etmez ama bağımlı adı üstünnde ve tedavi edilmesi gerekir teşhis koymakta bizlere düşmez arkadaşınz bu durumdan rahatsizsa bı psikiyatra görünsun derim. Sizin yapabileceğiniz şey buna yönlendirmek olur ancak.

Vallahi milletteki rahatlığa bayılıyorum evde sorunları olan kendini böyle şeylere mi vuruyor ? ben kocamdan hpv kaptım ayol onu bile yediremiyorum millette hiç korkuda yok.. bunun hastalığı var kötüsüne denk gelmesi var videoya çekilmesi var.. var oğlu var yani.. sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum en fazla dr a gitmesini tavsiye edebilirsiniz 🤷🏼‍♀️

Sizden yardım istemiyorsa boşuna meşgul olmayın, size düşmez ki...

Bir de seksomanya çok başka bir şey... Psikolojik ve nörolojik bir rahatsızlıktır. Uykudan cinsel dürtü ile uyanmakla alakalı bir anomalilik durumu. Bilmeden yorum yapmayın...

Ayrıca "kürtaj da olmuştur bu kız" vurgusu ne kadar da çirkin... "kesin .... olmuştur" diyen dedikoducu teyzeler gibisiniz... İyi niyetinize zerre inanmadım maalesef... Yardım isteyen, üzülen insan daha farklı kelimeler seçer.

tamamen katılıyorum.
durumundan rahatsızlık duyuyorsa sizin kullandığınız internet onda da var. sizdeki zeka onda da var muhtemelen. internete girip doktor araştırıp yapabileceklerini inceleyebilir.
zekasıyla ilgili sorunu yok sonuçta değil mi?

Kız sizden yardim istemediyse sizi ilgilendirmez. Kadınların çoğunun cinsel açıdan tatmin olmadigi bir ulkede kiz belki böyle mutluluğu buluyor. Hastalık ve tehlikeler konusuda bir kere uyarın yeter.

Profesyonel olmayan bir yardım asla alınmamalı kesinlike bir psikolog ya da psikiyatr ile görüşmeli sen çok karışma bence böyle şeylerde cahilce yapılan iyilikler sonra kötülük oluyor çünkü

Hastaysa bunu profesyonel olan yani işi bu olan insanlarla paylaşmalı, size özelini anlatması çok ilginç geldi bana. Yardım isteyen zaten doktora giderdi, çocuk değil ki elinden tutup götüresiniz.

Sorunu olan biri değil sadece sevgisiz, ince düşünemeyen biriymiş gibi geldi bana. Anı yaşıyor yani ilerde anlar hatasını ama iş işten geçmiş olur.

Her zaman şuna inanırım, bir musibet bin nasihatten daha iyidir. Siz ne deseniz boş gelir ona kendisi yaşayarak öğrensin o yüzden.

içi istiyor kızın napsın:KK56::KK56: şaka tabiki.. bacım bı kere alıstıysa sürekli farklı erkeklerle birlikte olmaya devamı gelir.derler ya kilitle baglasan kilidiyle oynaşır
zamanında eşini duygusal ve cinsel olarak aldatan biri olarak şu son cümleniz ne kadar manidar değil mi? iğneyi kendinize çuvaldızı karşınızdakine batırmanızı tavsiye ederim.

içi istiyor kızın napsın:KK56::KK56: şaka tabiki.. bacım bı kere alıstıysa sürekli farklı erkeklerle birlikte olmaya devamı gelir.derler ya kilitle baglasan kilidiyle oynaşır

zamanında eşini duygusal ve cinsel olarak aldatan biri olarak şu son cümleniz ne kadar manidar değil mi? iğneyi kendinize çuvaldızı karşınızdakine batırmanızı tavsiye ederim.

serengeti düzlüklerinde işler karışıyor :KK76:

Önüne gelen her erkekle birlikte olmak ne demek . Bunun hastalıgıda var virüsüde var . Pskopatın birine denk gelip yarın öbür gün bogazını kesip orman kenarına atılmasıda var.. :olamaz: kesinlikle yardım almalı ehli kisilerden..

Sorun ne ben anlamadim. Ne guzel hayatini yasio. Kendisi niye mutsuz ki bu durumdan. Cani istiomus ve yapiomus. Korunsuz sagligina dikkat etsin ne oldugu belirsiz adamlarla birlikte olmasın yeter.

Back
X