• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik bahane mi?

jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
391
462
18
37
Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi

Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi
Aynı benim ki:halay:

Sonrasinda eski haline donmuyorsa sorun yok bence. Cunku o da barismak icin bir secenek. Yalniz her kustugunuzde 1 hafta 10 gun suruyorsa ve hep bu sekilde duzeliyorsa o buyuk bir sorun.

Nasıl küs kalınıyor acaba bende bunu merak ediyorum keşke bende küs kalabilsem hiç beceremem. Örnek vereyim gece eşimin çenesi burnuma değdi ve çok acısı( burnum ameliyatlı daha önceden) ay bi sn dedim ikimizde uyuyoruz bu sırada. Sonra o göğsümün altından sarıldı kendine çekmeye çalışıyorlar yumurtlama dönemim olduğunda canım yandı . Sonra arkasını döndü yatağın köşesine gittin yattı ben çok sinirlendim nedir yani arkanı dönmek . Sabah kahvaltı için uyanmadım öperek gitti sabah birşey için msj attı istediğini yolladım başka yazmadım bana dargınsın yazmış evet dargınım ama böyle kalamıyorum. Konu sahibi bu tamamen eşinin karakterine bağlı birşey bence . Eğer arada çok büyük bir sorun yoksa sarılmasına vs müsade et barışmış olursunuz kötü birşey değil bence

Ben küsmem o da küsmez. Bi sorun varsa oturup halledilir bizde. 10 gün sonra yaklaşıyorsa tabiki cinsellik için. Ama bu kadar uzun süre küs kalmayın. Çok sevdiğim bir insan ki gencecik daha ve eşiyle küsken eşini toprağa koydu. Her gün eriyor mahvoluyor neden küstük diye.
Yani ölüm sıcacık yanıbaşımızda. Pişman olacağınız şeyler yapmayın. Sarılın, öpün, koklayın sanki son kez öpüyormuş gibi.

Cogu erkekte kusken yanasma bi barisma adimi olarak gorulurmus bu arastirilmis birseymis bi yerde okumustum bizdede durum boyle olur cok sinirliyken uatume atlar iyice sinirlenirim ama bu inun hosuna gidiyormus sacmalik bence..ama adamlar sorunlari konusrak degil tensel temasla daha kolay cozdugunu saniyolarmis

Bence kesinlikle cinsel ihtiyactan sarilmiyordur :) akli sira barismak icin adim atiyoR. Erkeklerin akli anca bu kadar calisiyor iste :D

Ayni benimki valla erkeklerde genetik bu barismaya calisiyor. Cunku cinsellikle kapatmaya calisiyor kendince :(

sürekli özür beklemek veya her tartışma akabinde özürler dilenmesi felan baya samimiyetsiz bana göre. benim eşim tartışmadan sonra sarılıp öpüyorsa eşekliğinin farkında demektir. her seferinde cinsellik oluyorsa tamam şüphelen de adam sadece sarılıp öpüyorsa ya pişman olmuştur ya da kavgalı olsun olmasın karısını insan olarak özlemiştir. ayrıca evliliklerde bir hafta on gün süren küslükler çor zararlıdır şahsen tercih ve tavsiye etmiyorum. biz çok büyük bir şey değilse 10 dk sonra devam ederiz, büyükçe bir şeyse sakinledikten sonra konuşur anlaşırız. ille haksız taraf gelecek özür dileyecek diye bir kaide çok saçma.

Uzatmiyor iste konuyu daha ne istiyorsun ille hır gür mü ciksin evde. Ayrica erkekler oyle sandigimiz kadar seyine duskun degil. Gercekten kirgin ve kiZgin olduklarinda onlarda istemiyor yani. Esiniz belli ki tatli dille barismak istiyor. Sizin su dusuncenize bak. Bu dusuncenizi esinize sakin soylemeyin. Sizi seviyorsa cok kirilacaktir. Biz boyle bir durum yasasak esim benimle tatli dille barismaya calissa ben de desem ki sevismek icin yapiyorsun, sana yemin ederim ceker gider evden bi daha da sevismez benimle.

Back
X