• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik bahane mi?

Mutlu evliligin temelinde küslügü uzatmamak da vardir.

1 hafta 10 gun küs durmamalisiniz. Bence cinsellikten evvel bu sorunu cozun. Ayni evin icinde bu sure ciddi uzun.

Bunu ben yaparim genelde. Ve hemen hemen her zaman cinsellik icin barismiyorum barismak icin yapiyorum. Cunku bu eylem kalplerimizi konusmaktan daha guzel isitiyor.
Konusarak anlasabilenler icin konusmak en iyisi, biz koklasarak anlasabilenlerdeniz :KK70:
Aynı ben:KK49: Ama bir farkla eğer küssek yaklaşırım işimi hallederim sonra küslüğe devam edip kıçımı döner yatarım..:rolleyes:

Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi

10 gün aynı evde nasıl küs kalabiliyor karı kocalar ya, çok uzun bi süre ve çok uzun olduğundan sadece cinsellik için olabilir evet
eşinin barışma tarzı, tamam sen haklısın demesi, ben haklıyım ama uzatmayım şimdi sen haklısın diyeyimde konu kapansın tarzında sanki
kötü bişey mi, bence hayır, herşeyi didik didik irdelemek raporlamak, zerre zerre konuşmak çok sıkıcı bence, öyle yapıyorusn demiyorum yanlış anlama, ama genel olarak kadınlarda böyle bişey var
bazı şeyleri duymıcaksın görmüceksin önemsemiceksin yoksa gündelik konularda bile boğulur insan

Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi

belki konuyu sizin büyüttüğünüz kadar ciddiye almıyordur
o yüzden konuşmaya değer görmeyip sarılıp öpüp barışmaya çalışıyordur

Erkek, düz mantık. Konuşup anlasip gönül alamadığı yada bu zor geldiği için cinselliği özür gibi düşünüyor. Ondan her tartışmadan sonra atağa geciyor.
E sevistik, barıştık. Bitti gitti.

Sevişmek konu erkek olunca çok farklı üzgünüm bacılar aynı şeyi düşünmüyorum.
Şimdi sevişmek Erkekte kadından çok daha fazla hazza sebep veren ve içgüdüsel olarak çok daha yüksek varlığını hissettiren bir duygu.
Sevişmek bir küslüğün,kırgınlığın bitimi için düşünülerek tasarlanarak yapılan bir eylem olamaz..sevişmek gayet hayvansal bir içgüdü. O anki isteğe göre gelişiyor.Kalpsiz erkeklerin özür dilemekten aciz yüreksizlerin anlıyorum ki sık başvurduğu bir eylem.
Peki seviştikten sonra hersey çözülüyor mu! Ortadaki sorun kalkıyorum! Hayır! Eşinizin tavrı aynı ,o konu hakkındaki görüşü aynı ,aynı mesele seviştikten hemen sonra açılsa aynı tartışma olacak mı! E Olacak tabi. Oysa içten bir özür , ele kondurulan samimi bir öpücük dünyalara bedel biz kadınlar için. Çünkü bedensel zevk yerine ruhi zevk barındırıyor. Bedensel ihtiyaçtan çok öte içimizi ısıtıyor.
Geldim sadede bence sevişmek özür olmamalı , kendimize değer vermeliyiz. Çizgilerimizi belirlemeliyiz. Sınırlarımız kendimize ait kurallarımız olmalı.eşiö bilmeli ki benim kalbim yaralıyken onun bedensel ihtiyacını karşılayamam ona uygun davranmayı bana saygıyla yaklaşmayı bilmeli.
Bu aslında her konuda böyle ,özetliyorum ki "kendinize yapılan haksızlıklara Ne kadar izin verirseniz o enerji o kadar büyür ve yeni haksızlıklar gelir."

sonuçta eşin senin için adım atıyor bahanesi ne olursa olsun seni istiyor bu faktöre çok takılmamanı öneririm

Açıkçası eşimi bilmem de ben cinsellik sayesinde çok unutturdum kavgayı açıkçası önemi yok ;) sevisin gitsin tabi kavga çok ciddi değilse

Benim esimde oyle, hayatta ozur dilemez ve bu sekilde barismaya calisir.. bende ayni evin icinde uzun sure kus kalamam ve uzatmak istemem. Yakinlastiktan sonra kirildigim noktayi soylerim o da haklisin der konu kapanir..

bir hafta 10 gunden sonrasini okuyamadim zira o surede tekrar evlenip balayina bile cikilir

Back
X