- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
1 saat ancak küs duruyoruz. her geçen gün kısalıyor bu süre
1 hafta 10 gün küs mü kalınır yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benBunu ben yaparim genelde. Ve hemen hemen her zaman cinsellik icin barismiyorum barismak icin yapiyorum. Cunku bu eylem kalplerimizi konusmaktan daha guzel isitiyor.
Konusarak anlasabilenler icin konusmak en iyisi, biz koklasarak anlasabilenlerdeniz![]()
Oo seninki cinsellik icin adami kullanmak oluyor yalnizAynı benAma bir farkla eğer küssek yaklaşırım işimi hallederim sonra küslüğe devam edip kıçımı döner yatarım..
![]()
Hahahaaa onun yapmasından iyidirOo seninki cinsellik icin adami kullanmak oluyor yalnizonu 1 kere yaptim kendimi kotu hissettim ya
![]()
Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi
Belki donmesen o da donmezdi yaHahahaaa onun yapmasından iyidirBu sefer o işten sonra, o kıçını dönse ben kendimi daha kötü hissederim... Çabuk davranıp ben dönüyorum
![]()
Eşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi
sonuçta eşin senin için adım atıyor bahanesi ne olursa olsun seni istiyor bu faktöre çok takılmamanı öneririmEşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi
Konuşup anlasip gönül alamadığı yada bu zor geldiği için cinselliği özür gibi düşünüyor.
bir hafta 10 gunden sonrasini okuyamadim zira o surede tekrar evlenip balayina bile cikilirEşinizle küstunuz mesela bir hafta on gun konusmadiniz. Kusmeye sebep olan konu hakkinda hic.konusmadan size sarılıp öpmeye başladı diyelim. Bu durumda cinsel ihtiyaç yüzünden mi barışıyor demek yoksa barışmak için cinselliği bahane ediyor mu demek. Bu arada neden konu hakkinda konuşulmuyor derseniz konuyu ben acsam bile tamam sen haklısın ben öyle demek istememiştim ama öyle olsun senin dediğin gibi olsun deyip konuyu kapatmaya çalışan bir tıp. Özür dilemek milyonda bir. Yani önce özür dilerim deyip sonra sarilsa sorun kalmayacak ama ben yinede düşünüyorum sadece cinsellik için mi
Kusme sebebi nedirKüs kalmayı şu yüzden istemiyorum. Kızım çok üzülüyor. Anlıyor çünkü. Evlilik denilen şey nasıl birşey ya. Ikı ucu b.klu değnek. Kussen bi dert konussan bi dert