Cinsellik icin öneri

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Merhaba. Benim cinselliğe dair pek istegim yok. Test yaptirdim bir sıkıntı cikmadi. Psikolojik denildi. Var mi benm gibi sıkıntı yaşayan. Cocuk istiyoruz hamile kalmak icin birliktelik lazim. Ama ben mecburi yapıyorum. Buyuzden de ağrılı oluyor. Benm gibi olup bu sekilde bu durumu aştım diyen var mi. Yada cinsellik icin birseyler kullanan

Cicili bicili giyinip süslenin. Mesela ben kilo alıp göbeğim falan olursa istemiyorum. Bu tarz psikolojik bişey yatıyor olabilir altında

Merhaba. Benim cinselliğe dair pek istegim yok. Test yaptirdim bir sıkıntı cikmadi. Psikolojik denildi. Var mi benm gibi sıkıntı yaşayan. Cocuk istiyoruz hamile kalmak icin birliktelik lazim. Ama ben mecburi yapıyorum. Buyuzden de ağrılı oluyor. Benm gibi olup bu sekilde bu durumu aştım diyen var mi. Yada cinsellik icin birseyler kullanan

Keske bende senin gibi olsam her insanın farkli dertleri var maalesef

Bencede kayganlastirici kullan aci hissini yasamaktan dolayi stres yapiyor olabilirsiniz daha onceden var ve sonradan olduysa muhakkak bi doktora görünün

ben de katılıyorum, bol kayganlastirici kullanın, zevk almadığıniz için istemiyor olabilirsiniz, eşinize durumu söyleyin, sizin de zevk almaniz için ekstra çaba gösterin. istemiyorum diyerek çok ara vermeyin, yoksa soğukluk iyice artıyor bence. cinsellik bölümünde bazı tavsiyeler vardı incir çekirdeği yağı, bal tarçın gibi, isterseniz onlardan da deneyebilirsiniz.

bir de naçizane önerim bu sorunu çözmeden çok fazla çocuk telaşına girmeyin. hamilelikte kimisi iyice kaçıyor, çocuk doğunca da istesen de azalıyor zaten. iyice azalan sevişme evliliğinizde sorunlara sebep olabilir.

Back
X