- 3 Eylül 2021
- 139
- 137
- 18
- Konu Sahibi Umutherzamanvar
-
Kendime ceki duzen verir ve neyi yanlis ya da eksik yaptigimi dusunurdumSelam arkadaşlar bu seferki konu bir arkadaşım için fikirlerinize ihtiyacı var
Eşi ile tartışırken eşi ona hiç hoş olmayan bir şey söylemiş
Arkadaşlarımla eğlenirken ki aldığım zevk cinsellikten aldığım zevkten daha çok
o an ilişkiye girmek yerine arkadaşlarımla olmayı tercih ederim
Eşiniz size böyle birşey derse ne tepki verirsiniz
Bu ona değer vermediği değil cinsellikte eksik olduğunu kötü bir şekilde yüzüne vurduğunun göstergesi diyorsunuzKendime ceki duzen verir ve neyi yanlis ya da eksik yaptigimi dusunurdum
İlgisizliğinden sorumsuz davranışlarından sebep hep arkadaşlarıyla olmasından şikayet etmiş ve bu cevabı almışTartışmanın konusu neymiş, niye söylemiş bunu?
Şikayetçi değilmiş aslında gayet iyi bir problem olduğunu hissetmedim diyorCinsel hayatlari çok kotu durumda demek ki.
Eşi bu lafi soyleyene kadar kadin cinsel hayatlarinin bu kadar kotu oldugunun farkinda degilse sorun onda olabilir belki.
Evet, boyle dusunuyormus soyleyememis normal bir zamanda. En ufak kavgada patlamisBu ona değer vermediği değil cinsellikte eksik olduğunu kötü bir şekilde yüzüne vurduğunun göstergesi diyorsunuz
Farklı bir şekilde söylenebilir bencede fazla kırıcı olmuşAğır bir eleştiri olmuş ama haklılık payı varsa evliliği sağlam zemine oturmuyor demektir. İlgi ver demek yerine beraber keyif alabilecekleri aktiviteler ayarlamak daha iyidir. Eşinin ilgi alanına giren konularla ilgilenmek sohbeti yönlendirmek gerekiyor.
Aslında şöyle bir problem var anlattığı kadarıylaEşi yakınlaşmak istediğinde "mmh şu an boş boş tvye bakmak beni daha çok heyecanlandırıyor" desin.
Ama cinsellikten soğuyan adamla da evlilik yürütmek eğer 50li yaşlarda değilsek sıkıntı yaratır.
Ayrılsınİlgisizliğinden sorumsuz davranışlarından sebep hep arkadaşlarıyla olmasından şikayet etmiş ve bu cevabı almış
Durup dururken mi demiş, seks yaparken mi, iserken mi yoksa tavla oynarken mi. Ne garip çevreler, evlilikler varSelam arkadaşlar bu seferki konu bir arkadaşım için fikirlerinize ihtiyacı var
Eşi ile tartışırken eşi ona hiç hoş olmayan bir şey söylemiş
Arkadaşlarımla eğlenirken ki aldığım zevk cinsellikten aldığım zevkten daha çok
o an ilişkiye girmek yerine arkadaşlarımla olmayı tercih ederim
Eşiniz size böyle birşey derse ne tepki verirsiniz
İlgisiz davranış kadını sürekli ikinci plana atması yüzünden tartışırkenDurup dururken mi demiş, seks yaparken mi, iserken mi yoksa tavla oynarken mi. Ne garip çevreler, evlilikler var
DimiEeee neden bu kızı azat etmiyor o vakit? Kız da sevişmekten (en azından kadınlarla sevişmekten) keyif alan bir adam alır hayatına
Kadın aslında hissediyor evliliğinde saygı sevgi olmadığını buda üzerine tuz biber olmuş hissettiklerini doğrular olmuş eşinin sözüNe kadar doğru bunu söylemek bilmiyorum ama evliliklerinden heyecan duymadığını iletmiş adam. Nedenleri kendi özelleri artık onlar daha iyi bilirler. (Tabiki yinede adamın verdiği kıyas örneği hoş olmamış.)
Hani bazen burada eşimle vakit geçirmekten keyif almıyorum diye konu açan kadınlar gibi düşünün adamın meselesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?